HEMA
maten en pasvorm

maten en pasvorm van HEMA kleding

Kleding die niet lekker zit, blijft in de kast hangen. Daarom wordt veel aandacht besteed aan het draagcomfort en de pasvorm. Voor ieder artikel worden vooraf volwassenen en kinderen uitgenodigd om te komen ‘doorpassen’. Pas als we helemaal zeker zijn van de juiste pasvorm, wordt de kleding in productie genomen. Bijna alle kleding wordt door HEMA zelf ontworpen. Onze stylisten zijn mensen met een nuchtere kijk op mode. Ze halen hun inspiratie van de catwalk, maar vertalen de internationale trends naar mooie, draagbare kleding. De materialen die gekozen worden, zijn geschikt voor gebruik in de was- en droogmachine, zodat je er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Laat anderen maar naar jou omkijken.

maatvoering
Uitgangspunt voor de maatvoering is het gemiddelde postuur van mannen, vrouwen en kinderen, zoals uit TNO onderzoek is gebleken. Deze afmetingen vormen de basis voor alle kledingstukken. En probleempjes die niet kunnen worden opgelost met een consequente maatvoering, daar passen we wel een mouw aan.

maattabel dames

toon

maattabel panty's

toon
maatindeling panty’s
Deze is afgestemd op de maten zoals je gewend bent van onze collectie damesmode. In de grafiek kan je op basis van je lengte en gewicht heel makkelijk jouw juiste maat opzoeken.

maattabel panty's

maattabel heren

toon

maattabel herenbroeken

toon
betaalgemak
online betalen met PayPal, creditcard, de HEMA cadeaukaart of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
ophalen of bezorgen
ophalen in de HEMA winkel of bij een Kiala afhaalpunt, of kies voor het gemak van bezorgen in Nederland of het buitenland
online winkelen
gemakkelijk, want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.