HEMA
online gebak bestellen

gebak of chocolade met tekst of foto bestellen


Wil je zeker weten dat je kan trakteren op jouw favoriete taart, vlaai of gebak? Of nog leuker, ontwerp zelf een taart met je eigen foto of tekening erop. Plaats je bestelling dan vooraf via hema.nl. Je hoeft het gebak dan alleen nog op te halen in de winkel die jij gekozen hebt. Je betaalt de (actie)prijs waarmee je akkoord gaat op het moment dat je het gebak online bestelt. Let op: gebak en/of chocolade bestellen is niet mogelijk in combinatie met andere artikelen van de online winkel; beide bestellingen worden in een apart winkelmandje geplaatst en afgehandeld.

wanneer bestellen

Je kiest zelf de datum waarop je het gebak wilt afhalen en je kan je bestelling al 14 dagen van tevoren plaatsen. Een bestelling plaatsen kan tot 2 dagen van tevoren tot 23.00 uur.

afhalen op (foto)gebak uiterlijk bestellen op chocolade met foto uiterlijk bestellen op
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag*
zaterdag 23.00 uur
zondag 23.00 uur
maandag 23.00 uur
dinsdag 23.00 uur
woensdag 23.00 uur
donderdag 23.00 uur
vrijdag 23.00 uur
donderdag 23.00 uur
vrijdag 23.00 uur
zaterdag 23.00 uur
zondag 23.00 uur
maandag 23.00 uur
dinsdag 23.00 uur
woensdag 23.00 uur

*Gebak afhalen op zondag is in een beperkt aantal winkels mogelijk.

winkel kiezen
Een bestelling plaatsen kan alleen bij HEMA-winkels met een gebakservice. In de winkel staat je bestelling klaar bij de gebakafdeling. Indien nodig, reken je de bestelling hier ook meteen af. Voor een goede afhandeling is het belangrijk om de orderbevestiging mee te nemen bij het afhalen.

bestellingen boven 300.-
Per gebaksbestelling is er een maximum orderbedrag van 300.-. Wil je voor meer dan 300.- gebak, fotogebak en/of fotochocolade bestellen, dan kun je dit verdelen over meerdere bestellingen. Je kunt ook contact opnemen met bakkerij.verkoop@hema.nl Houd er in dit geval rekening mee dat aanvragen alleen van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren worden behandeld.

direct gebak of chocolade bestellen gebak voor bedrijven
Wil je als bedrijf voor meer dan 200.- fotogebak of –chocolade bestellen, bekijk dan de informatie op de zakelijk pagina.

specificaties fototaart

toon
In het ontwerpscherm staat een kwaliteitsaanduiding over de foto die je wilt gebruiken: slecht, matig of goed. Controleer in het overzicht met welke specificaties jouw afbeelding het beste eindresultaat geeft. 
specificatie fototaart

wijzigen, annuleren en meer

toon

status van de bestelling

Direct na het bestellen, ontvang je per e-mail een orderbevestiging, met een overzicht van de bestelde artikelen, afhaaldatum en eventuele vooruitbetaling. Indien je je hebt geregistreerd bij HEMA, kun je de order ook terugvinden bij mijn HEMA-bestellingen.

inloggen

Als je de bestelling definitief maakt, vul je je e-mailadres en een wachtwoord in. Heb je al eerder iets online besteld op onze site, dan kan je deze gegevens opnieuw gebruiken. Anders kun je je registreren. Houd hiervoor je e-mailadres bij de hand en kies een wachtwoord van minimaal 7 tekens.
Als je een order plaatst, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor online winkelen. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

bestelling wijzigen of annuleren

Tijdens het bestellen kan je nog producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kan je geen wijzigingen meer doorvoeren. Wel kan je de complete order annuleren en daarna een nieuwe bestelling plaatsen. Zoek hiervoor bij mijn HEMA-bestellingen het ordernummer op en kies in het detailscherm voor 'annuleren'. Je kunt je bestelling uiterlijk annuleren op:

besteld voor
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag*  
gebak annuleren uiterlijk
zaterdag 23.00 uur
zondag 23.00 uur
maandag 23.00 uur
dinsdag 23.00 uur
woensdag 23.00 uur
donderdag 23.00 uur
vrijdag 23.00 uur   
(met) chocoladebestelling uiterlijk
donderdag 23.00 uur
vrijdag 23.00 uur
zaterdag 23.00 uur
zondag 23.00 uur
maandag 23.00 uur
dinsdag 23.00 uur
woensdag 23.00 uur

 * mogelijk bij een beperkt aantal winkels

Heb je een gecombineerde bestelling van chocolade met eigen foto én gebak? Dan kun je de volledige bestelling annuleren tot 4 dagen van tevoren tot 23.00 uur (zie derde kolom hierboven).

geld terug bij annuleren

Als je een aanbetaling hebt gedaan voor je geannuleerde gebak- of chocoladebestelling, dan wordt het bedrag binnen 30 dagen teruggestort op je bank- of creditcardrekening. Let op: heb je gebak besteld zonder een mijn HEMA-account, dan kun je alleen telefonisch annuleren via de klantenservice.

algemene informatie

  • De producten kunnen enigszins afwijken van de op de website getoonde afbeeldingen.
  • Bij een bestelling van 75 euro, kan HEMA telefonisch, schriftelijk of per e-mail contact met de klant opnemen.
  • Zonder opgaaf van reden houdt HEMA zich het recht voor een bestelling te weigeren. Bijvoorbeeld als er onacceptabele foto’s worden aangeboden of als het vermoeden bestaat dat de bestelling niet legitiem is.
  • Bij uitzondering kan HEMA eenzijdig bepalen dat de producten in een andere winkel dan vermeld in de bevestigingsmail kunnen worden opgehaald of een afwijkende ophaaltijd bepalen. Dit gebeurt alleen in geval van calamiteiten. De klant wordt hierover ingelicht.
  • Als de bestelling niet wordt opgehaald, kan de klant gehouden worden tot betaling van het in de bevestigingsmail aangegeven bedrag.
  • Gebak is een uitzondering op de retourregeling van HEMA en kan niet worden geruild.

over de afbeelding op je fototaart of -chocola

  • De klant verplicht zich ertoe geen afbeelding en teksten aan te leveren die in strijd zijn met de wet, goede zeden of openbare orde, of die een religieuze inhoud hebben.
  • De beoordeling en beslissing om een afbeelding en/of tekst toe laten of af te wijzen, ligt bij HEMA. Over een eventuele reden van afwijzing wordt niet gecorrespondeerd.
  • Het gekozen beeld en/of tekst is voor risico van de klant en HEMA is hiervoor niet aansprakelijk.
  • De uiteindelijke afbeelding op de taart kan qua kleur en beeldkwaliteit verschillen met de ingezonden afbeelding en/of tekst.
gebak bestellen
plaats je bestelling maximaal 14 maar uiterlijk twee dagen van te voren (tot 23.00 uur) 
ophalen en betalen
haal de bestelling op bij de gebakafdeling in de winkel en reken daar meteen af
dagelijks vers
in de HEMA bakkerij wordt al het gebak dagelijks vers bereid
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.