1. Verwarm de oven voor op 175 graden
2. Pak een kom en voeg hierin de boter en suiker toe. Mix het tot een romig geheel. Voeg de eieren één voor één toe, tot ze goed in het beslag zijn opgenomen
3. Voeg het zout aan het beslag toe. Voeg daarna langzaamaan het zelfrijzende bakmeel toe. Het is belangrijk om dit niet in een keer te doen. Mix het door tot een glad beslag.
4. Verdeel het beslag over de 12 vormpjes
5. Bak de cupcakes in 20-25 minuten gaar
Naar smaak kun je er ook voor kiezen om behalve kristalsuiker ook wat vanillesuiker toe te voegen. Indien je dit wilt kun je de vanillesuiker in stap twee, samen met de boter en suiker toevoegen. Een makkelijker cupcake recept kunnen we er niet van maken. Dringt de geur van versgebakken cupcakes al door het huis? Zodra de cakejes klaar zijn is het tijd voor het leukste van alles, op het eten na dan. Dat is natuurlijk het versieren.