menu sluiten

Belangrijk nieuws HEMA klanten

Amsterdam, 16 maart 2020 - Bij HEMA willen we ‘het dagelijks leven makkelijker, beter en leuker maken’. Dat krijgt in deze onzekere tijden een wat minder vrolijke lading dan dat je van HEMA gewend bent. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal. We informeren je graag hoe we je in de winkel en op hema.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.


HEMA winkels blijven zo veel als kan open

We zien dat de maatregelen om het coronavirus terug te dringen ons dagelijks leven steeds meer beïnvloeden. Kinderen gaan niet langer naar school en mensen worden geadviseerd vooral thuis te blijven. Dat geldt ook voor ons.
Omdat we het belangrijk vinden dat ook in deze tijd HEMA een vertrouwde plek in de buurt is, waar iedereen zijn eerste levensbehoeften kan krijgen, zoals dagelijkse voeding, benodigdheden voor je baby en verzorgingsproducten blijven de HEMA winkels waar mogelijk open. Daar doen we met al onze collega’s ontzettend ons best voor, maar het zal de komende weken misschien niet altijd helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daar vragen we dan ook je begrip voor.

de gezondheid van onze klant en onze medewerkers is het allerbelangrijkst

Daarom hebben we, toen kortgeleden het coronavirus ons land bereikte, direct een flink aantal hygiënemaatregelen genomen. Daarbij laten we ons adviseren door de richtlijnen van het RIVM. In onze winkels kun je gebruik maken van zelfscan kassa’s en overal staat aangegeven hoe we de hygiënemaatregelen zo goed mogelijk toepassen. Hierdoor is het makkelijker om snel en veilig je boodschappen te doen.

wij bezorgen ook thuis via hema.nl

Kun of wil je momenteel liever niet naar een winkel toe? Kies voor de optie thuisbezorgen via hema.nl Daar zijn we natuurlijk altijd open en kun je 24/7 op ons rekenen.

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die juist nu laten zien wat het betekent om een echt HEMA hart te hebben. En we willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. En laten we samen uitkijken naar het moment dat we elkaar weer allemaal kunnen tegenkomen, gewoon in de buurt bij je vertrouwde HEMA.
Tot gauw,
Team HEMA

kijk hier voor updates en FAQ