menu sluiten
afbeeldingen

dansend spookje 24cm - Halloween

15.
/feest/verkleedkleding/dansend-spookje-24cm---halloween-25200776.html Afschrikwekkend spooky, is dit speelgoed spookje dat gemaakt is van zachte witte stof. Als je er 3 AAA micro batterijen in stopt en op z'n buikje drukt, begint hij te dansen en speelt er een liedje af. De batterijen worden niet meegeleverd. Helemaal leuk voor Halloween, de dag die helemaal in het teken staat van griezel figuren.
15.
het aantal
op voorraad vandaag besteld, maandag in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
  • retourneren binnen 30 dagen
dansend spookje 24cm - Halloween - 25200776 - HEMA
dansend spookje 24cm - Halloween
15.
extra informatie

over dit product

Afschrikwekkend spooky, is dit speelgoed spookje dat gemaakt is van zachte witte stof. Als je er 3 AAA micro batterijen in stopt en op z'n buikje drukt, begint hij te dansen en speelt er een liedje af. De batterijen worden niet meegeleverd. Helemaal leuk voor Halloween, de dag die helemaal in het teken staat van griezel figuren.

Dit apparaat draagt het symbool voor gescheiden inzameling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. Het valt hierdoor onder de bepalingen van richtlijn 2012/19/EU die voorschrijft dat het gerecycled dan wel ontmanteld moet worden teneinde het milieu te sparen. U kunt u voor nadere inlichtingen wenden tot uw gemeente. Elektronische producten die niet gescheiden worden ingezameld vormen een potentieel gevaar voor het milieu en de volksgezondheid wegens de gevaarlijke stoffen die deze apparatuur bevat.

  • hoogte cm: 24
  • artikel nummer: 25200776

bezorgkosten in Nederland

gratis

bij een bestelling vanaf 25.-

3.95

bij een bestelling tot 25.-

Als je voor 22:00 uur bestelt, dan heb je je bestelling via DHL de volgende werkdag in huis. Bestel je op zaterdag of op zondag voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling op maandag bij je thuis bezorgd.

winkel in de buurt


gratis

bij een bestelling vanaf 10.-

2.50

bij een bestelling tot 10.-

Bestel je op een werkdag voor 22:00 uur? Dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen geleverd en kun je je bestelling altijd vanaf 13:00 uur ophalen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling voor je klaarligt.