calcium magnesium

categorieën

filters

prijs
2 tot 14
8 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Calcium-magnesium Bruistabletten - 20 Stuks

calcium-magnesium bruistabletten - 20 stuks

De bruistabletten hebben een appel , citroensmaak met zoetstoffen. Een mineralen en vitaminecomplex met calcium voor het behoud van sterke botten en tanden en magnesium dat mede zorgt voor een goede werking van de spieren. Bevat ook vitamine D, wat de opname van calcium in de botten verhoogt.

2.95

Calcium-magnesium-zink + Vitamine D - 90 Stuks

calcium-magnesium-zink + vitamine d - 90 stuks

¹Calcium, magnesium, zink en vitamine D zijn belangrijk voor de samenstelling van de botten. Een mineralen en vitaminecomplex in voordeelverpakking voor het behoud van sterke botten¹ en soepele spieren². Calcium, magnesium en vitamine D zijn van belang voor de opbouw en behoud van sterke tanden.

6.75

Calcium-magnesium-zink + Vitamine D - 270 Stuks

calcium-magnesium-zink + vitamine d - 270 stuks

Een vitaminen en mineralencomplex voor het behouden van sterke botten en tanden. ¹Calcium, vitamine D en vitamine K zijn van belang voor de samenstelling van de botten. Calcium en vitamine D helpen de tanden sterk te houden.

14.-

Magnesium - 270 Stuks

magnesium - 270 stuks

Een vitaminen , mineralen en kruidencomplex met een bijzondere samenstelling van Ashwagandha en Magnesium. ²Magnesium is goed voor de gemoedstoestand en geestelijke veerkracht. ¹Ashwagandha ondersteunt in stress situaties en draagt bij aan de geestelijke veerkracht.

9.75

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Magnesium + Ashwaganda - 60 Stuks

magnesium + ashwaganda - 60 stuks

Calcium, magnesium en vitamine D zijn van belang voor de opbouw en behoud van sterke tanden. ¹Calcium, magnesium, zink en vitamine D zijn belangrijk voor de samenstelling van de botten. En vitaminecomplex in voordeelverpakking voor het behoud van sterke botten¹ en soepele spieren².

7.50

Oester-calcium + Vitamine D - 60 Stuks

oester-calcium + vitamine d - 60 stuks

Dit vitamine D en calcium supplement heeft natuurlijke kalk uit de oesterschelp voor het behoud van sterke botten¹ en tanden². Kinderen tot en met 6 jaar, zwangeren en senioren kunnen een grotere behoefte hebben aan calcium en vitamine D, vooral als extra vitamine D aanbevolen wordt. ¹,²Calcium speelt een rol bij de botaanmaak en het behoud van sterke botten en tanden.

4.59

Calcium + Vitamine D En K - 120 Stuks

calcium + vitamine d en k - 120 stuks

¹Calcium, magnesium, zink en vitamine D zijn belangrijk voor de samenstelling van de botten. Een mineralen en vitaminecomplex in voordeelverpakking voor het behoud van sterke botten¹ en soepele spieren². Calcium, magnesium en vitamine D zijn van belang voor de opbouw en behoud van sterke tanden.

4.59

Magnesium - 90 Stuks

magnesium - 90 stuks

Een mineralen- en vitaminecomplex met calcium voor het behoud van sterke botten en tanden en magnesium dat mede zorgt voor een goede werking van de spieren. Bevat ook vitamine D, wat de opname van calcium in de botten verhoogt. En vitaminecomplex met calcium voor het behoud van sterke botten en tanden en magnesium dat mede zorgt voor een goede werking van de spieren.

6.50