doucheschuim

categorieën

filters

prijs
3 tot 7
8 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Showermousse Pomegranate 250ml

showermousse pomegranate 250ml

De heerlijk schuimende mousse is gemaakt zonder SLS, SLES en PEG. Een zacht reinigende douchemousse met granaatappel en aloë vera. Ten minste 82% van de ingrediënten komt van natuurlijke oorsprong en de verpakking is gemaakt met minimaal 25% gerecycled materiaal.

4.50

Douchemousse Vijg 250ml

douchemousse vijg 250ml

De schuim heeft een bloemige geur met een vleugje cassis en tonen van roos en patchoeli. De fles is gemaakt van tenminste 25% gerecycled materiaal en van de mousse zijn tenminste 90% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een douchemousse met vijgextract en glycerine geschikt voor alle huidtypes.

4.50

Douchemousse Witte Thee/avocado 250ml

douchemousse witte thee/avocado 250ml

Ten minste 85% van de ingrediënten komt van natuurlijke oorsprong en de verpakking is gemaakt met minimaal 25% gerecycled materiaal. Een zacht reinigende douchemousse met witte thee. En avocado-extract en de frisse geur van viooltjes.

4.50

3.-

Douchemousses Mini 150ml - 3 Stuks

douchemousses mini 150ml - 3 stuks

De derde mousse met rozenkwartspoeder en een zachte glans heeft een frisse en zoete bloemengeur met tonen van rode bessen en roze roos. Douchemousse 2 met extracten van witte thee en avocado, heeft de frisse geur van viooltjes. En kersenbloesemextract heeft een frisse bloemengeur met tonen van iris, jasmijn en amber.

7.-

5.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Douchemousse Acai 250ml

douchemousse acai 250ml

Een zacht reinigende douchemousse met acaibessenextract en aloë vera, zonder PEG, SLS en SLES. Tenminste 85% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en de verpakking is voor minstens 25% gemaakt van gerecyclede materialen. Niet op een geïrriteerde huid gebruiken.

4.50

Showermousse 250ml

showermousse 250ml

De mousse heeft een frisse bloemengeur met tonen van zwarte bes, vanille en amber. Ten minste 85% van de ingrediënten komt van natuurlijke oorsprong en de verpakking is gemaakt met minimaal 25% gerecycled materiaal. Een zacht reinigende douchemousse met hennepolie en rozenwater.

4.50

Douchemousse 250ml

douchemousse 250ml

En kersenbloesemextract heeft een frisse bloemengeur met tonen van iris, jasmijn en amber. Zonder PEG, SLS en SLES. Minstens 90% van de ingrediënten is van natuurlijke orgine.

4.50

3.-

Douchemousse Mini - 3 Stuks

douchemousse mini - 3 stuks

De derde is een mousse met hennepolie en rozenwater en heeft een frisse bloemengeur met tonen van zwarte bes, vanille en amber. De eerste mini is een mousse met biologisch matcha thee-extraxt en heeft een frisse bloemengeur met tonen van matcha blaadjes. De middelste is een mousse met biologisch kersenbloesemextract en heeft een frisse bloemengeur met tonen van frambozenbloesem en viooltjes.

7.-