drinkbekers met rietje

categorieën

filters

prijs
4 tot 7
categorie
vaatwasserbestendig
kleur
hoogte in cm
inhoud in liter
3 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

drinkbeker met rietje kopen bij HEMA

Een drinkbeker met rietje is altijd handig om in huis te hebben. Want laten we eerlijk zijn: je drinken smaakt net even wat beter met een rietje. Een rietjesbeker is daarom geschikt voor jong én oud. Daarnaast helpt het jonge kinderen ook met het leren van zelfstandig drinken. Genoeg redenen om een fijne drinkbeker met rietje aan te schaffen dus. Bij HEMA kun je kiezen uit verschillende plastic drinkbekers met rietjes met leuke printjes en kleuren. Op hema.nl filter je snel op verschillende eigenschappen, zoals kleur, prijs en categorie.


drinkbeker met flexibel rietje

Kinderen die net leren zelfstandig te drinken, kunnen er nog wel eens een kliederboel van maken. Dat hoort er natuurlijk allemaal bij. Dankzij onze kinder drinkbeker met rietje met draaidop wordt de kliederboel net even iets minder. Je schuift de deksel van de drinkbeker met rietje naar achteren en het flexibele rietje komt tevoorschijn. Schuif je de deksel weer dicht, dan is de fles gesloten. Dat maakt deze drinkbeker met rietje al geschikt voor kinderen vanaf zes maanden. Onze waterflessen met rietje zijn ook erg populair dankzij het handige design. Knoeien is verleden tijd en bijkomend voordeel is dat er uit een bidon met rietje vaak meer gedronken wordt. Ben je op zoek naar een drinkbeker met rietje voor een ouder kind, dan is de transparante kunststof drinkbeker met los deksel en rietje een goede keuze. Dankzij de dubbele wand met daartussen een bloemdessin en losse glitters is water drinken altijd een feestje. Zodat je zoon of dochter altijd genoeg vocht binnenkrijgt. Het rietje heeft een verbreding aan de onderkant, zodat deze er niet uitvalt. Ook handig: al onze drinkbekers met rietje zijn vaatwasser- én magnetronbestendig.


drinkbekers met rietje op hema.nl

Naast onze drinkbekers met rietje heeft HEMA nog veel meer in huis om het dagelijks leven net even wat makkelijker te maken, zoals de lunchboxen en waterflessen. Handig voor in huis, maar ook makkelijk om mee te nemen. Ga je een dagje naar het strand, dan kun je de drinkbeker met rietje en lunchbox meenemen in één van onze koeltassen, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Je shopt jouw drinkbeker met rietje en andere favorieten makkelijk op hema.nl, waarbij we het vanaf 25 euro al gratis bij je thuis laten bezorgen. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze winkels. Er is altijd wel een HEMA bij jou in de buurt. Echt HEMA.