elastomap a4

categorieën

filters

prijs
2 tot 5
breedte in cm
lengte in cm
dessin
kenmerk
diepte (cm)
10 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Documentenmap 6-vaks Kleurverloop A4

documentenmap 6-vaks kleurverloop a4

Een stevige documentenmap van kunststof in verschillende kleuren. In de documentenmap op A4 formaat kun je al je papieren en documenten overzichtelijk opbergen. De map heeft zes vakken en sluit met twee elastiekjes. Je kunt deze 6 vakken ook labelen met een naam.

2.50

Elastomap A4

elastomap a4

Een witte elastomap in A4 formaat waarin je jouw papieren kunt opbergen zonder dat ze kreuken. De transparante map sluit met twee elastieken.

2.25

Elastomap Sterren A4

elastomap sterren a4

Een donkerblauwe elastomap met schitterende sterren waarin je al je papieren en documenten op A4 formaat overzichtelijk kunt opbergen. De map sluit met twee elastieken. 

2.50

Elastomap 1-vaks A4 Bladeren

elastomap 1-vaks a4 bladeren

In deze kunststof elastomap kun je papieren en documenten in A4 formaat overzichtelijk opbergen of presenteren, zonder dat ze kreuken. De lichtgroene map met blaadjes heeft 1 vak en sluit met twee ronde elastieken.

2.95

2.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Documentenmap 6-vaks Kleurverloop A4

documentenmap 6-vaks kleurverloop a4

Een stevige kartonnen documentenmap in blauw kleuren met een sluitelastiek. De map heeft een rug van wel 3.5 cm dik, zodat je er veel papieren en documenten op A4 formaat overzichtelijk in kunt opbergen. Binnenin zitten 6 vakken, waardoor je de documenten makkelijk kunt terugvinden.

5.-

Elastomap 1-vaks A4

elastomap 1-vaks a4

Een kunststof elastomap in pastelkleuren om je papieren en documenten in A4 formaat overzichtelijk in op te bergen of te presenteren, zonder dat ze kreuken. De map heeft 1 vak en sluit met twee goudkleurige glitterelastieken in de hoeken.

2.95

2.-

Documentenmap A4

documentenmap a4

Een zwarte kunststof documentenmap die sluit met twee zwarte elastieken. In de map kun je al je papieren en documenten van A4 formaat overzichtelijk opbergen. De map is onderverdeeld in 12 vakken met tabjes om de inhoud aan te geven.

4.59

Documentenmap A4

documentenmap a4

Een stevige documentenmap van mintgroene kunststof. In de documentenmap op A4 formaat kun je al je papieren en documenten overzichtelijk opbergen. De map heeft zes vakken en sluit met twee elastiekjes. hoogte cm: 2.5

2.25

Elastomap 1-vaks A4 Kleurverloop

elastomap 1-vaks a4 kleurverloop

Een kunststof elastomap om je papieren en documenten in A4 formaat overzichtelijk in op te bergen of te presenteren, zonder dat ze kreuken. De map met een paars kleurverloop heeft 1 vak en sluit met twee ronde elastieken.

2.50

Documentenmap 6-vaks A4 Lila

documentenmap 6-vaks a4 lila

Een stevige kartonnen documentenmap met een dikke rug van wel 4 cm voor het opbergen van al je papieren en documenten op A4 formaat of kleiner. Onder de overslag zitten zes vakken, waardoor je je documenten makkelijk kunt terug vinden. De lila map sluit met een dik, rond elastiek.

5.-