fairtrade thee

categorieën

filters

prijs
1 tot 5
gewicht (gram)
kenmerk
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Groene Thee Matcha - 20 Stuks

groene thee matcha - 20 stuks

Deze groene thee heeft zijn match-a gevonden. Het is namelijk een combinatie van verfrissende groene fairtrade thee met een vleugje aardse matcha en aroma's van granaatappel en cranberry. 1. Dit hebben wij gedaan. Wij kopen alleen thee in met een Fairtrade-keurmerk. Zo investeren we in eerlijke handel en betere arbeidsomstandigheden voor boeren in ontwikkelingslanden. 2. Dit kan jij doen. Bewaar je thee op een droge, koele plek om hem zo lang mogelijk goed en lekker te houden. Wist je dat je meer dan één kop thee van een zakje kan zetten? 3. En zo geef je het door. Heb je alle smaak opgebruikt? Dan kan het zakje bij het gft-afval.

1.75

Groene Thee Kurkuma En Zoethout - 20 Stuks

groene thee kurkuma en zoethout - 20 stuks

Deze groene thee heeft dat net beetje extra. Het is namelijk een groene fairtrade thee met verwarmende kurkuma en een vleugje zoethout. Let op: Neem niet teveel zoethout als je een hoge bloeddruk hebt. 1. Dit hebben wij gedaan. Wij kopen alleen thee in met een Fairtrade-keurmerk. Zo investeren we in eerlijke handel en betere arbeidsomstandigheden voor boeren in ontwikkelingslanden. 2. Dit kan jij doen. Bewaar je thee op een droge, koele plek om hem zo lang mogelijk goed en lekker te houden. Wist je dat je meer dan één kop thee van een zakje kan zetten? 3. En zo geef je het door. Heb je alle smaak opgebruikt? Dan kan het zakje bij het gft-afval.

1.75

Groene Thee Kamille/vanille - Wellness 75gram

groene thee kamille/vanille - wellness 75gram

Een flesje met gearomatiseerde biologische groene thee met kamille en vanille smaak. De losse thee zit in een glazen flesje met een dop zodat je zelf je thee kunt zetten. Ook leuk om cadeau te geven.

4.50

Groene Thee Jasmijn - 20 Stuks

groene thee jasmijn - 20 stuks

Zet je eigen kopje zonneschijn, met geurig en bloemige zoete jasmijnbloem. Deze fairtrade thee is voor 99% gemaakt van groene thee en bevat daarnaast gedroogde jasmijnbloesemblaadjes. 1. Dit hebben wij gedaan. Wij kopen alleen thee in met een Fairtrade-keurmerk. Zo investeren we in eerlijke handel en betere arbeidsomstandigheden voor boeren in ontwikkelingslanden. 2. Dit kan jij doen. Bewaar je thee op een droge, koele plek om hem zo lang mogelijk goed en lekker te houden. Wist je dat je meer dan één kop thee van een zakje kan zetten? 3. En zo geef je het door. Heb je alle smaak opgebruikt? Dan kan het zakje bij het gft-afval.

1.75

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Groene Thee Marokkaanse Stijl - 20 Stuks

groene thee marokkaanse stijl - 20 stuks

Een verfrissende en diepe, groene muntthee. Deze fairtrade thee is voor 60% gemaakt van groene thee en bevat ook gedroogde munt, kaneel en zoethout. De zoete en subtiele drop doorbreekt de heldere en frisse muntsmaak en maakt het daardoor een perfecte combinatie. Let op: Neem niet teveel zoethout als je een hoge bloeddruk hebt. 1. Dit hebben wij gedaan. Wij kopen alleen thee in met een Fairtrade-keurmerk. Zo investeren we in eerlijke handel en betere arbeidsomstandigheden voor boeren in ontwikkelingslanden. 2. Dit kan jij doen. Bewaar je thee op een droge, koele plek om hem zo lang mogelijk goed en lekker te houden. Wist je dat je meer dan één kop thee van een zakje kan zetten? 3. En zo geef je het door. Heb je alle smaak opgebruikt? Dan kan het zakje bij het gft-afval.

1.75