fairtrade thee

categorieën

filters

prijs
1 tot 4
gewicht (gram)
12 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Thee Bio Pittige Chai Thee 20 Stuks

thee bio pittige chai thee 20 stuks

Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Deze pittige chai thee is voor 76.9% gemaakt van zwarte thee van biologische oorsprong en bevat ook kaneel en gember. Laat de thee 2 minuten trekken in een kopje kokend water van 100°C.

1.95

Thee Bio Cranberry Groene Thee 20 Stuks

thee bio cranberry groene thee 20 stuks

Deze groene thee met cranberry is voor 95.5% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat natuurlijk aroma, 1% cranberry en saffloer. Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Laat de thee 3 minuten trekken in een kopje heet water van 85°C.

1.95

Thee Bio Groene Thee Matcha 20 Stuks

thee bio groene thee matcha 20 stuks

Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Deze groene matcha thee is voor 97% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat ook natuurlijk cranberry en granaatappelaroma en 1% matcha groene thee poeder. Laat de thee 2 minuten trekken in een kopje heet water van 85°C.

1.95

Thee Bio Jasmijn Groene Thee 20 Stuks

thee bio jasmijn groene thee 20 stuks

Deze groene matcha thee is voor 97% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat ook natuurlijk cranberry en granaatappelaroma en 1% matcha groene thee poeder. Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Laat de thee 2 minuten trekken in een kopje heet water van 85°C.

1.95

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Thee Bio Earl Grey 20 Stuks

thee bio earl grey 20 stuks

Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Deze pittige chai thee is voor 76. 9% gemaakt van zwarte thee van biologische oorsprong en bevat ook kaneel en gember.

1.95

Thee Bio Citroen & Gember 20 Stuks

thee bio citroen & gember 20 stuks

Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Deze groene jasmijn thee is voor 99% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat gedroogde jasmijnbloesemblaadjes. Laat de thee 3 minuten trekken in een kopje heet water van 85°C.

1.95

Thee Bio Sinaasappel Rooibos Infusie 20 Stuks

thee bio sinaasappel rooibos infusie 20 stuks

Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Deze earl grey is voor 98% gemaakt van zwarte thee van biologische oorsprong en bevat natuurlijk bergamot aroma. Laat de thee 2 minuten trekken in een kopje kokend water van 100°C.

1.95

Thee Bio Vanille En Rozen 20 Stuks

thee bio vanille en rozen 20 stuks

Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Deze groene thee met cranberry is voor 95. 5% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat natuurlijk aroma, 1% cranberry en saffloer.

1.95

Thee Bio Muntthee In Marokkaanse Stijl 20 Stuks

thee bio muntthee in marokkaanse stijl 20 stuks

Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Deze groene thee met cranberry is voor 95. 5% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat natuurlijk aroma, 1% cranberry en saffloer.

1.95

Groene Thee Kamille/vanille - Wellness 75gram

groene thee kamille/vanille - wellness 75gram

Een flesje met gearomatiseerde biologische groene thee met kamille en vanille smaak. De losse thee zit in een glazen flesje met een dop zodat je zelf je thee kunt zetten. Ook leuk om cadeau te geven.

3.75

Zwarte Thee Rozenbottel/hibiscus/aardbei - Love 65gram

zwarte thee rozenbottel/hibiscus/aardbei - love 65gram

Een flesje met gearomatiseerde biologische zwarte thee met rozenbottel, hibiscus en stukjes aardbei. De losse thee zit in een glazen flesje met een dop zodat je zelf je thee kunt zetten. Ook leuk om cadeau te geven.

3.75

Groene En Zwarte Thee Ananas/saffloer - Celebrate 75gram

groene en zwarte thee ananas/saffloer - celebrate 75gram

Een flesje met gearomatiseerde biologische groene en zwarte thee met ananas en saffloer. De losse thee zit in een glazen flesje met een dop zodat je zelf je thee kunt zetten. Ook leuk om cadeau te geven.

3.75