gouden kerstballen

categorieën

filters

prijs
2 tot 5
diameter in cm
hoogte in cm
breedte in cm
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Kerstballen Glas Goud Ø7 Cm - 6 Stuks (goud)

kerstballen glas goud ø7 cm - 6 stuks

Set van 6 gouden kerstballen, gemaakt van mat of glanzend glas of helemaal bezaaid met glitters. Leuk om ze met een gekleurd lintje in de boom te hangen.

4.-

Mini Kerstballen Ø2cm Glas Goud - 36 Stuks (goud)

mini kerstballen ø2cm glas goud - 36 stuks

Een set van wel 36 kleine kerstballen gemaakt van glas. De gouden kerstballen zijn doorzichtig, mat, glanzend of bezaaid met glitters. Super leuk om je mini kerstboom mee te versieren.

4.25

Kerstballen Glas Ø4cm Goud - 9 Stuks (goud)

kerstballen glas ø4cm goud - 9 stuks

Set van 9 middelgrote kerstballen gemaakt van glas. De kerstballen zijn gevuld met gouden confetti sterretjes. Leuk om ze in groepjes met een gekleurd lintje in de boom of in huis op te hangen.

4.50

Kerstbal Cava Goud 13cm (goud)

kerstbal cava goud 13cm

Een goudkleurige kerstbal in de vorm van een Cava fles. De fles is versierd met glitter stippen en bovenkant. Bij wie past deze fles goed in de boom?

4.-

2.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Kerstbal Eiffeltoren 9cm (goud)

kerstbal eiffeltoren 9cm

Ga voor een wereldse kerstboom met deze kerstbal in de vorm van de Eiffeltoren. De kersthanger is gemaakt van glas en heeft aan de bovenkant een afdekdopje, zodat hij met een haakje direct de boom in kan.

4.-

2.-

Kerstbal Glas Champagne 9.5cm (goud)

kerstbal glas champagne 9.5cm

Een kerstbal gemaakt van glas in de vorm van een glas champagne. Door de goudkleurige glitters lijkt het net of er champagne in dit glas zit. Het glas is verder ook versierd met goudkleurige glitters. Omdat het afdekdopje schuin aan de bovenkant is geplaats, hangt het glas ook schuin in je boom.

4.50