groene thee

categorieën

filters

prijs
1 tot 4
gewicht (gram)
7 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Thee Bio Cranberry Groene Thee 20 Stuks

thee bio cranberry groene thee 20 stuks

Deze groene thee met cranberry is voor 95.5% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat natuurlijk aroma, 1% cranberry en saffloer. Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Laat de thee 3 minuten trekken in een kopje heet water van 85°C.

1.95

Thee Bio Groene Thee Matcha 20 Stuks

thee bio groene thee matcha 20 stuks

Deze groene matcha thee is voor 97% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat ook natuurlijk cranberry en granaatappelaroma en 1% matcha groene thee poeder. Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Laat de thee 2 minuten trekken in een kopje heet water van 85°C.

1.95

Thee Bio Jasmijn Groene Thee 20 Stuks

thee bio jasmijn groene thee 20 stuks

Deze groene jasmijn thee is voor 99% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat gedroogde jasmijnbloesemblaadjes. Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee. Laat de thee 3 minuten trekken in een kopje heet water van 85°C.

1.95

Groene Thee Kamille/vanille - Wellness 75gram

groene thee kamille/vanille - wellness 75gram

Een flesje met gearomatiseerde biologische groene thee met kamille en vanille smaak. De losse thee zit in een glazen flesje met een dop zodat je zelf je thee kunt zetten. Ook leuk om cadeau te geven.

3.75

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Groene Thee Biologisch Summer Happines - 15 Stuks

groene thee biologisch summer happines - 15 stuks

Deze groene matcha thee is voor 97% gemaakt van groene thee van biologische oorsprong en bevat ook natuurlijk cranberry en granaatappelaroma en 1% matcha groene thee poeder. Laat de thee 2 minuten trekken in een kopje heet water van 85°C. Een doosje met 20 zakjes biologische en fairtrade thee.

2.95

Groene En Zwarte Thee Ananas/saffloer - Celebrate 75gram

groene en zwarte thee ananas/saffloer - celebrate 75gram

Een flesje met gearomatiseerde biologische groene en zwarte thee met ananas en saffloer. De losse thee zit in een glazen flesje met een dop zodat je zelf je thee kunt zetten. Ook leuk om cadeau te geven.

3.75

Cold Brew Groene Thee Pepermunt Bio - 10 Stuks

cold brew groene thee pepermunt bio - 10 stuks

Tip: Voeg ijsklontjes en wat schijfjes fruit toe als extra dorstlesser. In de verpakking zitten 10 zakjes biologische gearomatiseerde groene thee met pepermuntolie voor in koud water. Hierdoor is de smaak niet bitter, maar juist een lekkere fruitige verfrissing.

1.75