houten speelgoed 1 jaar

categorieën

filters

prijs
1 tot 18
leeftijd
19 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Houten Kat

houten kat

Houten speelfiguur in de vorm van een kat. Te combineren met één van de 4 andere speelfiguren.

1.25

Houten Hamerbank 10x20x10

houten hamerbank 10x20x10

Deze 8 delige speelgoed hamerbank bestaat uit een houten bank, een hamer en zes gekleurde pennen. Kleine kinderen kunnen deze activiteit eindeloos herhalen. Sla de houten pennen met de hamer in de bank, draai deze om en sla de pennen er weer in.

8.-

Rammelaar Hout Ø7cm

rammelaar hout ø7cm

Een set van 6 houten auto's in verschillende kleuren en vormen. Race met de auto's over de grond of over de vilten autoweg (artikelnummer 15190087 of 15100061). Zo zit er ook een ambulance en vuilniswagen tussen.

8.75

Vormentrein Hout 43.5cm

vormentrein hout 43.5cm

Een houten speelgoedtrein in vrolijke kleuren die bestaat uit een locomotief waaraan twee wagons kunnen worden gekoppeld of losgekoppeld. Door alle verschillende manieren waarop je met deze leerzame trein kunt spelen, stimuleert hij het denkvermogen.

14.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Stapelraket Hout 22cm

stapelraket hout 22cm

Met deze vrolijk gekleurde blokken heb je uren stapelplezier. Maak de gevels net zo hoog als dat je zelf wilt. De blokken hebben verschillende vormen en tekeningen.

9.25

Rollerbaan Met Auto's Hout

rollerbaan met auto's hout

Een houten rollerbaan met drie autootjes. De rollerbaan heeft verschillende vrolijke kleuren net zoals de vierwielers. Zet de auto bovenaan neer en hij rijdt vanzelf naar beneden.

15.-

Blokkenset Hout Barber

blokkenset hout barber

Run je eigen kapperszaak met deze houten blokken. De set bestaat uit vijf blokken. De blokken hebben verschillende formaten van 4 tot 9 cm.

4.59

Constructie Auto 21-delig

constructie auto 21-delig

Deze luxe, houten vormenstoof is speelgoed waarmee kinderen op een speelse manier vormen en kleuren leren kennen. Deze luxe, houten vormenstoof is speelgoed waarmee kinderen op een speelse manier vormen en kleuren leren kennen. De doos bevat meerdere verschillende vormen die door de gaten van het vierkant passen.

15.-

Recycle Truck Hout 13x24x15

recycle truck hout 13x24x15

Een houten rollerbaan met drie autootjes. De rollerbaan heeft verschillende vrolijke kleuren net zoals de vierwielers. Zet de auto bovenaan neer en hij rijdt vanzelf naar beneden.

17.50

Blokkenset Hout Bloemenwinkel

blokkenset hout bloemenwinkel

Run je eigen bloemenwinkel met deze houten blokken. De set bestaat uit zes blokken met onder andere een boom en auto. De blokken hebben verschillende formaten van 4 tot 9 cm.

4.59

Blokkenset Hout 50-delig

blokkenset hout 50-delig

Deze 8-delige speelgoed hamerbank bestaat uit een houten bank, een hamer en zes gekleurde pennen. Sla de houten pennen met de hamer in de bank, draai deze om en sla de pennen er weer in. Kleine kinderen kunnen deze activiteit eindeloos herhalen.

11.50

Truck Met Auto's Hout

truck met auto's hout

Een houten truck met twee autootjes. De bovenkant kun je naar beneden klappen zodat het als uitrijplank dient. Met deze oplegger zorg jij er voor dat de auto's veilig aankomen op de eindbestemming.

15.-

Blokkenset Hout Pizzeria

blokkenset hout pizzeria

Een set van zes houten blokken die bij elkaar de regenboog vormen. Het spelen met deze regenboog stimuleert daarom fantasie en creativiteit. De blokken zijn allemaal anders gekleurd en hebben verschillende maten.

4.59

Blokkenset Hout Dierenwinkel

blokkenset hout dierenwinkel

Verzorg alle dieren met je eigen dierenwinkel. Zo heb je 2 dieren, een poppetje, de winkel met dak en een dierenambulance. De blokken hebben verschillende formaten van ongeveer 4 tot 7 cm.

4.59

Regenboog Hout 18.5x3.3x9.5

regenboog hout 18.5x3.3x9.5

Serveer je eigen pizza's met deze pizzeria. De houten blokken set bestaat uit vijf blokken met onder andere een vrachtwagen en restaurant. De blokken hebben verschillende formaten van 3 tot 8 cm.

8.75

Politieauto Hout 12.5cm

politieauto hout 12.5cm

Een set van 6 houten auto's in verschillende kleuren en vormen. Race met de auto's over de grond of over de vilten autoweg De auto's zijn ongeveer 7 cm breed. Zo zit er ook een ambulance en vuilniswagen tussen.

5.75

Houten Mannetjes - 8 Stuks

houten mannetjes - 8 stuks

Een set van acht sterke mannetjes van hout. De mannetjes zijn stapelbaar.

5.75

Vormentrein Hout 44x8x13

vormentrein hout 44x8x13

Serveer je eigen pizza's met deze pizzeria. De houten blokken set bestaat uit vijf blokken met onder andere een vrachtwagen en restaurant. De blokken hebben verschillende formaten van 3 tot 8 cm.

14.-

Vliegtuig Hout 15cm

vliegtuig hout 15cm

Een stevige en houten veerpont om door de stad te varen. Op de pond staan twee auto's, passagiers en een fiets die graag naar de overkant willen. Door de oplaadkleppen aan beide kanten hoef je niet elke keer te keren.

8.75