houten speelgoed 2 jaar

categorieën

filters

prijs
2 tot 23
leeftijd
37 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Speelgoed Bordjes En Vorkjes Hout

speelgoed bordjes en vorkjes hout

Een houten speelgoedset bestaande uit vier bordjes en vier vorkjes. De vrolijk gekleurde bordjes hebben een diameter van 10,5 cm en de vorken zijn 10 cm lang. Om de tafel mooi mee op te dekken.

7.-

Houten Dienblad

houten dienblad

Een groen dienblad gemaakt van hout. De zijkanten van het dienblad hebben een wit stippendessin.

7.-

Houten Inlegpuzzel

houten inlegpuzzel

Een houten inlegpuzzel in de vorm van een rode auto. De puzzel bestaat uit zes stukjes met kleine handvatten, zodat je de stukjes makkelijk kunt vastpakken.

4.59

Houten Stapelpuzzel

houten stapelpuzzel

Een houten stapelpuzzel van een brandweerman met zijn brandweerwagen. Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en kleurrijk. Houten speelgoed is ook leuk als je op zoek bent naar een speciaal cadeau.

8.-

6.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Houten Werkbank

houten werkbank

Een werkbank van hout met een roze lade en een uitklapbord.

17.50

Houten Kassa 18.5x17x8

houten kassa 18.5x17x8

Een houten mini truck met een kiepbak. Vul de laadbak met het blok hout of ander materiaal, rijd daarmee naar de eindbestemming en kiep deze weer leeg. Een houten mini truck met een kiepbak.

14.50

Houten HEMA Dierenwinkel 13x12x15

houten hema dierenwinkel 13x12x15

Een houten ontbijtset, bestaand uit een dienblaadje, een houten mesje, een croissantje, een ei, een sneetje tomaat, een sneetje komkommer, twee plakjes kaas en twee sneetjes brood. In het houten speelgoed zit klittenband, zodat je je croissantje kunt snijden en je broodje kunt beleggen.

11.50

Houten HEMA Koffiebar 13x12x15

houten hema koffiebar 13x12x15

Een houten inlegpuzzel in de vorm van een rode auto. De puzzel bestaat uit zes stukjes met kleine handvatten, zodat je de stukjes makkelijk kunt vastpakken.

11.50

Houten HEMA Winkel 13x12x15

houten hema winkel 13x12x15

Een stevige houten HEMA winkel met twee draagkoorden en zes houten speelfiguren. Als je de knip bij de voordeur opendoet, schuift de winkel open en kun je spelen met de houten weegschaal, kassamandje, toonbank, kassa en de twee verkoopsters. Ben je uitgespeeld, dan sluit je de deur weer en is alles netjes opgeborgen.

11.50

Houten Taart Ø 8 Cm - 14-delig

houten taart ø 8 cm - 14-delig

Een wit plateau met een houten speelgoedtaart, al voorgesneden in zes punten. Met de houten taartschep wordt voor iedere verjaardagsgast een puntje opgeschept. Alle onderdelen kunnen met een vochtige doek worden schoongemaakt.

9.25

Meeneem Boerderij Hout

meeneem boerderij hout

Een houten inlegpuzzel met openingen waar de losse stukjes met dieren precies in passen. Met deze puzzel trainen kinderen spelenderwijs hun motoriek, lossen ze problemen op en oefenen ze met de oog handcoördinatie. Alle stukjes van deze puzzel hebben een groen dopje, dat is makkelijk om ze er weer uit te halen.

11.50

Trommel Hout Ø14.5x7.5

trommel hout ø14.5x7.5

Een houten inlegpuzzel met openingen waar de losse stukjes met dieren precies in passen. Met deze puzzel trainen kinderen spelenderwijs hun motoriek, lossen ze problemen op en oefenen ze met de oog handcoördinatie. Alle stukjes van deze puzzel hebben een groen dopje, dat is makkelijk om ze er weer uit te halen.

9.25

Fluit Hout 20x2.5

fluit hout 20x2.5

Een stevige houten dierenwinkel met twee draagkoorden en zes houten speelfiguren. Als je de knip bij de voordeur opendoet, schuift de dierenwinkel open en kun je spelen met de houten honden en de kat, de toonbank en de twee klanten. Een stevige houten dierenwinkel met twee draagkoorden en zes houten speelfiguren.

3.50

Xylofoon Hout 25.7cm

xylofoon hout 25.7cm

Een houten inlegpuzzel met openingen waar de losse stukjes van de gekleurde raket precies in passen. Met deze puzzel trainen kinderen spelenderwijs hun motoriek en oefenen ze met de oog-handcoördinatie.

9.25

Theepot Hout 12cm

theepot hout 12cm

Een interactieve houten inlegpuzzel met muziek. Als je aan de achterkant 2 AAA penlite batterijen plaatst, maakt de puzzel ook geluid. Alle stukjes van deze puzzel hebben een groen dopje, dat is makkelijk om ze vast te pakken.

7.-

Camera Hout 2x10x7

camera hout 2x10x7

Een stevige houten dierenwinkel met twee draagkoorden en zes houten speelfiguren. Als je de knip bij de voordeur opendoet, schuift de dierenwinkel open en kun je spelen met de houten honden en de kat, de toonbank en de twee klanten. Ben je uitgespeeld, dan sluit je de deur weer en is alles netjes opgeborgen.

7.-

Pizza Hout Ø17.5cm

pizza hout ø17.5cm

De pizza kun je zelf beleggen met kaas, tomatensaus, tomaat, champignons, rucola en worst. Een pizza gemaakt van hout. De pizza is al voorgesneden en daardoor handig te verdelen met het meegeleverde snijwiel.

10.50

Meeneem Bakkerij Hout

meeneem bakkerij hout

Een gekleurde ronde trommel van hout met twee stokjes. Ontdek hier jouw ritmische gevoel mee.

11.50

Xylofoon Hout 30x14x7

xylofoon hout 30x14x7

Een stevige houten koffiebar met twee draagkoorden en zes houten speelfiguren. Als je de knip bij de voordeur opendoet, schuift de koffiebar open en kun je spelen met de houten donuts en taarten, de toonbank en de verkoopster. Een stevige houten koffiebar met twee draagkoorden en zes houten speelfiguren.

9.25

Mixer Hout 9.5x19x20

mixer hout 9.5x19x20

Een houten mini truck met een kiepbak. Vul de laadbak met het blok hout of ander materiaal, rijd daarmee naar de eindbestemming en kiep deze weer leeg.

23.-

Inlegpuzzel Dieren Hout 22x30

inlegpuzzel dieren hout 22x30

Een houten speelgoedset bestaande uit vier bordjes en vier vorkjes. De vrolijk gekleurde bordjes hebben een diameter van 10,5 cm en de vorken zijn 10 cm lang. Een houten speelgoedset bestaande uit vier bordjes en vier vorkjes.

5.75

Inlegpuzzel Raket Hout 14x14

inlegpuzzel raket hout 14x14

Een houten kom gevuld met pasta noodles, rucola, champignons, tomaat, ui en saus. Een houten kom gevuld met pasta noodles, rucola, champignons, tomaat, ui en saus. Leuk om je eigen pasta te maken.

2.29

Cappuccino Apparaat Hout 13x11x17

cappuccino apparaat hout 13x11x17

Een set van 6 taartjes, inclusief tompouce, in verschillende vormen en kleuren gemaakt van hout. Lekker om te gebruiken tijdens een high-tea.

23.-

Truck Hout Mini 5.5x11x7.5

truck hout mini 5.5x11x7.5

Een wit plateau met een houten speelgoedtaart, al voorgesneden in zes punten. Ook zit er in iedere taartpunt een opening voor een van de zes houten kaarsjes. Met de houten taartschep wordt voor iedere verjaardagsgast een puntje opgeschept.

5.75