houten speelgoed 2 jaar

categorieën

filters

prijs
2 tot 20
leeftijd
36 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Houten Speelgoed Parfumflesjes

houten speelgoed parfumflesjes

Een schattig houten set van drie parfumflesjes in verschillende vormen. Urenlang speelpret met speelgoed dat kinderen ook zelf zouden uitzoeken. Leuk te combineren met de andere houten beautyspulletjes.

4.-

Speelgoed Bordjes En Vorkjes Hout

speelgoed bordjes en vorkjes hout

Een houten speelgoedset bestaande uit vier bordjes en vier vorkjes. De vrolijk gekleurde bordjes hebben een diameter van 10,5 cm en de vorken zijn 10 cm lang. Om de tafel mooi mee op te dekken.

6.-

Koffiebekers Hout - 2 Stuks

koffiebekers hout - 2 stuks

Maak de mooiste muziekjes met deze kleurrijke xylofoon van hout. Het muziekinstrument is inclusief speelstokje.

5.-

Houten Stapelpuzzel

houten stapelpuzzel

Een houten stapelpuzzel van een brandweerman met zijn brandweerwagen. Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en kleurrijk. Houten speelgoed is ook leuk als je op zoek bent naar een speciaal cadeau.

8.-

6.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Houten Werkbank

houten werkbank

Een werkbank van hout met een roze lade en een uitklapbord.

15.-

Houten Dienblad

houten dienblad

Een houten speelgoedset bestaande uit vier bordjes en vier vorkjes. De vrolijk gekleurde bordjes hebben een diameter van 10,5 cm en de vorken zijn 10 cm lang. Om de tafel mooi mee op te dekken.

6.-

Houten Inlegpuzzel

houten inlegpuzzel

Een houten inlegpuzzel in de vorm van een rode auto. De puzzel bestaat uit zes stukjes met kleine handvatten, zodat je de stukjes makkelijk kunt vastpakken.

4.-

Houten Moestuinspeelset

houten moestuinspeelset

Twee houten koffie bekertjes met kartonnen sleeve. Geef een lekkere kop coffee-to-go aan je hard werkende pop of beer. Twee houten koffie bekertjes met kartonnen sleeve.

10.-

Houten Kassa 18.5x17x8

houten kassa 18.5x17x8

Een houten set, bestaand uit een kratje, 2 cakejes, 4 koekjes en een pretzel. Deze kun je gebruiken voor in een speelgoed winkeltje of keuken. Een houten set, bestaand uit een kratje, 2 cakejes, 4 koekjes en een pretzel.

12.50

Houten HEMA Winkel 13x12x15

houten hema winkel 13x12x15

Een stevige houten HEMA winkel met twee draagkoorden en zes houten speelfiguren. Als je de knip bij de voordeur opendoet, schuift de winkel open en kun je spelen met de houten weegschaal, kassamandje, toonbank, kassa en de twee verkoopsters. Ben je uitgespeeld, dan sluit je de deur weer en is alles netjes opgeborgen.

10.-

Houten HEMA Koffiebar 13x12x15

houten hema koffiebar 13x12x15

Een stevige houten koffiebar met twee draagkoorden en zes houten speelfiguren. Als je de knip bij de voordeur opendoet, schuift de koffiebar open en kun je spelen met de houten donuts en taarten, de toonbank en de verkoopster. Ben je uitgespeeld, dan sluit je de deur weer en is alles netjes opgeborgen.

10.-

Houten HEMA Dierenwinkel 13x12x15

houten hema dierenwinkel 13x12x15

Een houten inlegpuzzel in de vorm van een rode auto. De puzzel bestaat uit zes stukjes met kleine handvatten, zodat je de stukjes makkelijk kunt vastpakken.

10.-

Houten Puzzel Jip & Janneke

houten puzzel jip & janneke

Een schattig houten set van drie parfumflesjes in verschillende vormen. Leuk te combineren met de andere houten beautyspulletjes. Urenlang speelpret met speelgoed dat kinderen ook zelf zouden uitzoeken.

3.-

Houten Taart Ø 8 Cm - 14-delig

houten taart ø 8 cm - 14-delig

Een wit plateau met een houten speelgoedtaart, al voorgesneden in zes punten. Ook zit er in iedere taartpunt een opening voor een van de zes houten kaarsjes. Met de houten taartschep wordt voor iedere verjaardagsgast een puntje opgeschept.

8.-

Camera Hout 2x10x7

camera hout 2x10x7

Een houten speeltje in de vorm van een camera. De lens van de camera werkt als een caleidoscoop en is leuk om doorheen te kijken. Experimenteer met de vervormingen in het licht en donker.

6.-

Xylofoon Hout 30x14x7

xylofoon hout 30x14x7

De pizza kun je zelf beleggen met kaas, tomatensaus, tomaat, champignons, rucola en worst. De pizza is al voorgesneden en daardoor handig te verdelen met het meegeleverde snijwiel. Een pizza gemaakt van hout.

8.-

Mondharmonica Hout 3x13x2.4

mondharmonica hout 3x13x2.4

Twee houten koffie bekertjes met kartonnen sleeve. Geef een lekkere kop coffee-to-go aan je hard werkende pop of beer. De bekers zijn ongeveer 6.

3.-

Pizza Hout Ø17.5cm

pizza hout ø17.5cm

Een houten speeltje in de vorm van een telefoon. De telefoon heeft een blauw koord aan de zijkant en 9 gekleurde knoppen.

9.-

Telefoon Hout 11x6.5x2

telefoon hout 11x6.5x2

Een houten speeltje in de vorm van een telefoon. De telefoon heeft een blauw koord aan de zijkant en 9 gekleurde knoppen.

5.-

Fluit Hout 20x2.5

fluit hout 20x2.5

Een set van 6 taartjes, inclusief tompouce, in verschillende vormen en kleuren gemaakt van hout. Lekker om te gebruiken tijdens een high-tea.

3.-

Broodrooster Hout 18x9x9.5

broodrooster hout 18x9x9.5

Een houten set, bestaand uit een kratje, 2 cakejes, 4 koekjes en een pretzel. Deze kun je gebruiken voor in een speelgoed winkeltje of keuken.

12.50

Mixer Hout 9.5x19x20

mixer hout 9.5x19x20

Bij het apparaat krijg je ook een houten pak melk, 2 eieren en een mengkom. Een houten speelgoed mixer om de lekkerste fantasie taarten mee te maken. De mixer heeft een bewegende kop om je ingrediënten mee te mengen.

20.-

Eieren Hout - 4 Stuks

eieren hout - 4 stuks

Een set van vier houten eieren in een eierdoosje van karton. Voor wie maak jij een lekker ei als ontbijt?. De eieren kunnen van elkaar worden gescheiden en zijn ongeveer 6 cm lang.

5.-

Verkeersborden Hout - 8 Stuks

verkeersborden hout - 8 stuks

Een set van houten verkeersborden, die je kunt gebruiken bij de vilten autoweg (artikelnummer 15190087 of 15100061). De set bestaat uit 3 stoplichten, 3 verschillende borden, 1 hek en een pion. De borden zijn ongeveer 8.5 cm lang.

5.-