houten speelgoed 3 jaar

categorieën

filters

prijs
1 tot 65
leeftijd
78 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Houten Kat

houten kat

Houten speelfiguur in de vorm van een kat. Te combineren met één van de 4 andere speelfiguren.

1.-

Houten Inlegpuzzel

houten inlegpuzzel

Een houten inlegpuzzel in de vorm van een rode auto. De puzzel bestaat uit zes stukjes met kleine handvatten, zodat je de stukjes makkelijk kunt vastpakken.

4.-

Houten Stapelpuzzel

houten stapelpuzzel

Een houten stapelpuzzel van een brandweerman met zijn brandweerwagen. Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en kleurrijk. Houten speelgoed is ook leuk als je op zoek bent naar een speciaal cadeau.

8.-

6.-

Houten Hamerbank 10x20x10

houten hamerbank 10x20x10

Een zwarte, houten grachtenpand dat je als poppenhuis kunt gebruiken of als opbergkastje. Wanneer je het als poppenhuis gebruikt, kun je deze vullen met onze houten interieursetjes. Bij het grachtenpand zitten twee stickervellen waarmee je het huis kunt decoreren.

7.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Houten Keuken 30x69.5 X105

houten keuken 30x69.5 x105

Gebruik samen met de bio plastic keukengerei of leuke houten voedsel artikelen van HEMA om de lekkerste gerechten te 'maken'. Met deze houten keuken kan je kindje zich urenlang vermaken. De speelkeuken bestaat uit een kookplaat, wasbak met kraan, oventje en krijtbord om het menu op te schrijven.

65.-

Houten Puzzel Jip & Janneke

houten puzzel jip & janneke

Urenlang speelpret met speelgoed dat kinderen ook zelf zouden uitzoeken. HEMA heeft daarnaast ook opgelet dat het speelgoed veilig en stevig in elkaar zit. Zorg jij dat alle puzzelstukjes van Siep de kat weer in de juiste volgorde liggen?

3.-

Houten Set Dokters Koffer 7-delig

houten set dokters koffer 7-delig

Een lichtgrijs houten grachtenpand dat je als poppenhuis kunt gebruiken of als opbergkastje. Wanneer je het als poppenhuis gebruikt, kun je deze vullen met onze houten interieursetjes. Bij het grachtenpand zitten twee stickervellen waarmee je het huis kunt decoreren.

15.-

Houten Grachtenpand - 24.5 X 25 X 75 Cm - Lichtgrijs

houten grachtenpand - 24.5 x 25 x 75 cm - lichtgrijs

Een koraalroze houten grachtenpand dat je als poppenhuis kunt gebruiken of als opbergkastje. Wanneer je het als poppenhuis gebruikt, kun je deze vullen met onze houten interieursetjes. Bij het grachtenpand zitten twee stickervellen waarmee je het huis kunt decoreren.

45.-

Houten Hema Winkel 60 X 24 X 96 Cm

houten hema winkel 60 x 24 x 96 cm

Verkoop je eigen producten in dit echte hema winkeltje van hout! Het winkeltje heeft een luifel van stof, een rode toonbank en meerdere vakjes waar je producten in kunt leggen.

45.-

Gereedschapskist Hout

gereedschapskist hout

Bouw de mooiste creaties met deze houten blokken. De 200 platte bouwblokken bestaan uit verschillende kleuren en zitten in een handige emmer met een handvat. De afmeting van de blokjes zijn 10 bij 1.

10.-

Sambabal Hout 18cm

sambabal hout 18cm

Run je eigen kapperszaak met deze houten blokken. De blokken hebben verschillende formaten van 4 tot 9 cm. De set bestaat uit vijf blokken.

3.50

Puzzel Dierenkoppen Hout

puzzel dierenkoppen hout

De set bestaat uit een dikke plaat kurk, een houten hammertje, een zakje spijkers en voldoende losse houten vormpjes in verschillende kleuren. Met dit hamertje tik spel kunnen kinderen hun fantasiefiguren in elkaar tikken. Maak bijvoorbeeld je favoriete dier, auto, bloem en nog veel meer.

7.50

Loopfiets Hout 82x36x54

loopfiets hout 82x36x54

Een houten kinder loopfiets met een zadel, handvatten en velgen in een mintgroene kleur. Waarschuwing: Niet in het verkeer gebruiken en beschermingsmiddelen (bijvoorbeeld een helm) dragen. Het frame is gemaakt van duurzaam FSC® hout.

55.-

Puzzel Kubus Hout

puzzel kubus hout

Deze houten inlegpuzzel bestaat uit 20 vrolijk gekleurde stukjes, die samen een olifant vormen. Best wel lastig om ze precies op het goede plekje neer te leggen, maar op ieder stukje staat ook een cijfer en dat kan helpen! Met deze puzzel leren kinderen spelenderwijs de cijfers kennen en trainen ze hun motoriek.

3.-

Telefoon Hout 11x6.5x2

telefoon hout 11x6.5x2

Een houten truck met twee autootjes. Met deze oplegger zorg jij er voor dat de auto's veilig aankomen op de eindbestemming. De bovenkant kun je naar beneden klappen zodat het als uitrijplank dient.

5.-

Mondharmonica Hout 3x13x2.4

mondharmonica hout 3x13x2.4

Twee houten koffie bekertjes met kartonnen sleeve. Geef een lekkere kop coffee-to-go aan je hard werkende pop of beer. De bekers zijn ongeveer 6.

3.-

Fluit Hout 20x2.5

fluit hout 20x2.5

Run je eigen bloemenwinkel met deze houten blokken. De set bestaat uit zes blokken met onder andere een boom en auto. De blokken hebben verschillende formaten van 4 tot 9 cm.

3.-

Telraam Hout 7x26.5x24

telraam hout 7x26.5x24

De houten blokken set bestaat uit vijf blokken met onder andere een vrachtwagen en restaurant. De blokken hebben verschillende formaten van 3 tot 8 cm. Serveer je eigen pizza's met deze pizzeria.

10.-

Inlegpuzzel Olifant Hout 20x25

inlegpuzzel olifant hout 20x25

Een set van houten verkeersborden, die je kunt gebruiken bij de vilten autoweg . De set bestaat uit 3 stoplichten, 3 verschillende borden, 1 hek en een pion. Een set van houten verkeersborden, die je kunt gebruiken bij de vilten autoweg De set bestaat uit 3 stoplichten, 3 verschillende borden, 1 hek en een pion.

5.-

Grachtenpand Hout Koraalroze 24.5x25x75

grachtenpand hout koraalroze 24.5x25x75

Een houten kinder loopfiets met een zadel, handvatten en velgen in een mintgroene kleur. De fiets heeft kunststof velgen met rubberen banden en is daarom geschikt voor binnen en buiten. Gemeten vanaf de grond is de laagste stand van het zadel 39,5 cm en de hoogste stand 43,5 cm.

45.-

Figuren Hout - 27 Stuks

figuren hout - 27 stuks

Een houten stapelraket die bestaat uit een blauw onderstel waar 5 ringen en de punt van de raket opgestapeld kunnen worden. Alle onderdelen hebben een vrolijk kleurtje en een cijfer, zodat ze precies in de juiste volgorde komen te staan. In de gele ring zit een rond raampje.

4.-

Grachtenpand 24.5x25x75 Hout Roze

grachtenpand 24.5x25x75 hout roze

De auto heeft draaiende wielen, zodat hij overal heen kan rijden. Een blauwe politieauto gemaakt van hout.

45.-

Make-up Koffer Hout 7x9x14

make-up koffer hout 7x9x14

De houten blokken set bestaat uit vijf blokken met onder andere een vrachtwagen en restaurant. De blokken hebben verschillende formaten van 3 tot 8 cm. Serveer je eigen pizza's met deze pizzeria.

15.-

Grachtenpand Hout Zwart Krijtbord 24.5x25x75

grachtenpand hout zwart krijtbord 24.5x25x75

De houten blokken set bestaat uit vijf blokken met onder andere een vrachtwagen en restaurant. De blokken hebben verschillende formaten van 3 tot 8 cm. Serveer je eigen pizza's met deze pizzeria.

45.-