katoenen mondkapje

categorieën

filters

prijs
3 tot 4
breedte in cm
lengte in cm
8 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Mondkapjes Volwassenen - Stof Takkie - 2 Stuks

mondkapjes volwassenen - stof takkie - 2 stuks

Een set van twee niet-medische mondkapjes voor volwassenen met elastieken banden. Op het witte mondkapje staat Takkie, het hondje uit de verhalen van Jip en Janneke, het andere is effen zwart. Ze zijn gemaakt van duurzaam katoen en kun je hergebruiken omdat ze wasbaar zijn op 60 graden. In de kapje zit een opening zodat je er een verwisselbaar filter (12000021) in kunt plaatsen. Draag het masker over je neus en mond en zorg dat het goed aansluit op je gezicht. Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. Het mondkapje is Centexbel COVID-19 approved.

3.-

Mondkapjes Volwassenen - Stof Camouflage Blauw - 2 Stuks

mondkapjes volwassenen - stof camouflage blauw - 2 stuks

Een set van twee niet-medische mondkapjes voor volwassenen met zwarte elastieken banden. Het ene masker heeft een blauw camouflagedessin en het andere masker is effen blauw. Ze zijn gemaakt van katoen en kun je hergebruiken omdat ze wasbaar zijn op 60 graden. In deze maskers zit een opening zodat je er een verwisselbaar filter (12000021) in kunt plaatsen. Draag het masker over je neus en mond en zorg dat het goed aansluit op je gezicht. Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. Het mondkapje is Centexbel COVID-19 approved.

3.-

Mondkapjes Volwassenen Stof Zwart - 3 Stuks

mondkapjes volwassenen stof zwart - 3 stuks

Een set van drie niet-medische mondkapjes voor volwassenen met elastieken banden. De zwarte mondmaskers zijn gemaakt van katoen en kun je hergebruiken omdat ze wasbaar zijn op 60 graden. Draag het masker over je neus en mond en zorg dat het goed aansluit op je gezicht. Op de rechterkant staat met kleine witte letters de tekst stay safe! Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. In deze maskers zit geen opening voor een verwisselbaar filter. Stoffen mondkapjes mogen niet worden teruggebracht.

3.50

Mondkapjes Volwassenen Stof Wit - 3 Stuks

mondkapjes volwassenen stof wit - 3 stuks

Een set van drie niet-medische mondkapjes voor volwassenen met elastieken banden. De witte mondmaskers zijn gemaakt van katoen en kun je hergebruiken omdat ze wasbaar zijn op 60 graden. Draag het masker over je neus en mond en zorg dat het goed aansluit op je gezicht. Op de rechterkant staat met kleine zwarte letters de tekst stay safe! Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. In deze maskers zit geen opening voor een verwisselbaar filter. Stoffen mondkapjes mogen niet worden teruggebracht.

3.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Mondkapjes Volwassenen - Stof Gevlekt - 2 Stuks

mondkapjes volwassenen - stof gevlekt - 2 stuks

Een set van twee niet-medische mondkapjes voor volwassenen met zwarte elastieken banden. Eén masker is wit met een zwart en roze dessin van luipaardvlekken en het andere masker is effen zwart. Ze zijn gemaakt van katoen en kun je hergebruiken omdat ze wasbaar zijn op 60 graden. In deze maskers zit een opening zodat je er een verwisselbaar filter (12000021) in kunt plaatsen. Draag het masker over je neus en mond en zorg dat het goed aansluit op je gezicht. Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. Het mondkapje is Centexbel COVID-19 approved.

3.-

Mondkapjes Volwassenen - Stof Groen - 2 Stuks

mondkapjes volwassenen - stof groen - 2 stuks

Een set van twee niet-medische mondkapjes voor volwassenen met elastieken banden. Op het ene mondkapje staat een blauw met groen dessin, het andere is effen. Ze zijn gemaakt van duurzaam katoen en je kunt ze hergebruiken omdat ze wasbaar zijn op 60 graden. In het kapje zit een opening waar je een verwisselbaar filter (12000021) tussen kunt schuiven. Draag het masker over je neus en mond en zorg dat het goed aansluit op je gezicht. Het mondkapje is Centexbel COVID-19 approved. Stoffen mondkapjes mogen niet worden teruggebracht.

3.-

Filters Voor Mondkapjes Stof - 5-laags - 10 Stuks

filters voor mondkapjes stof - 5-laags - 10 stuks

Set van 10 vervangbare 5-laags filters voor de mondkapjes van stof. Gebruik het filter in je herbruikbare mondkapje voor extra bescherming. Het filter percentage is meer dan 90%. De filters kunnen maximaal 12 uur lang gebruikt worden. Daarna vervangen door een nieuw filter. Bewaar de filters op een schone, droge plek. Filters niet wassen, schoonmaken of erover wrijven.

3.-

Mondkapjes Volwassenen - Stof Groen Hartjes - 2 Stuks

mondkapjes volwassenen - stof groen hartjes - 2 stuks

Een set van twee niet-medische mondkapjes voor volwassenen met elastieken banden. Het donkergroene mondkapje is effen van kleur en de lichtgroene heeft goudkleurige hartjes. Ze zijn gemaakt van duurzaam katoen en kun je hergebruiken omdat ze wasbaar zijn op 60 graden. In de kapjes zit een opening zodat je er een verwisselbaar filter (12000021) in kunt plaatsen. Draag het masker over je neus en mond en zorg dat het goed aansluit op je gezicht. Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. Het mondkapje is Centexbel COVID-19 approved.

3.-

katoenen mondkapje

Het mondkapje kenden we voorheen vooral als iets wat in het ziekenhuis gebruikt werd tijdens het opereren. Sinds het coronavirus de wereld in zijn greep heeft zijn de stoffen mondkapjes niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En dit is lang niet alleen in Nederland het geval. Ook in het buitenland hanteren ze deze maatregel. Zo moet je bijvoorbeeld als je op vakantie gaat er altijd wel een (of meerdere) op zak hebben. Helemaal omdat je zonder een katoenen mondkapje veel gebouwen niet meer in komt. Katoenen mondkapjes zijn in veel landen verplicht in openbare gebouwen, winkels, het openbaar vervoer en in het vliegtuig. Bij HEMA heb je heel veel keuze uit verschillende katoenen mondkapjes. Zo kun je kiezen uit niet-medische mondkapjes, maar ook uit stoffen mondkapjes. Ga voor een basic kleur als zwart of kies voor een mondkapje van stof met een leuke print.


Het verschil tussen niet-medische mondkapjes en uitwasbare mondkapjes

Het verschil met de niet-medische variant en het katoenen mondkapje is dat je laatstgenoemde in de wasmachine kunt stoppen. Dit worden ook wel uitwasbare mondkapjes genoemd. Door een wasbaar mondkapje te kopen kun je het mondkapje van katoen vaker dan een keer gebruiken. De niet-medische mondkapjes zijn gemaakt voor eenmalig gebruik. Daarna luidt het advies om het mondkapje weg te gooien. Het is dus beter voor het milieu en je portemonnee om een mondkapje te kopen dat wasbaar is. Het mondkapje van katoen dat je bij HEMA kunt kopen kun je op 60 graden wassen. Door de mondkapjes van stof op 60 graden te wassen, worden alle bacteriën gedood. Na het wassen kun je het katoenen mondkapje weer opnieuw gebruiken. Vergeet niet om er altijd een verwisselbaar filter in te stoppen. Ook deze kun je bij HEMA kopen. In de stoffen mondkapjes zit een opening waar je het filter eenvoudig in kunt stoppen. Zowel de mondkapjes als de filters zijn goedgekeurd en hebben het label Centexbel COVID-19 approved. Soms is het ook voor kinderen verplicht om een mondkapje van katoen te dragen. Omdat zij een kleiner gezicht hebben, biedt HEMA daarom speciaal mondkapjes van stof aan voor kinderen. Een wasbaar mondkapje kopen kan bij HEMA dus voor zowel volwassen als voor kinderen.


Mondkapje kopen dat wasbaar is doe je bij HEMA

Een katoenen mondkapje kun je zowel in de winkel als online via hema.nl kopen. Met meer dan 500+ winkels zit er altijd wel een HEMA bij jou in de buurt. Liever vanuit huis bestellen? Dat kan! Plaats je bestelling via hema.nl en ontvang je artikelen binnen 1 à 2 werkdagen in huis. Naast dat je bij HEMA terecht kunt voor een goed en leuk katoenen mondkapje, ben je er ook aan het goede adres voor bijvoorbeeld andere mondverzorging. Van tandpasta tot aan mondwater en interdentale borsteltjes: je vindt het allemaal bij HEMA. Uiteraard bieden we ook op het gebied van voedingssupplementen en gezichtsreiniging goede producten voor een lage prijs. Wat je ook nodig hebt; je vindt het bij HEMA. Neem snel een kijkje in de winkel of online en ontdek wat HEMA allemaal te bieden heeft.