katoenen sokken

categorieën

filters

prijs
2 tot 18
maat
categorie
kleur
bleek instructie
merk
dessin
naden
kenmerk
165 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

heren sokken met katoen - 5 paar donkerblauw

Een set van vijf paar heren sokken in verschillende kleuren blauw en grijs. De sokken zijn effen of hebben een leuke print met fietsen, strepen of stippen. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

heren sokken met katoen - 2 paar donkerblauw

Een set van twee paar lange donkerblauwe heren sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar sokken met groene hielen en tenen en het andere paar heeft gekleurde strepen en lichtpaarse tenen. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

heren sokken met katoen - 2 paar grijsmelange

Een set van twee paar lange heren sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar donkerblauwe sokken met gekleurde ruiten en een paar grijze sokken met zwaluwen. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

heren sokken met katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar lange zwarte heren sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar sokken met gekleurde ruiten en net onder de boord staan geborduurde HEMA-rookworsten. Het andere paar heeft een roze ruitjes dessin. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Heren Sokken Biologisch Katoen - 2 Paar Blauw (blauw)

heren sokken biologisch katoen - 2 paar blauw

Een set van twee paar donkerblauwe heren sokken, gemaakt van biologisch katoen. De lange sokken houden je voeten en enkels lekker warm.

7.-

maat
39/42, 43/46, 47/48
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

heren sokken met katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar lange zwarte heren sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar sokken met gekleurde ruiten en net onder de boord staan geborduurde HEMA-tompoucen. Het andere paar heeft een groen ruitjes dessin. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Zwart (zwart)

heren sokken met katoen - 5 paar zwart

Een set van vijf paar heren sokken in verschillende kleuren zwart en grijs. De sokken zijn effen of hebben een leuk dessin met blokken of sterren. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen Stippen - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

heren sokken met katoen stippen - 5 paar donkerblauw

Set van vijf paar katoenrijke lange herensokken. De sokken zijn allemaal donkerblauw en hebben gekleurde stippen. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatje in komen. Het katoen is gekamd en van langere vezels gemaakt, wat ze niet alleen mooier maar ook sterker maakt.

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Beige (beige)

heren sokken met katoen - 2 paar beige

Een set van twee paar lange heren sokken met een comfortabele boord. De beige sokken met brede ribbels hebben twee sportieve blauwe strepen net onder de boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Multi (multi)

heren sokken met katoen - 5 paar multi

Een set van vijf paar heren sokken in verschillende kleuren. De sokken hebben allemaal een dessin met kleine witte stippen. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Beige (beige)

heren sokken met katoen - 2 paar beige

Een set van twee paar lange heren sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar beige sokken met blauwe strepen en een geborduurde fiets en op de grijsgroene sokken staan lichtblauwe stippen. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan.

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Multi (multi)

heren sokken met katoen - 5 paar multi

Een set van vijf paar zwarte heren sokken met een visgraat patroon in verschillende kleuren. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Biologisch Katoen - 2 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

heren sokken met biologisch katoen - 2 paar grijsmelange

Een set van twee paar heren sokken in de kleuren beige en grijs, gemaakt van biologisch katoen. De lange sokken hebben een comfortabele boord, verstevigde tenen en hielen en geen voelbare teennaad, waardoor ze geen irritatie geven aan je voeten. Katoenen sokken dragen koel en werken vochtabsorberend, dat geeft een fris gevoel. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier zijn, maar ook sterker en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Zwart (zwart)

heren sokken met katoen - 5 paar zwart

Een set van vijf paar zwarte heren sokken. De sokken zijn effen of hebben een leuk grafisch dessin. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

heren sokken met katoen - 2 paar donkerblauw

Een set van twee paar lange heren sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar donkerblauwe sokken met schuimende bierpullen en een paar grijsblauwe sokken met bierflessen. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Biologisch Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

heren sokken biologisch katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar zwarte heren sokken, gemaakt van biologisch katoen. De lange sokken houden je voeten en enkels lekker warm.

7.-

maat
39/42, 43/46, 47/48
Herensokken Met Katoen - 2 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

herensokken met katoen - 2 paar donkerblauw

Set van twee paar katoenrijke blauwe herensokken. Op de sokken staan lekkere HEMA rookworsten of zwarte strepen. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor blijven ze langer sterk en mooi.

7.-

maat
39/42, 43/46
Herensokken Met Katoen - 2 Paar Blauw (blauw)

herensokken met katoen - 2 paar blauw

Set van twee paar katoenrijke blauwe herensokken. Op de blauw met zwart gestreepte sokken staat een fiets en op het donkerblauwe paar staan rode stippen. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor blijven ze langer sterk en mooi.

7.50

7.-

maat
39/42, 43/46
Herensokken Met Katoen - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

herensokken met katoen - 5 paar donkerblauw

Set van vijf paar katoenrijke herensokken in verschillende kleuren blauw. De sokken zijn effen of hebben een leuk dessin met strepen of gekleurde stippen. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor blijven ze langer sterk en mooi.

11.-

maat
39/42, 43/46
Herensokken Met Katoen - 2 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

herensokken met katoen - 2 paar donkerblauw

Set van twee paar katoenrijke donkerblauwe herensokken. Op de sokken staan heerlijke roze HEMA tompoucen of smalle, zwarte en blauwe strepen. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor blijven ze langer sterk en mooi.

7.-

maat
39/42, 43/46
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Bruin (bruin)

dames sokken met katoen - 2 paar bruin

Een set van twee paar katoenrijke lange dames sokken. In de set zit een paar bruine sokken met een zwarte animal print en een zwart paar met feestelijke bruine glitters. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor zijn ze sterk en mooi en gaan ze langer mee.

6.50

3.-

maat
35/38, 39/42
Sokken Met Katoen Stay Groovy Multi (multi)

sokken met katoen stay groovy multi

Een paar lange sokken met een vrolijk gekleurde golven. Een leuk cadeau voor een kleurrijk persoon. De tenen en hielen van de katoenrijke sokken zijn versterkt, waardoor ze nog langer meegaan.

5.50

4.-

maat
35/38, 39/42, 43/46
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Beige (beige)

dames sokken met katoen - 2 paar beige

Een set van twee paar katoenrijke beige dames sokken met leuke bloemetjes. De sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan.

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 5 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

dames sokken met katoen - 5 paar grijsmelange

Een set van vijf paar katoenrijke dames sokken in de kleuren grijs en roze. De sokken zijn effen, gestreept, of er is een bloemetje op geborduurd. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

10.50

maat
35/38, 39/42

katoenen sokken kopen bij HEMA

Sokken zijn essentieel in je garderobe. Iedereen heeft ze. Maar wist je dat het ook uit maakt welke stof je kiest? Kies je voor katoenen sokken, dan is dat een goede keuze. Dit is namelijk een ademende stof die goed vocht opneemt en daarnaast is het slijtvast en stevig. HEMA heeft een ruim assortiment katoenen dames- en herensokken met de gekste printjes. Wat dacht je van de notenkraker met glitters, bierglazen, fietsen of zuurstokken? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op hema.nl. Want sokken van katoen zijn niet alleen functioneel, ze moeten er natuurlijk ook leuk uitzien. Kies je toch liever voor een neutrale kleur, dan kan dat natuurlijk ook. Er is bij HEMA voor ieder wat wils.


katoenen sokken voor dames en heren

Dat je bij ons slaagt voor katoenen dames- en herensokken, dat wist je al. Maar bekijk ook eens onze heren pyjama’s en onderbroeken voor heren. Ook deze kleding is namelijk veelal gemaakt van katoen. Bij HEMA hebben we alle kleding voor het hele gezin. Alleen al bij onze katoenen sokken kun je kiezen uit vele soorten. Van ballerinasokken, huissokken, tot aan sneakersokken, met HEMA ben je voorbereid op iedere situatie, op elk moment van de dag. En ook fijn: koop je katoenen sokken bij HEMA, dan draag je je steentje bij aan het milieu. Wij zijn namelijk graag goed voor dier, mens en milieu. HEMA is continu bezig met het verduurzamen van het assortiment. Het katoen wordt ingekocht volgens één van de drie duurzaamheidsstandaarden: Better Cotton (BC), biologisch gecertificeerd katoen via Organic Content Standard (OCS) en de Global Organic Textile Standaard (GOTS). Zo kochten we in één jaar tijd ruim 9 miljoen kilo Better Cotton in waarmee BCI meer dan 5.500 boeren kon trainen in duurzamere landbouwmethoden. Duurzaam hoeft overigens niet duur te zijn. Want jouw favoriete katoenen sokken koop je nog steeds voor een echt HEMA prijsje.


sokken van katoen op hema.nl

Kies je voor casual, zakelijke of sportieve katoenen sokken? Op hema.nl zie je makkelijk en snel de eigenschappen bij ieder product, zodat je precies vindt wat je zoekt. Bekijk bijvoorbeeld eens de sneakersokken voor dames. Deze hebben een goede vochtregulatie en een siliconen antislip hiel, waardoor ze goed blijven zitten en niet afzakken. En omdat ze naadloos zijn, voel je geen teennaad. Wel zo fijn. Zweet je snel, dan is het fijn om genoeg sokken op voorraad te hebben. Zo kun je af en toe even omwisselen en blijven je voeten een stuk frisser. Onze combiverpakkingen zijn mooi geprijsd. Zo zit je nooit meer zonder sokken. Kortom, met katoenen sokken voor dames en heren van HEMA zit je goed. Bekijk ook eens ons overige assortiment, zoals bijvoorbeeld de nachthemden voor dames en panty’s. Zo is jouw kledingkast compleet met de fijnste basics, om stralend voor de dag te komen. Bekijk ons aanbod op hema.nl of kom langs in één van onze winkels. Toch niet helemaal tevreden? Je retourneert makkelijk je artikelen binnen 30 dagen. Echt HEMA.