koperen kerstballen

categorieën

filters

prijs
2 tot 20
categorie
kleur
dessin
gewicht (gram)
type batterij
48 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Kerstballen Glas Ø4cm Goud - 9 Stuks (goud)

kerstballen glas ø4cm goud - 9 stuks

De kerstballen zijn gevuld met gouden confetti sterretjes. Set van 9 middelgrote kerstballen gemaakt van glas. Leuk om ze in groepjes met een gekleurd lintje in de boom of in huis op te hangen.

4.25

Mini Kerstballen Ø2cm Glas - 36 Stuks (multi)

mini kerstballen ø2cm glas - 36 stuks

Naast kerstballen kun je ook feestelijke slingers in de kerstboom hangen. Deze klassieke, roze kerstslinger heeft een dunne metalen draad en blijft daardoor goed zitten.

4.25

Kerstballen Ø4cm Glas Rood - 9 Stuks (rood)

kerstballen ø4cm glas rood - 9 stuks

De rode kerstballen met glittersterren zijn doorzichtig of glanzend of helemaal met glitters bezaaid. Set van 9 middelgrote kerstballen gemaakt van glas. Leuk om ze in groepjes met een lintje in de boom of in huis op te hangen.

4.25

Kersthangers Hout Hert - 6 Stuks (koper)

kersthangers hout hert - 6 stuks

Een set van zes houten hangers in de vorm van een hert. De platte hangers zijn bezaaid met koperkleurige glitters en hebben een ophangkoordje.

3.25

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Kerstballen Gerecycled Plastic Zilver - 44 Stuks (zilver)

kerstballen gerecycled plastic zilver - 44 stuks

Heel sfeervol is deze set met 44 zilveren kerstballen, voor 96% gemaakt van gerecycled plastic. Ze zijn mat, glanzend of met glitters bezaaid. In de set zitten 14 kleine, 15 middelgrote en 15 grote kerstballen.

10.-

Kerstkaarten Met Envelop 13.5x9.5 Kerstballen - 5 Stuks

kerstkaarten met envelop 13.5x9.5 kerstballen - 5 stuks

Op de rode kaarten staan gekleurde kerstballen. Set van 5 dubbele kerstkaarten met de tekst 'wonderful days' en 5 witte enveloppen. Als je de kaart openslaat, kun je binnenin een persoonlijke wens schrijven.

2.25

Kerstballen Glas Ø4cm Rood - 9 Stuks (rood)

kerstballen glas ø4cm rood - 9 stuks

Set van 6 rode kerstballen, gemaakt van mat of glanzend glas of helemaal bezaaid met glitters. Leuk om ze met een gekleurd lintje in de boom te hangen.

4.25

Kerstballen Ø7cm Glas - 6 Stuks (multicolor)

kerstballen ø7cm glas - 6 stuks

Voor elk wat wils in deze set met 44 gouden, paarse en groene kerstballen, voor 96% gemaakt van gerecycled plastic. Ze zijn mat, glanzend of met glitters bezaaid. In de set zitten 14 kleine, 15 middelgrote en 15 grote kerstballen.

3.75

Kerstballen Ø3.5cm Plastic - 9 Stuks (zilver)

kerstballen ø3.5cm plastic - 9 stuks

De kerstballen zijn gevuld met vrolijk gekleurde confetti sterretjes. Set van 9 middelgrote kerstballen gemaakt van glas. Leuk om ze in groepjes met een gekleurd lintje in de boom of in huis op te hangen.

2.50

Kerstballen Glas Rood Ø7 Cm - 6 Stuks (rood)

kerstballen glas rood ø7 cm - 6 stuks

Deze kerstballen hangen op een koord van 2.5 meter met ophanglusjes. Een slinger met papieren hangers in de vorm van kerstballen. De hangers hebben verschillende vormen en kleuren.

3.75

Kerstballen Ø6cm Glas Fluweel - 6 Stuks (multicolor)

kerstballen ø6cm glas fluweel - 6 stuks

De zilveren kerstballen zijn mat, glanzend of met glitters. Set van 9 middelgrote kerstballen, gemaakt van plastic. Leuk om ze in groepjes in huis op te hangen of in de kerstboom.

4.25

Mini Kerstballen Ø2cm Glas Goud - 36 Stuks (goud)

mini kerstballen ø2cm glas goud - 36 stuks

Set van 9 middelgrote kerstballen, gemaakt van plastic. De rode kerstballen zijn mat, glanzend of ze hebben glitters. Leuk om ze in groepjes in huis op te hangen of in de kerstboom.

4.25

Kerstballen Plastic Voetbal - 44 Stuks

kerstballen plastic voetbal - 44 stuks

In de set zitten ballen in de kleuren, rood, blauw, oranje en wit met een voetbal dessin. Tover je boom om tot een voetbal spektakel door middel van deze kerstballen set. Ze hebben ongeveer een diameter van 5 cm.

11.50

8.-

Mini Kerstballen Ø2cm Glas - 36 Stuks (multicolor)

mini kerstballen ø2cm glas - 36 stuks

Een set van twee kerstballen gemaakt van glas in de vorm van een hertenkop en een vogeltje. Ze hebben allebei een lief slapend gezichtje en glinsteren mooi.

4.25

Chocolade Kerstballen 150gram

chocolade kerstballen 150gram

Aan de kerstballen zitten goudkleurige ophangkoordjes. Een zak met tien kerstballen van melkchocolade, verpakt in folie met een kerst print. Leuk als versiering van de kerstboom of als zoete verrassing tijdens de feestdagen.

2.60

Kerstballen Ø4cm Glas Goud - 9 Stuks (goud)

kerstballen ø4cm glas goud - 9 stuks

De gouden kerstballen met glittersterren zijn doorzichtig of glanzend of helemaal met glitters bezaaid. Set van 9 middelgrote kerstballen gemaakt van glas. Leuk om ze in groepjes met een lintje in de boom of in huis op te hangen.

4.25

Kerstballen Glas Ø6cm Fluweel - 6 Stuks

kerstballen glas ø6cm fluweel - 6 stuks

Een prachtige luxe set met 15 kerstballen en hangers, gemaakt van glas. De transparante en gouden kerstballen met gouden glitters zijn rond of hebben de vorm van een pegel of ster. Ze zijn verpakt in een mooie doos met kijkvenster en twee draagkoorden.

4.25

Kerstballen 7cm Glas Rendier/vogel - 2 Stuks (koper)

kerstballen 7cm glas rendier/vogel - 2 stuks

Een set van twee kerstballen gemaakt van glas in de vorm van een hertenkop en een vogeltje. Ze hebben allebei een lief slapend gezichtje en glinsteren mooi.

9.25

Lichtsnoer Koper 100 LED Lampjes 10m (koper)

lichtsnoer koper 100 led lampjes 10m

Het werkt op drie batterijen van het type LR6 alkaline penlite of HR6 oplaadbare NiMH penlite, deze zijn niet inbegrepen. Een verlichtingsset van 10 meter koperkleurig snoer op een spoel en een toevoerleiding van 50 cm. Het verlichtingssnoer is alleen voor gebruik binnenshuis.

8.75

Papieren Kerstballen 8x8 - 2 Stuks

papieren kerstballen 8x8 - 2 stuks

Set van twee honeycombs in de vorm van een kerstbal, gemaakt van stevig papier. Je vouwt de kersthanger makkelijk open en zet het vast met de meegeleverde paperclip. Je kunt ze direct ophangen aan het touwtje.

3.-

Kerstballen Ø3.5cm Plastic - 9 Stuks (koper)

kerstballen ø3.5cm plastic - 9 stuks

De paarse, koperkleurige en groene kerstballen zijn mat, glanzend of zijn bezaaid met glitters. Set van 9 middelgrote kerstballen, gemaakt van plastic. Leuk om ze in groepjes in huis op te hangen of in de kerstboom.

2.50

Kerstballen Gerecycled Plastic Goud - 44 Stuks (goud)

kerstballen gerecycled plastic goud - 44 stuks

Heel sfeervol is deze set met 44 gouden kerstballen, voor 96% gemaakt van gerecycled plastic. Ze zijn mat, glanzend of met glitters bezaaid. In de set zitten 14 kleine, 15 middelgrote en 15 grote kerstballen.

10.-

Kerstballen Ø6cm Glas Fluweel - 6 Stuks (multi)

kerstballen ø6cm glas fluweel - 6 stuks

Set van 6 kerstballen in paarse, gouden en groene kleuren, gemaakt van mat of glanzend glas. Leuk om ze met een gekleurd lintje in de boom te hangen.

4.25

Lichtsnoer Kerstballen 40 LED Lampjes 3m (wit)

lichtsnoer kerstballen 40 led lampjes 3m

Ter decoratie hangen er gouden, zilveren en koperen kerstballen tussen. Een verlichtingssnoer met 40 energiebesparende warm witte LED lampjes met een onderlinge afstand van 5 cm. De verlichtingsset werkt op drie batterijen van het type LR6 alkaline penlite of HR6 oplaadbare NiMH penlite, deze zijn niet inbegrepen.

14.50