lithium batterijen

categorieën

filters

prijs
4 tot 5
spanning (volt)
type batterij
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
CR123A Photo Lithium Batterij

cr123a photo lithium batterij

Een photo lithium CR123A 3V batterij, speciaal voor fotocameras. Deze batterijen zijn niet oplaadbaar. Laat de lege batterijen niet in het apparaat zitten. Verwijder de batterijen ook als je het apparaat langdurig niet gebruikt.

4.59

CR2 Photo Lithium Batterij

cr2 photo lithium batterij

Een photo lithium CR2 3V batterij, speciaal voor fotocameras. Deze batterijen zijn niet oplaadbaar. Laat de lege batterijen niet in het apparaat zitten. Verwijder de batterijen ook als je het apparaat langdurig niet gebruikt.

4.59

CR2450 Lithium Batterijen - 2 Stuks

cr2450 lithium batterijen - 2 stuks

Een set van twee lithium cell 3V/CR2450 batterijen, die je kunt gebruiken in een fotocamera of rekenmachine. De batterijen zijn niet oplaadbaar. Laat de lege batterijen niet in het apparaat zitten en verwijder ze ook als je het apparaat langdurig niet gebruikt.

4.59

CR2025 Lithium Batterijen - 4 Stuks

cr2025 lithium batterijen - 4 stuks

Set van vier lithium cell 3V/CR2025 batterijen met een diameter van 20 mm en een dikte van 2.5 mm. De knoopcel batterijen hebben veel toepassingen. Zo kun je ze gebruiken in je camera en rekenmachine, maar ook in fietsaccessoires, sleutelhangers, kleine afstandsbedieningen, weegschalen, draagbare apparaten, sensoren, hartslagmeters, bloedspiegelmeters en digitale thermometers. De batterijen zijn niet oplaadbaar.

4.59

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
CR2430 Lithium Batterijen - 2 Stuks

cr2430 lithium batterijen - 2 stuks

Een set van twee lithium cell 3V/CR2430 batterijen, die je kunt gebruiken in een fotocamera of rekenmachine. De batterijen zijn niet oplaadbaar. Laat de lege batterijen niet in het apparaat zitten en verwijder ze ook als je het apparaat langdurig niet gebruikt.

4.59

CR2032 Lithium Batterijen - 4 Stuks

cr2032 lithium batterijen - 4 stuks

Set van vier lithium cell 3V/CR2032 batterijen met een diameter van 20 mm en een dikte van 3.2 mm. De knoopcel batterijen hebben veel toepassingen. Zo kun je ze gebruiken in je camera en rekenmachine, maar ook in fietsaccessoires, sleutelhangers, kleine afstandsbedieningen, weegschalen, draagbare apparaten, sensoren, hartslagmeters, bloedspiegelmeters en digitale thermometers. De batterijen zijn niet oplaadbaar.

4.59

lithium batterij kopen op hema.nl

De reguliere alkaline batterij kennen we allemaal. Maar ook de lithium batterij wordt steeds populairder. Lithium batterijen gaan namelijk tot wel zeven keer langer mee dan alkaline batterijen, wat de lithium batterij een stuk duurzamer maakt. Je kunt de batterij van lithium gebruiken voor vele doeleinden, zoals je camera, rekenmachine, fietsaccessoires, sleutelhangers, kleine afstandsbedieningen, weegschalen, draagbare apparaten, sensoren, hartslagmeters, bloedspiegelmeters en digitale thermometers. Daarnaast kun je de lithiumbatterijen in sets kopen, waardoor je niet snel tekortkomt. En ook wel zo makkelijk: je bestelt het binnen een paar muisklikken op hema.nl, waarna het snel bij je thuis wordt bezorgd.


lithium batterijen met lange levensduur

Je ziet op de verpakking van de lithium batterijen vaak een code staan die begint met de letters C en R, met daarachter een aantal cijfers. De code lijkt ingewikkeld, maar is het niet: de C staat voor het materiaal waarvan het is gemaakt, in dit geval Lithium-Mangaan. De R geeft de vorm van de lithium batterij aan, in dit geval rond. Tot slot geven de cijfers de diameter in millimeter en de hoogte in 1/10 millimeter aan. De code is dus vooral een handig hulpmiddel om de keuze uit de juiste lithium batterij voor jouw apparaat te maken. De batterijen van lithium van HEMA zijn niet oplaadbaar. Wel verkopen we oplaadbare AAA-batterijen. Met behulp van een oplader voor batterijen kun je de batterij twee tot wel vier keer vaker gebruiken. Duurzaam én makkelijk.


lithium batterijen kopen bij HEMA

Lithium batterijen hebben een lange levensduur, maar er zijn een aantal zaken belangrijk om rekening mee te houden. Zo is het belangrijk om lithiumbatterijen altijd tegelijkertijd te vervangen. Gebruik geen verschillende typen of nieuwe en gebruikte batterijen door elkaar. Lege of defecte lithiumbatterijen bevatten milieuschadelijke stoffen, waardoor deze altijd bij de daarvoor bestemde batterijbakken of verzameldepot ingeleverd dienen te worden. Is de lithium batterij leeg, verwijder deze dan direct uit het apparaat. Lege batterijen hebben namelijk een verhoogde kans op lekken, ook lekvrije batterijen. Je bestelt de lithium batterijen makkelijk op hema.nl, waar je terecht kunt voor een nog veel ruimer assortiment. Van rekenmachines, opladers tot vele andere artikelen in en rondom huis. We bezorgen de artikelen al vanaf €25,- gratis bij je thuis. Heb je je toch bedacht, dan kun je de bestelling nog tot 30 dagen retourneren. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze filialen. Met ruim 500 winkels is er altijd wel een HEMA bij jou in de buurt.