micro usb

categorieën

filters

prijs
7 tot 8
kabellengte
lengte in cm
2 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

micro USB kopen

Oplaadkabels, we kunnen niet meer zonder. Tegenwoordig is er keuze uit vele soorten kabels, waarbij een micro USB laadkabel nog steeds één van de meest gebruikte opladers is. Een micro USB kabel kun je gebruiken voor het opladen en synchroniseren van smartphones en apparaten met een micro USB aansluiting. Het is een kabel met aan de ene zijde een micro USB connector en aan de andere kant een standaard connector. Bij HEMA verkopen we verschillende soorten kabels, zodat je jouw apparaten snel oplaadt. En het leukste van alles? Hiervoor hoef je niet eens van de bank af te komen, want bestel je via hema.nl, dan bezorgen we jouw artikelen snel thuis.


micro USB kabel

Een micro USB oplader wordt vooral gebruikt voor de iets oudere Android smartphones en accessoires. Je kunt een micro USB herkennen aan de hoekige vorm. Bij HEMA heb je een ruime keuze uit verschillende micro USB laadkabels. En vergis je niet in het woord ‘micro’, we hebben namelijk kabels tot wel twee meter. Zo kun je in iedere ruimte jouw apparaten op je favoriete plekje opladen. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende soorten kabels met micro USB-aansluiting. Kies je voor de oplaadarmband, dan heb je jouw oplader altijd bij de hand en kun je deze ook onderweg gebruiken. Heb je meerdere apparaten die op verschillende manieren opgeladen moeten worden? Dan is de combinatie-oplader echt iets voor jou. Zo heb je in één oplader drie verschillende kabels: voor een micro USB, 8-pin en type c aansluiting. Wat ook fijn is om te weten: koop je bij HEMA, dan draag je je steentje bij aan het milieu. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen, met oog op mens, dier en milieu. Wij houden ons bezig met gescheiden inzameling van afgedankte elektrische apparatuur. Kies je bijvoorbeeld voor de lila-witte micro USB laadkabel 8-pin van 1,5 meter, dan kies je voor een product dat onder de bepalingen van richtlijn 2012/19/EU valt. Dat houdt in dat het product gerecycled dan wel ontmanteld moet worden om het milieu te besparen.


micro USB oplader

Heb je de micro USB gescoord, neem dan ook eens een kijkje bij onze andere smartphone attributen. Wij hebben bijvoorbeeld de leukste telefoonhoesjes met verschillende printjes, zoals marmer en glitters. Wil je jouw telefoon altijd in de buurt hebben? Koop dan de softcase met koord of het leuke teddy telefoontasje. Om je telefoon de optimale bescherming te bieden, maak je het af met één van onze screenprotectors. En we verkopen niet alleen de micro USB oplader, maar ook verschillende artikelen waar deze mee opgeladen kunnen worden, zoals een koptelefoon. De draadloze koptelefoon met ruisonderdrukking bijvoorbeeld. Zodra je de NC functie inschakelt, worden omgevingsgeluiden vermindert en kun je optimaal genieten van je muziek. Ook onze powerbanks zijn populair. Zodat je nooit meer zonder batterij zit. Op hema.nl filter je makkelijk tussen verschillende categorieën en heb je jouw micro USB en andere artikelen binnen een paar muisklikken snel in huis. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze filialen, er is altijd wel een HEMA bij jou in de buurt.