okergeel gordijn

categorieën

filters

prijs
8 tot 20
soort verduistering
4 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

okergele gordijnen kopen voor in je huis

Gordijnen zorgen voor privacy in huis en ze houden flink wat kou tegen in het najaar. Daarnaast geven gordijnen een huiselijke sfeer aan je woning, vooral als je kiest voor een warme kleur. Denk eens aan okergeel. Dat is een kleur die warmte uitstraalt en een vrolijk gevoel geeft. Bij HEMA vind je okergele gordijnen in onder andere lichtdoorlatende materialen, stoffen als velours en gerecycled katoen, verduisterende exemplaren en handige kant en klare sheets.


lichtdoorlatende en verduisterende gordijnen in okergeel

Lichtdoorlatende gordijnen passen goed in een woonkamer of keuken. Deze exemplaren laten nog wel licht door en bieden tegelijkertijd genoeg privacy. Eventueel kan je de raambekleding aanvullen met jaloezieën. Daarmee heb je net wat meer invloed op de hoeveelheid lichtinval en privacy. Een combinatie met voile gordijnen is in dat geval ook erg mooi en luchtig.
In de slaapkamer kies je sneller voor verduisterende gordijnen in okergeel. Een speciale coating in deze modellen zorgt ervoor dat er geen licht de slaapkamer binnenvalt. Dat is wel zo fijn om lekker te kunnen slapen. Vooral in de zomer wanneer het pas laat donker wordt en al vroeg weer licht is. Bij HEMA vind je een ruime collectie goedkope verduisterende gordijnen in verschillende kleuren om uit te kiezen. Zoals kleurrijke okergele gordijnen, maar ook naturel witte, grijze en taupe gordijnen.


gordijnen in okergeel bestel je gemakkelijk online

Okergele gordijnen bestellen was nog nooit zo makkelijk. Met onze speciale meetinstructies weet je zeker dat je gordijnen de juiste maat hebben. Heb je okergele gordijnen gevonden die bij je interieur passen? Dan hoef je alleen nog maar te meten en online te bestellen. En HEMA maakt je raambekleding dan helemaal op de juiste maat.
Natuurlijk kan je ook naar een HEMA winkel gaan zodat wij je kunnen helpen bij je keuze. HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland. Er zit dus altijd een HEMA-winkel bij jou in de buurt. In de winkel kan je alle kleuren van de gordijnen dichtbij bekijken. Ook kan je de materialen zien en voelen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Echt HEMA.