opbergboxen karton

categorieën

filters

prijs
3 tot 8
kleur
11 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Decoratieve Opbergdoos Met Deksel 21x30.8x8 Roze (lila)

decoratieve opbergdoos met deksel 21x30.8x8 roze

Door het lipje boven op de deksel haal je hem er makkelijk af om er spullen of speelgoed in te stoppen. De doos is roze en heeft een dessin van kleine regenbogen. Een ronde, kartonnen doos met een deksel.

8.-

Opbergdoos Karton Kubus (wit)

opbergdoos karton kubus

Deze witte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is slechts in vier stappen in elkaar te zetten. In de doos passen verschillende soorten papier.

14.50

5.-

Kartonnen Doos Ø23x25 Regenbogen

kartonnen doos ø23x25 regenbogen

Een ronde, kartonnen doos met een deksel. De doos is roze en heeft een dessin van kleine regenbogen. Door het lipje boven op de deksel haal je hem er makkelijk af om er spullen of speelgoed in te stoppen.

10.-

8.-

Decoratieve Opbergdoos Met Deksel 21x30.8x8 Geel (geel)

decoratieve opbergdoos met deksel 21x30.8x8 geel

Een ronde, kartonnen doos met een deksel. De doos is roze en heeft een dessin van kleine regenbogen. Door het lipje boven op de deksel haal je hem er makkelijk af om er spullen of speelgoed in te stoppen.

8.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Opbergdoos Karton A3 Wit (wit)

opbergdoos karton a3 wit

Deze witte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

9.25

4.-

Opbergdoos Karton A3 Kraft (bruin)

opbergdoos karton a3 kraft

Deze kraft kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

9.25

4.-

Decoratieve Opbergdoos Met Deksel 21x30.8x8 Lila (blauw)

decoratieve opbergdoos met deksel 21x30.8x8 lila

Deze stevige kartonnen opbergdoos heeft een deksel met magneetsluiting en is ruim genoeg voor je A4 paperassen, voorraad kaarsen of andere losse woonspulletjes. Door de zonnige gele kleur is de opberger ook heel decoratief in je interieur of bij je werkplek.

8.-

Opbergdoos Karton A3 Stippen Groen

opbergdoos karton a3 stippen groen

Deze groene kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slecht 4 stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat. Leuk en handig om met andere opbergdozen te combineren.

9.-

5.-

Kartonnen Doos Geschikt Voor A4 Zwart (zwart)

kartonnen doos geschikt voor a4 zwart

Deze zwarte, kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slecht 4 stappen in elkaar te zetten. In de doos passen paperassen op A4 formaat.

6.25

3.-

Opbergdoos Karton A3 Zwart (zwart)

opbergdoos karton a3 zwart

Een set van twee kartonnen dozen om spullen in op te bergen. Deze dozen passen goed bij elkaar en zijn leuk om te stapelen of bij elkaar te zetten. 5 bij 11 cm en is zwart met witte stippen.

9.25

4.-

Decoratieve Opbergdoos Met Deksel 21x30.8x8 Groen (groen)

decoratieve opbergdoos met deksel 21x30.8x8 groen

Deze stevige kartonnen opbergdoos heeft een deksel met magneetsluiting en is ruim genoeg voor je A4 paperassen, voorraad kaarsen of andere losse woonspulletjes. Door de mooie roze pastelkleur is de opberger ook heel decoratief in je interieur of bij je werkplek.

8.-

6.-