opbergboxen karton

categorieën

filters

prijs
6 tot 15
kleur
8 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Opbergdoos Karton A4 Wit (wit)

opbergdoos karton a4 wit

Deze groene kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

6.25

Opbergdoos Karton Kubus (wit)

opbergdoos karton kubus

Deze witte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is slechts in vier stappen in elkaar te zetten. In de doos passen verschillende soorten papier.

14.50

Opbergdoos Karton A3 Zwart (zwart)

opbergdoos karton a3 zwart

Deze zwarte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

9.25

Kartonnen Doos Geschikt Voor A4 Lichtgroen (groen)

kartonnen doos geschikt voor a4 lichtgroen

Deze zwarte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

6.25

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Kartonnen Doos Geschikt Voor A4 Kraft (bruin)

kartonnen doos geschikt voor a4 kraft

Een set van drie kartonnen opbergdozen met een deksel, waar je losse spullen in kunt bewaren. De grootste doos, 18 bij 18 bij 15 cm, is lichtoranje en heeft een dessin van aquarel luipaardvlekken. De middelste doos is oranje met een formaat van 16 bij 16 bij 12 cm.

6.25

Opbergdoos Karton A3 Groen (groen)

opbergdoos karton a3 groen

Deze kraft, kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slecht 4 stappen in elkaar te zetten. In de doos passen paperassen op A4 formaat.

9.25

Opbergdoos Karton A3 Kraft (bruin)

opbergdoos karton a3 kraft

Deze kraft kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

9.25

Kartonnen Doos Geschikt Voor A4 Zwart (zwart)

kartonnen doos geschikt voor a4 zwart

Deze zwarte, kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slecht 4 stappen in elkaar te zetten. In de doos passen paperassen op A4 formaat.

6.25