pleisters kopen? shop nu online - hema

categorieën

filters

prijs
1 tot 10
waterbestendig
14 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Waterafstotende Pleisters

waterafstotende pleisters

De pleisters zijn gemaakt van waterdicht materiaal. Een set transparante, waterdichte pleisters, bestaande uit 15 pleisters van 70 bij 20 mm en vijf pleister van 38 bij 38. Ze beschermen tegen water en vuil en zijn speciaal voor gebruik in een natte omgeving.

1.45

Sensitieve Pleisters

sensitieve pleisters

De pleisters beschermen de wond tegen vuil en hechten niet aan de wond. De pleisters zijn speciaal geschikt voor de gevoelige huid en zijn makkelijk te verwijderen. Een set van tien sensitieve pleisterstrips van 10 bij 6 cm om zelf in het gewenst formaat te knippen.

1.50

Waterproof Pleisters Transparant

waterproof pleisters transparant

Set van vijf hygiënisch verpakte eilandpleisters, die helpen om grotere wonden te beschermen tegen vuil. Plak de pleister altijd op een schone en droge huis en vervang de pleister minimaal 1 x per dag. De pleister heeft een extra groot wondkussen, dat niet aan de wond kleeft.

3.10

Sensitive Pleisters 40 Stuks

sensitive pleisters 40 stuks

De luchtdoorlatende en ademende pleisters hechten niet aan de wond. Dit familiepak met in totaal 40 pleisters in verschillende formaten en modellen is speciaal voor de gevoelige huid. Vervang de pleister minimaal één keer per dag.

2.75

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Blaarpleisters Groot - 6 Stuks

blaarpleisters groot - 6 stuks

Rol de pleister voorzichtig van de huid af. Waarschuwing: Niet aanbrengen op geïnfecteerde of open wonden. Een blaarpleister werkt als een 'tweede huid', is waterafstotend en biedt effectieve bescherming tegen vocht en vuil.

3.50

Vingerpleisters

vingerpleisters

De pleisters zijn ademend en luchtdoorlatend. De pleisters zijn extra lang en elastisch, speciaal voor wondjes aan je vinger. Ze beschermen de wond tegen vuil en hechten niet aan de wond.

1.75

Anti-drukringen - 2x9 Stus

anti-drukringen - 2x9 stus

Deze anti drukringen verlichten direct pijn bij likdoorns en eelt. Plak een anti drukring op een schone en droge huid. Waarschuwing: Het product kan anafylactische reacties veroorzaken bij mensen met latexallergie.

3.50

Blaarpleister Mix - 6 Stuks

blaarpleister mix - 6 stuks

De pleister voorzichtig van de huid afrollen. De pleisters zijn waterafstotend en bieden een effectieve bescherming tegen vocht en vuil. Set van 6 blaarpleisters die direct de druk verlichten en de pijn verzachten bij blaren.

3.50

Sensitieve Kinderpleisters

sensitieve kinderpleisters

Set van vijf hygiënisch verpakte eilandpleisters, die helpen om grotere wonden te beschermen tegen vuil. Plak de pleister altijd op een schone en droge huis en vervang de pleister minimaal 1 x per dag. De pleister heeft een extra groot wondkussen, dat niet aan de wond kleeft.

1.80

EHBO Set

ehbo set

Een compacte en uitgebreide EHBO set voor auto, caravan, boot of thuis. Voorzien van alle noodzakelijke benodigdheden om eerste hulp te kunnen bieden. In veel landen om ons heen, zoals België, Duitsland en Oostenrijk is het verplicht om een EHBO-doos in je auto te hebben. Met deze verbanddoos ga je goed voorbereid op weg. In de EHBO kit zit een schaar, twee driehoekige doeken, vijf elastische hydrofiel windsels, vier vinyl wegwerphandshoenen, twee reinigingsdoekjes, vier gaaskompressen, twee verbanddoeken, rol hechtpleister, acht pleisters, vier wondsnelverbanden, reddingsdeken en een gebruiksaanwijzing. Deze complete inhoud zit verpakt in een handige opvallende rode etui met ritssluiting en heeft DIN-13164 norm voor verbandkoffers in auto's en vrachtwagens. Na gebruik de EHBO set weer aanvullen. Afmeting etui 23x8x14cm.

10.-

Likdoornpleisters - 8 Stuks

likdoornpleisters - 8 stuks

Deze set van 8 pleisters met salicylzuur helpen om pijnlijke likdoorns te verwijderen en om de druk en pijn van likdoorns en eelt te verlichten. Helpen bij het veilig en effectief verwijderen van likdoorns en eelt. Buiten het bereik van kinderen houden

3.50

Elastische Pleister

elastische pleister

Een set van tien elastische pleisterstrips van 10 bij 6 cm om zelf in het gewenst formaat te knippen. Deze pleisters zijn geschikt voor bewegelijke lichaamsdelen. De pleisters beschermen de wond tegen vuil. De pleisters hechten niet aan de wond en zijn ademend en luchtdoorlatend.

1.25

Hechtpleister

hechtpleister

Met dit rolletje hechtpleister met sterke kleefkracht houd je onder andere steriele gaasjes en verbandwindsels op zijn plaats.

1.75

Eilandpleisters 7.5x10 - 5 Stuks

eilandpleisters 7.5x10 - 5 stuks

Set van vijf hygiënisch verpakte eilandpleisters, die helpen om grotere wonden te beschermen tegen vuil. De pleister heeft een extra groot wondkussen, dat niet aan de wond kleeft. De kleefrand is huidvriendelijk en houdt de pleister goed op zijn plaats. Plak de pleister altijd op een schone en droge huis en vervang de pleister minimaal 1 x per dag.

3.75

pleisters kopen bij HEMA

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het altijd verstandig een ehbo set in huis, de auto en/of je tas te hebben. Een product dat daar sowieso in moet zitten is een doosje pleisters. Een sneetje, schaafwond of blaar loop je namelijk sneller op dan je denkt. Bij HEMA hebben we pleisters in verschillende soorten. Daarmee ben je op allerlei situaties voorbereid en kun je jezelf of een ander te hulp schieten.


verschillende soorten: van waterdichte pleisters tot blarenpleisters

Als je aan pleisters denkt, denk je als eerst aan wondpleisters. Wat voor wond je ook hebt, groot of klein, je kunt deze erop plakken om hem te beschermen. Zo zorg je ervoor dat er geen vuil in de wond komt en dat deze snel geneest. Speciaal voor kinderen hebben we kinderpleisters. Deze zijn geschikt voor de gevoelige huid en makkelijk te verwijderen. Want dat verwijderen kan nogal eens zeer doen. Ook zijn deze nog leuk om te plakken ook, want ze bevatten een vrolijke print. Onze variant sensitive bevat dezelfde eigenschappen als de kinderpleisters: ze zijn gemakkelijk te verwijderen en geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast hechten ze niet aan de wond. Om te voorkomen dat je hem met douchen eraf wast, kun je ook kiezen voor waterdichte pleisters. Deze hebben extra kleefkracht en blijven dus langer zitten wanneer ze in contact komen met water. Maar lang niet alleen een schaafwond of snee zorgt ervoor dat je een pleister nodig kunt hebben. Na een lange dag lopen of te kleine schoenen kun je plotseling een blaar voelen. Daar hebben we speciale blarenpleisters voor die zorgen voor een snel herstel van je huid. Ook verlichten en verzachten ze de druk en pijn. Voel je plotseling een pijnlijk, hard puntje onder je voet? Dat kan een likdoorn zijn. Met onze likdoornpleisters, ook wel eksteroogpleisters genoemd, kun je pijnlijke likdoorns verwijderen. Ook deze helpen om de druk en pijn te verlichten.


online pleisters kopen

Om goed voor jezelf te zorgen hebben we bij HEMA nog veel meer producten. Zo helpen onze voedingssupplementen om je voeding aan te vullen met verschillende vitamines en mineralen. Wil je je handen schoon houden gedurende de dag, ook op plekken waar je ze niet kunt wassen? Stop dan een flesje handgel in je tas. Al deze producten en onze pleisters kopen kan gemakkelijk online. In de winkel vind je ze natuurlijk ook. HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland. Er zit dus altijd een HEMA-winkel bij jou in de buurt. Zorg goed voor jezel. Dat is echt HEMA.