potloden etui

categorieën

filters

prijs
3 tot 7
13 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Etui Transparant Roze

etui transparant roze

Een doorzichtige roze etui met een zilverkleurige rits. In deze ruime etui kun je een veel spulletjes kwijt. Je kunt het etui gebruiken voor potloden en pennen of om je make up spulletjes in te bewaren.

3.50

Etui Dubbele Rits Bloemetjes

etui dubbele rits bloemetjes

Je kunt het etui gebruiken voor je potloden en pennen of om make-up spulletjes in te bewaren. Een neon roze, transparante etui met een zilverkleurige rits. In deze ruime etui kun je een heleboel spulletjes kwijt.

4.59

Etui Zwart

etui zwart

Deze zwarte etui is gemaakt van stof en heeft een stevige ritssluiting. Hier kun je pennen, potloden en andere schrijfwaren in bewaren.

4.-

Etui Transparant Mint

etui transparant mint

Een doorzichtige mintgroene etui met een zilverkleurige rits. In deze ruime etui kun je een veel spulletjes kwijt. Je kunt het etui gebruiken voor potloden en pennen of om je make up spulletjes in te bewaren.

3.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Etui Ocean

etui ocean

Deze platte etui is gemaakt van groene stof met brede ribbels. Groot genoeg voor het opbergen van je pennen en potloden. De pennentas heeft een rits en een groene voering, die makkelijk kan worden schoongemaakt.

3.50

Etui XL Transparantlieveheersbeestjes

etui xl transparantlieveheersbeestjes

Een set van vijf potloden met een gradiënt omhulsel. Op de potloden staat een inspirerende quote in iriserende letters. Potloden zijn een perfecte aanvulling in elke etui, zeker als ze zo mooi zijn als deze.

5.75

Etui Glitters

etui glitters

Je kunt het etui gebruiken voor potloden en pennen of om je make-up spulletjes in te bewaren. Een doorzichtige etui met een zilverkleurige rits. In deze ruime etui kun je een veel spulletjes kwijt.

5.75

Etui Transparant

etui transparant

Een doorzichtige etui met een zilverkleurige rits. In deze ruime etui kun je een veel spulletjes kwijt. Je kunt het etui gebruiken voor potloden en pennen of om je make up spulletjes in te bewaren.

3.50

Etui Transparant

etui transparant

Een doorzichtige etui met gouden spikkels en een roze rits. In deze ruime etui kun je lekker veel spulletjes kwijt. Je kunt de etui gebruiken voor je potloden en pennen of om make up spulletjes in te bewaren.

5.75

Etui Tie Dye Ø7x19

etui tie dye ø7x19

Een roze etui van imitatieleer met een zilverkleurige ritssluiting. Het etui is ideaal voor het opbergen van je meest gebruikte pennen en potloden. Door het compacte formaat, past het etui prima in je tas.

4.59

Etui Zwart

etui zwart

Een zwarte etui van textiel met ritssluiting. Hier kun je pennen, potloden en andere schrijfwaren in bewaren.

3.50

Etui XL Fluffy Kat

etui xl fluffy kat

Dit doorzichtige etui heeft een ruim formaat en je kunt er lekker veel pennen, potloden en gummen in kwijt. Het etui is bezaaid met lieveheersbeestjes en ook aan de rits zit een kunststof exemplaar.

7.-

Etui Palmbomen

etui palmbomen

Je kunt het etui gebruiken voor potloden en pennen of om je make-up spulletjes in te bewaren. In deze ruime etui kun je een veel spulletjes kwijt. Een doorzichtige roze etui met een zilverkleurige rits.

5.75