ringband 2 rings

categorieën

filters

prijs
1 tot 4
breedte in cm
lengte in cm
kenmerk
diepte (cm)
dessin
hoogte in cm
16 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
2-rings Ringbandmappen A4 Zwart - 2 Stuks

2-rings ringbandmappen a4 zwart - 2 stuks

Een set van twee zwarte ringbandmappen met een flexibele kaft. De ringbanden hebben aan de binnenkant een 2-rings mechaniek, dat je met de hand kunt open- en dichtklappen. Hier kun je al je A4 paperassen overzichtelijk in opbergen.

2.95

Ringbandmap 2-rings Blauwgrijs A4

ringbandmap 2-rings blauwgrijs a4

Een blauwgrijze, flexibele kunststof ringbandmap met een smalle rug, geschikt voor documenten op A4 formaat. De map heeft een 2-rings mechanisme. Je kunt hier papieren netjes en overzichtelijk in bewaren, eventueel met extra tabbladen.

1.75

2-rings Ringbandmappen A4 Transparant - 2 Stuks

2-rings ringbandmappen a4 transparant - 2 stuks

Een set van twee doorzichtige ringbandmappen met een flexibele kaft. De ringbanden hebben aan de binnenkant een 2-rings mechaniek, dat je met de hand kunt open- en dichtklappen. Hier kun je al je A4 paperassen overzichtelijk in opbergen.

2.95

Ringband 2-rings Mint

ringband 2-rings mint

Een ringband met 2-rings mechaniek, waar je A4 papieren overzichtelijk in kunt opbergen. De ringband heeft een mint kleurige kaft van stevig kunststof. De rug is zon 3 cm breed.

1.75

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Ringbandmap 2-rings Bloemen Groen A4

ringbandmap 2-rings bloemen groen a4

Een ringband met een 2-rings mechaniek, waar je A4 papieren overzichtelijk in kunt opbergen. De ringband heeft een groene kaft met witte bloemen. De rug is zon 4 cm breed.

3.-

Ringband 2-rings Mintgroen

ringband 2-rings mintgroen

Een 2-rings ringbandmap met een stevige mintgroene kaft. In deze ringbandmap kun je al je papieren en documenten overzichtelijk opbergen.

3.-

Ringband 2-rings Groen A4

ringband 2-rings groen a4

Een ringband met 2-rings mechaniek, waar je A4 papieren overzichtelijk in kunt opbergen. De ringband heeft een groene effen kaft. De rug is zo'n 4 cm breed. hoogte cm: 4

3.-

Ringband 2-rings Donkerblauw A4

ringband 2-rings donkerblauw a4

Een 2-rings ringbandmap met een stevige donkerblauwe kaft. In deze ringbandmap kun je al je papieren en documenten overzichtelijk opbergen. hoogte cm: 4

3.-

Ringband 2-rings Flexibel Donkergroen

ringband 2-rings flexibel donkergroen

Een 2-rings ringbandmap met een flexibele donkergroene kaft. In deze ringbandmap kun je al je papieren en documenten overzichtelijk opbergen.

1.75

Ringband 2-rings

ringband 2-rings

Een 2-rings ringbandmap met een stevige kaft. De kaft is mat zwart met een subtiel dessin.

3.-

2-rings Ringbandmap A4 Stof Roze

2-rings ringbandmap a4 stof roze

Een stevige kartonnen ringbandbandmap met een roze omslag van stof. De map heeft een smalle rug van 4 cm en is heel geschikt voor het opbergen van je paperassen op A4 formaat. Aan de binnenkant zit een 2-rings mechaniek, dat je met de hand kunt open- en dichtklappen.

3.50

2-rings Ringbandmap A4 Wolken

2-rings ringbandmap a4 wolken

Een ringbandmap waar je A4 papieren overzichtelijk in kunt opbergen. Op de stevige kartonnen lila kaft staat een mooie wolkenlucht. De ringband heeft een 2-rings mechanisme van metaal dat je met de hand kunt openen en sluiten.

3.50

2-rings Ringbandmap A4 Pastel

2-rings ringbandmap a4 pastel

Een ringband met een 2-rings mechaniek, waar je A4 papieren overzichtelijk in kunt opbergen. De ringband heeft een pastelkleurige kaft met een kleurverloop van roze naar beige. De rug is zon 4 cm breed.

3.50

2.-

2-rings Ringbandmap A4 Bloemen

2-rings ringbandmap a4 bloemen

Een ringbandmap waar je A4 papieren overzichtelijk in kunt opbergen. Op de stevige kartonnen lila kaft staat een mooie wolkenlucht. De ringband heeft een 2-rings mechanisme van metaal dat je met de hand kunt openen en sluiten.

3.50

Ringbandmap 2-rings A4 Smal Roze

ringbandmap 2-rings a4 smal roze

Een stevige kartonnen ringbandbandmap met een smalle rug van 4 cm, geschikt voor het opbergen van je documenten op A4 formaat. De lichtroze map heeft een 2-rings mechanisme.

3.-

Ringband 2-rings

ringband 2-rings

Een 2-rings ringbandmap met een stevige kaft van kraft.

3.-