rode kerstballen

categorieën

filters

prijs
2 tot 23
kleur
dessin
7 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Mini Kerstballen Ø2cm Glas - 36 Stuks (rood)

mini kerstballen ø2cm glas - 36 stuks

Set van 6 rode kerstballen, gemaakt van mat of glanzend glas of helemaal bezaaid met glitters. Leuk om ze met een gekleurd lintje in de boom te hangen.

4.25

Kerstballen Glas Rood Ø7 Cm - 6 Stuks (rood)

kerstballen glas rood ø7 cm - 6 stuks

Set van 6 rode kerstballen, gemaakt van mat of glanzend glas of helemaal bezaaid met glitters. Leuk om ze met een gekleurd lintje in de boom te hangen.

3.75

Kerstballen Ø4cm Glas Rood - 9 Stuks (rood)

kerstballen ø4cm glas rood - 9 stuks

De rode kerstballen met glittersterren zijn doorzichtig of glanzend of helemaal met glitters bezaaid. Set van 9 middelgrote kerstballen gemaakt van glas. Leuk om ze in groepjes met een lintje in de boom of in huis op te hangen.

4.25

Kerstballen Gerecycled Plastic Rood- 44 Stuks (rood)

kerstballen gerecycled plastic rood- 44 stuks

Heel sfeervol is deze set met 44 rode kerstballen, voor 96% gemaakt van gerecycled plastic. Ze zijn mat, glanzend of met glitters bezaaid. In de set zitten 14 kleine, 15 middelgrote en 15 grote kerstballen.

11.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Kerstballen Glas Ø4cm Rood - 9 Stuks (rood)

kerstballen glas ø4cm rood - 9 stuks

De kerstballen zijn doorzichtig, mat, glanzend of bezaaid met glitters. Een set van wel 36 kleine kerstballen in de kleur rood, gemaakt van glas. Super leuk om je mini kerstboom mee te versieren.

4.25

Glazen Kerstballen Set Rood - 15 Stuks

glazen kerstballen set rood - 15 stuks

Een prachtige luxe set met 15 kerstballen, gemaakt van glas. De transparante en rode kerstballen met glitters zijn rond of hebben de vorm van een pegel. Ze zijn verpakt in een mooie doos met kijkvenster en twee draagkoorden.

22.50

Kerstballen Ø3.5cm Plastic - 9 Stuks (rood)

kerstballen ø3.5cm plastic - 9 stuks

Set van 9 middelgrote kerstballen, gemaakt van plastic. De rode kerstballen zijn mat, glanzend of ze hebben glitters. Leuk om ze in groepjes in huis op te hangen of in de kerstboom.

2.50