roltongen

categorieën

filters

prijs
2 tot 3
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Roltongen - 8 Stuks

roltongen - 8 stuks

Een set van acht witte roltongen met een gekleurd confetti dessin. De blaastuitjes hebben verschillende kleuren, zodat jij je favoriete kleur kunt kiezen. Zet de tuit aan je mond en blaas de lange rol uit om de jarige te eren.

2.-

Roltongen Vlinder - 8 Stuks

roltongen vlinder - 8 stuks

Een set van acht witte roltongen met een gekleurd confetti dessin. Zet de tuit aan je mond en blaas de lange rol uit om de jarige te eren. De blaastuitjes hebben verschillende kleuren, zodat jij je favoriete kleur kunt kiezen.

2.50

Roltongen Rainbow - 8 Stuks

roltongen rainbow - 8 stuks

Een set van acht witte roltongen met een gekleurd confetti dessin. Een set van acht witte roltongen met een gekleurd confetti dessin. Zet de tuit aan je mond en blaas de lange rol uit om de jarige te eren.

2.50

Roltongen Gestreept - 8 Stuks

roltongen gestreept - 8 stuks

Een set van acht gestreepte roltongen met een gekleurd blaastuitje. Leuk voor bij feestjes en vrolijke evenementen. Als je op het tuitje blaast, hoor je een toeter en ontvouwt de roltong zich.

2.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Roltongen Vleermuizen/pompoenen - 8 Stuks

roltongen vleermuizen/pompoenen - 8 stuks

Een set van 8 papieren roltongen met Halloween plaatjes, zoals een vleermuizen en uitgeholde oranje pompoenen. Deze rolfluitjes passen perfect bij jouw griezelfeestje, dat vast op rolletjes zal verlopen. Als je op het mondstuk blaast, rolt de tong helemaal uit en hoor je een fluitend geluid.

2.-

Feesttoeters Wit/goud Papier - 6 Stuks

feesttoeters wit/goud papier - 6 stuks

Een set van zes feesttoeters met papieren franjes die vrolijk wapperen wanneer je erop blaast. De witte en gouden franjes hebben een extra feestelijk effect. Leuk voor een kinder verjaardagsfeestje.

2.50