sokken maat 35

categorieën

filters

prijs
3 tot 16
maat
categorie
kleur
dessin
naden
kenmerk
103 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar katoenrijke dames sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar witte en een paar zwarte sokken met ribbels. Leuk zis de rand met geborduurde bloemen die op de boord genaaid zijn. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan.

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken - 7 Paar Zwart (zwart)

dames sokken - 7 paar zwart

Een set van zeven paar effen zwarte damessokken.

9.25

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Bruin (bruin)

dames sokken met katoen - 2 paar bruin

Een set van twee paar katoenrijke lange dames sokken. In de set zit een paar bruine sokken met een zwarte animal print en een zwart paar met feestelijke bruine glitters. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor zijn ze sterk en mooi en gaan ze langer mee.

6.50

3.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Modal - 2 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met modal - 2 paar zwart

Set van drie paar effen zwarte damessokken. Ze zijn gemaakt met modal, een stof die goed ademt en extra zacht aanvoelt. Ook is het slijtvast en houdt het je voeten droog en fris.

7.-

maat
35/38, 39/42
  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Dames Sokken - 5 Paar Zwart (zwart)

dames sokken - 5 paar zwart

Set van vijf paar katoenrijke witte en zwarte dames sokken, om je sokkenla weer eens goed te vullen. In de set zitten twee paar effen sokken en drie paar met streepjes of hartjes.

10.50

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar katoenrijke dames sokken in de kleur zwart. Op de sokken staan glitterstippen of glitter labradoodles. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 5 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met katoen - 5 paar zwart

Een set van vijf paar katoenrijke dames sokken in verschillende kleuren. De sokken zijn effen of hebben een dessin met stippen of glitters. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

10.50

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

dames sokken met katoen - 2 paar donkerblauw

Een set van twee paar katoenrijke dames sokken in de kleuren roze en grijs. De effen sokken hebben een patroon met ribbels of een zigzag structuur. De sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt.De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan.

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen En Glitters - 2 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

dames sokken met katoen en glitters - 2 paar grijsmelange

Een set van twee paar katoenrijke lange dames sokken. De tenen en hielen zijn verstevigd, zodat ze minder snel slijten en lang meegaan. Op de grijze sokken staan rode katten met glitters. De zwarte sokken hebben dunne zilveren glitterstrepen.

6.50

3.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar katoenrijke dames sokken in de kleur zwart en grijs. Op de sokken staan winterse ijsberen met glitters. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Biologisch Katoen - 2 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

dames sokken met biologisch katoen - 2 paar grijsmelange

Twee paar donkergrijze damessokken met naadloze tenen, die geen irritatie aan je voeten geven. De lange sokken zijn gemaakt met biologisch katoen.

5.75

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Biologisch Katoen - 2 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

dames sokken met biologisch katoen - 2 paar donkerblauw

Twee paar donkerblauwe damessokken met naadloze tenen, die geen irritatie aan je voeten geven. De lange sokken zijn gemaakt met biologisch katoen.

5.75

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Rood (rood)

dames sokken met katoen - 2 paar rood

Een set van twee paar katoenrijke dames sokken. De rode en beige sokken hebben een mooi ingeweven ruitpatroon en een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan.

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar katoenrijke lange dames sokken. In de set zit een zwart paar met een dessin van grijze konijntjes met glitters en het andere zwarte paar heeft feestelijke glitter strepen in de boord. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor zijn ze sterk en mooi en gaan ze langer mee.

6.50

3.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Beige (beige)

dames sokken met katoen - 2 paar beige

Een set van twee paar katoenrijke beige dames sokken met leuke bloemetjes. De sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan.

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

dames sokken met katoen - 2 paar grijsmelange

Een set van twee paar katoenrijke dames sokken. De ecru en grijze sokken hebben een klassiek ruitpatroon in de roze kleuren. De sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt.De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan.

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 5 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

dames sokken met katoen - 5 paar grijsmelange

Een set van vijf paar katoenrijke dames sokken in de kleuren grijs en roze. De sokken zijn effen, gestreept, of er is een bloemetje op geborduurd. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

10.50

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen En Glitters - 2 Paar Roze (roze)

dames sokken met katoen en glitters - 2 paar roze

Een set van twee paar katoenrijke dames sokken in de kleuren roze en beige. De sokken met ribbels zijn helemaal bezaaid met glitters. De lange sokken hebben een comfortabele boord met een leuk kartelrandje. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

6.-

maat
35/38, 39/42
Sokken Met Wol - 2 Paar Grijs (grijs)

sokken met wol - 2 paar grijs

Een set van twee paar gemêleerd grijze damessokken. De sokken zijn gemaakt met wol en zijn daardoor extra warm.

10.50

maat
35/38, 39/42
Takkie Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

takkie dames sokken met katoen - 2 paar grijsmelange

Een set van twee paar katoenrijke dames sokken in verschillende kleuren. Op de grijze sokken staan allemaal Takkies en het andere paar heeft rode, roze en witte blokjes. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

6.-

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 5 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met katoen - 5 paar zwart

Een set van vijf paar katoenrijke dames sokken in verschillende kleuren. De sokken zijn effen of hebben een dessin met hartjes of glitters. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

10.50

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Katoen - 5 Paar Paars (paars)

dames sokken met katoen - 5 paar paars

Een set van vijf paar katoenrijke dames sokken in verschillende kleuren. De effen sokken hebben een patroon met ribbels of een zigzag structuur. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

10.50

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Biologisch Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met biologisch katoen - 2 paar zwart

Twee paar zwarte damessokken met naadloze tenen, die geen irritatie aan je voeten geven. De lange sokken zijn gemaakt met biologisch katoen.

5.75

maat
35/38, 39/42
Dames Sokken Met Bamboe Naadloos - 2 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

dames sokken met bamboe naadloos - 2 paar grijsmelange

Set van twee paar lange dames sokken gemaakt van bamboeviscose, dat maakt ze heel comfortabel. Want bamboe is zijdezacht, absorbeert vocht beter dan katoen en dat zorgt voor een lang fris gevoel. In de set zit een paar donkergrijze sokken met smalle lichtgrijze streepjes en paar lichtgrijze sokken met donkere stippen. De nauwelijks voelbare teennaad geeft geen irritatie aan je voeten

7.-

maat
35/38, 39/42

sokken in maat 35 kopen bij HEMA

Heb je schoenmaat 35? Dan wil je je sokkenla ook volstoppen met sokken in maat 35. Want je draagt ze elke dag. Met een la vol heb je altijd een schoon paar liggen dat precies goed zit én zo heb je wat te kiezen. Bij HEMA heb je volop keuze uit sokken in maat 35. Lang of kort, dik of dun, met of zonder print: we hebben ze in allerlei soorten. Twijfel je of maat 35 ruim genoeg zit? Dan kun je kijken bij de sokken in maat 35 tot 38. Dit is een combinatiemaat voor iedereen met maat 35 t/m 38.


verschillende sokken in maat 35 tot 38

Voor wie je ook op zoek bent naar sokken in maat 35-38, je kunt ze bij HEMA vinden. Want voor meisjes hebben we allerlei sokken in maat 35 en we hebben ook verschillende jongenssokken in maat 35. En dan is er ook nog de damescollectie. Zo is er voor iedereen genoeg te kiezen. Allereerst heb je de keuze uit lage sneakersokken of lange sokken. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Ook hebben we allerlei verschillende kleuren. Ga je voor basic wit, zwart of grijs, of liever voor een felle kleur? Bovendien kun je voor de sokken in maat 35 ook kiezen voor allerlei printjes en opdrukken. En dan is er ook nog de keuze in materiaal. Katoen is altijd goed, maar bamboe is ook een fijn materiaal. Dit is absorberend en duurzaam. En het fijne is: bij HEMA zijn de sokken altijd leuk geprijsd.


sokken in maat 35-38 gemakkelijk online bestellen

Heb je een leuk paar sokken van maat 35 gevonden? Dan kun je dat eenvoudig bestellen op hema.nl. En als je dan toch aan het online shoppen bent, kun je meteen nog de andere dingen bestellen die je nodig hebt. Zo vind je bij HEMA ook panty's maat 35-38. Als je weet dat dit maatje je goed past kun je die dus mooi meenemen. Kijk ook vooral even bij de dames lingerie voor comfortabele en mooie slips en bh’s. Heeft jouw zoon of dochter ook nog ondergoed nodig? Kijk dan meteen van bij het kinderondergoed. Dan kun je alles voor het hele gezin in een keer bestellen. Online bestellen is een fluitje van een cent, maar je bent ook altijd welkom in onze winkels. HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland. Er zit dus altijd een HEMA-winkel bij jou in de buurt. We helpen je graag. Dat is echt HEMA.