stekkerdoos

categorieën

filters

prijs
8 tot 9
1 resultat
sorteer op:
aanbevolen

stekkerdoos kopen bij HEMA

Er zijn een aantal producten niet weg te denken uit het huishouden. Een stekkerdoos is er daar één van. Een stekkerdoos met schakelaar maakt het leven net even wat makkelijker. Of je nu op zoek bent naar een stekkerdoos om je mobiele telefoon in bed op te kunnen laden, of een stekkerblok om overal in huis te kunnen stofzuigen, bij HEMA vind je wat je zoekt. Wij hebben namelijk een ruim assortiment contactdozen. Op hema.nl kun je simpel filteren door de verschillende categoriepagina’s, zodat je snel en makkelijk de stekkerdozen in het winkelmandje kunt stoppen.


stekkerblokken in verschillende maten

Je kunt met een verdeelstekker meerdere apparaten in één keer opladen. De meeste mensen weten dan ook wel wat stekkerblokken zijn. Maar wist je ook dat je kunt kiezen uit meerdere varianten stekkerdozen? Een stekkerdoos met schakelaar is in ieder geval zeker fijn, zodat je niet onnodig energie verbruikt. Daarnaast kun je bij HEMA kiezen voor contactdozen met twee, drie of vijf contactpunten. Onze stekkerdozen zijn verkrijgbaar in zwart en wit, daarnaast kun je ook kiezen voor een stekkerdoos met een platte stekker. Handig voor bijvoorbeeld achter een kast. Je kunt bij ons kiezen tot een lengte van wel drie meter, waardoor je al je apparaten altijd makkelijk kunt opladen of gebruiken. Zo kun je alle hoekjes in je huis stofzuigen zonder de stekker te verplaatsen. Je kunt de stekker heel eenvoudig uit het stopcontact halen door gebruik te maken van het hendeltje. Ben je ook nog op zoek naar een oplaadkabel of USB-laadkabel, dan kun je bij HEMA kiezen uit een ruim assortiment waaronder 8-pin, type C en micro-USB. Met lengtes tot wel 1,5 meter hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je je smartphone niet kunt gebruiken tijdens het opladen. Wil je ook buitenshuis je telefoon op kunnen laden? Kies dan voor een powerbank, zoals bijvoorbeeld onze powerbank met 15.000 mAh. Hiermee kun je zelfs twee telefoons tegelijk opladen!

contactdoos op hema.nl

Je vindt bij ons niet alleen verdeelstekkers en oplaadkabels, ons aanbod is veel breder dan dat. Bekijk bijvoorbeeld onze computeraccessoires. Hier vind je handige kabel clips, telefoonhouders, draadloze toetsenborden, een selfie ring en organizers. Kortom, bij HEMA zijn we van alle markten thuis. Ook fijn om te weten: koop je je stekkerdoos bij HEMA, dan draag je je steentje bij aan het milieu. Bij HEMA houden we namelijk van duurzaam. Je kunt al je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Als je oude stekkerblok niet meer werkt, gooi het dan ook niet bij het huishoudelijk afval, maar lever het in bij het KCA-depot van je gemeente of in een HEMA winkel. Heb je jouw keuze gemaakt en shop je op hema.nl, heb dan heb jouw stekkerdoos snel in huis. Toch de verkeerde keuze gemaakt? Geen paniek. Je kunt het stekkerblok nog tot 30 dagen retour sturen. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze winkels, er is altijd wel een HEMA bij jou in de buurt.