stempelen kinderen

categorieën

filters

prijs
2 tot 4
categorie
leeftijd
13 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Stempelset Alfabet

stempelset alfabet

Een stempelset met 26 stempels, één voor elke letter van het alfabet. Met deze stempels kun je bijvoorbeeld een cadeauverpakking of kaart opleuken. De stempels hebben een vorm van 1,5 bij 1,5 cm.

2.50

Stempelset Dieren - 26 Stuks

stempelset dieren - 26 stuks

Een stempelset met 26 verschillende wilde dieren, zoals een flamingo, orka of luiaard. De stempels hebben zelf al een kussentje met inkt in de kleur van de eigen stempel. Met deze stempels kun jij je plakboek of vriendenboek zo mooi maken als je wilt.

3.50

Stempels Cadeauset 8.5x10 Cijfers

stempels cadeauset 8.5x10 cijfers

In de verpakking zit ook een zwart stempelkussen zodat je meteen aan de slag kunt. Met deze stempels kun je bijvoorbeeld een cadeauverpakking of kaart opleuken. Een stempelset met 26 stempels, één voor elke letter van het alfabet.

3.50

Stempelset 9-delig Feestbeesten

stempelset 9-delig feestbeesten

Een stempelset die bestaat uit 8 verschillende houten stempels met dieren, partyhoeden, feestballonen en een doosje zwarte inkt. De inkt is niet of moeilijk uit te wassen, dus even een kliederschort aantrekken en de ondergrond beschermen. Leuk om de uitnodigingen voor een feestje mee te versieren.

2.75

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Stempelset Letters - 26 Stuks

stempelset letters - 26 stuks

Een set van 26 stempels met alle letters van het alfabet. Stempel je eigen naam of een heleboel andere leuke woorden met deze letters. Met deze stempels kun jij je plakboek of vriendenboek zo mooi maken als je wilt.

3.50

Transparante Stempels Met Acryl Blok

transparante stempels met acryl blok

Een cadeauset bestaande uit een opschrijfboekje, 4 stempels, 4 stempelkussens, een stickervel, washi-tape en 3 glitter stiften. Genoeg materiaal om creatief aan de slag te gaan met zowel tekenen als stempelen.

2.-

Stempelset Alfabet

stempelset alfabet

Een stempelset met 26 stempels, één voor elke letter van het alfabet. Met deze stempels kun je bijvoorbeeld een cadeauverpakking of kaart opleuken. De stempels hebben een vorm van 1,5 bij 1,5 cm.

3.50

Stempelset Cijfers - 26 Stuks

stempelset cijfers - 26 stuks

Hiermee kun jij je plakboek of vriendenboek mooi versieren. Een set van 6 houten stempels van verschillende dieren met een stempelkussen. De set zit in een leuk zakje waardoor het ook leuk is om het cadeau te geven.

3.50

Stempelset Sprookjes - 26 Stuks

stempelset sprookjes - 26 stuks

Een stempelset met 26 verschillende afbeeldingen uit een sprookjes thema. De stempels hebben zelf al een kussentje met inkt. Met deze stempels kun jij je plakboek of vriendenboek zo mooi maken als je wilt.

3.50

Stempelset Voertuigen - 26 Stuks

stempelset voertuigen - 26 stuks

Een stempelset met 26 verschillende afbeeldingen van voornamelijk voertuigen, zoals een scooter, ambulance en boot. De stempels hebben zelf al een kussentje met inkt in de kleur van de eigen stempel. Met deze stempels kun jij je plakboek of vriendenboek zo mooi maken als je wilt.

3.50

Stempelkussen

stempelkussen

Een stempelkussen met zwarte inkt. Wist je dat je ook zelf stempels kunt maken van aardappelen? Let op: de inkt in het stempelkussen is niet of moeilijk uitwasbaar.

2.50

Stempels Set 11x7 Dieren

stempels set 11x7 dieren

In dit leuke groene blikje zitten 7 dierenstempels en een stempelkussen met zwarte inkt, zodat je er meteen mee aan de slag kunt en na het spelen weer bij elkaar kunt bewaren. De houten stempels zijn zo'n 2.5 cm hoog.

3.-

Stempelset 22-delig

stempelset 22-delig

Met deze stempels kun je bijvoorbeeld een cadeauverpakking of kaart opleuken. De stempels hebben een vorm van 1,5 bij 1,5 cm. Een stempelset met 21 stempels en 1 inktkussen met 2 kleuren.

3.50