stempelen kinderen

categorieën

filters

prijs
2 tot 6
categorie
leeftijd
18 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Stempels Cadeauset 8.5x10 Cijfers

stempels cadeauset 8.5x10 cijfers

In dit leuke bijendoosje zitten 21 stempels met cijfers en lettertekens en een stempelkussen met zwarte inkt, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. De houten stempels van 1 bij 1 cm zijn zo'n 2.5 cm hoog.

4.-

Stempelset Alfabet

stempelset alfabet

Een set met 12 transparante en zelfklevende stempels met daarop de dagen van de week, een klok, een todo-lijst en labels. Haal de stempels los van de ondergrond en 'plak'deze op het acryl blokje. Breng met een stempelkussen inkt aan op de stempel en druk deze nu op een vel papier.

4.-

Stempelset 22-delig

stempelset 22-delig

Een stempelset die bestaat uit 8 verschillende houten stempels met dieren, partyhoeden, feestballonen en een doosje zwarte inkt. De inkt is niet of moeilijk uit te wassen, dus even een kliederschort aantrekken en de ondergrond beschermen.

4.-

Houten Mini Stempels Dieren Met Stempelkussen

houten mini stempels dieren met stempelkussen

Een stempelset die bestaat uit 8 verschillende houten stempels met dieren, partyhoeden, feestballonen en een doosje zwarte inkt. De inkt is niet of moeilijk uit te wassen, dus even een kliederschort aantrekken en de ondergrond beschermen. Leuk om de uitnodigingen voor een feestje mee te versieren.

2.95

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Stempelset Cijfers - 15 Stuks

stempelset cijfers - 15 stuks

De stempels zijn allemaal verschillend en hebben cijfers, tekens of tekeningen. In dit houten doosje zitten 36 stempels en twee inktkussens met de kleuren zwart en rood.

2.95

Stempels Set 11x7 Dieren

stempels set 11x7 dieren

In dit leuke groene blikje zitten 7 dierenstempels en een stempelkussen met zwarte inkt, zodat je er meteen mee aan de slag kunt en na het spelen weer bij elkaar kunt bewaren. De houten stempels zijn zo'n 2.5 cm hoog.

3.50

Stempelset Nijntje - 36 Stuks

stempelset nijntje - 36 stuks

Een set van 6 houten stempels van verschillende dieren met een stempelkussen. De set zit in een leuk zakje waardoor het ook leuk is om het cadeau te geven. De stempels hebben het formaat tussen de 2 en 4 cm.

5.75

Jip En Janneke Stempelset 13-delig

jip en janneke stempelset 13-delig

Een set van 15 stempels met alle cijfers. Er zitten ook rekenkunde symbolen bij. Leuk om te oefenen met sommen en rekenen.

2.95

Stempelset Alfabet - 26 Stuks

stempelset alfabet - 26 stuks

Een cadeauset bestaande uit een opschrijfboekje, 4 stempels, 4 stempelkussens, een stickervel, washi-tape en 3 glitter stiften. Genoeg materiaal om creatief aan de slag te gaan met zowel tekenen als stempelen.

4.-

Stempelset 8-delig

stempelset 8-delig

In de verpakking zit ook een zwart stempelkussen zodat je meteen aan de slag kunt. Met deze stempels kun je bijvoorbeeld een cadeauverpakking of kaart opleuken. Een stempelset met 26 stempels, één voor elke letter van het alfabet.

3.50

Stempelset Alfabet

stempelset alfabet

Een stempelset met 26 stempels, één voor elke letter van het alfabet. Met deze stempels kun je bijvoorbeeld een cadeauverpakking of kaart opleuken. De stempels hebben een vorm van 1,5 bij 1,5 cm.

2.95

Stempels Giftset - 36 Stuks

stempels giftset - 36 stuks

Een set van 15 stempels met alle cijfers. Er zitten ook rekenkunde symbolen bij. Leuk om te oefenen met sommen en rekenen.

4.-

Stempelkussen

stempelkussen

Een stempelkussen met zwarte inkt. Wist je dat je ook zelf stempels kunt maken van aardappelen? Let op: de inkt in het stempelkussen is niet of moeilijk uitwasbaar.

2.95

Stempelset Bladeren - 6 Stuks

stempelset bladeren - 6 stuks

Een stempelset met 6 verschillende stempels in de vormen van bladeren en stampers. In de verpakking zitten ook drie inktkussens, zodat je met verschillende kleuren aan de slag kunt.

2.95

Stempelset Cijfers - 26 Stuks

stempelset cijfers - 26 stuks

Een set met 26 houten stempels van 1.5 bij 1.5 cm met cijfers en symbolen. Ze zitten in een leuke en handige draagverpakking, zodat je het ook cadeau kan geven. In de verpakking zit ook een inktkussen zodat je meteen aan de slag kunt.

4.-

Stempelset Hout 9-delig

stempelset hout 9-delig

Met deze stempels kun jij je plakboek of vriendenboek zo mooi maken als je wilt. Stempel je eigen naam of een heleboel andere leuke woorden met deze letters. Een set van 26 stempels met alle letters van het alfabet.

3.25

Stempelset Voertuigen - 26 Stuks

stempelset voertuigen - 26 stuks

Een stempelset met 26 verschillende afbeeldingen van voornamelijk voertuigen, zoals een scooter, ambulance en boot. De stempels hebben zelf al een kussentje met inkt in de kleur van de eigen stempel.

4.-

Stempelset Sprookjes - 26 Stuks

stempelset sprookjes - 26 stuks

Een stempelset die bestaat uit 8 verschillende houten stempels met dieren, partyhoeden, feestballonen en een doosje zwarte inkt. De inkt is niet of moeilijk uit te wassen, dus even een kliederschort aantrekken en de ondergrond beschermen. Leuk om de uitnodigingen voor een feestje mee te versieren.

4.-