taartkaarsje

categorieën

filters

prijs
2 tot 3
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Taartkaarsjes En Houders - 10 Stuks

taartkaarsjes en houders - 10 stuks

Set van 12 taartkaarsjes in de kleuren groen, oranje en roze en 12 witte houdertjes. Set van 12 taartkaarsjes in de kleuren groen, oranje en roze en 12 witte houdertjes. Je bevestigt ze als volgt: plaats eerst de kaarsjes in de houders en zet daarna de houders met de kaarsjes erin op de taart.

2.-

Taartkaarsjes En Houders - 12 Stuks

taartkaarsjes en houders - 12 stuks

Set van 12 taartkaarsjes in de kleuren groen, oranje en roze en 12 witte houdertjes. Blaas jij de kaarsjes in één keer uit? Je bevestigt ze als volgt: plaats eerst de kaarsjes in de houders en zet daarna de houders met de kaarsjes erin op de taart.

2.-

Taartkaarsjes Hartje - 5 Stuks

taartkaarsjes hartje - 5 stuks

Set van 5 hartvormige taartkaarsjes in de kleuren roze, goud en groen, op een houten prikkertje. Het kaarsje is zo'n 2.5 cm hoog, inclusief prikker 5.5 cm.

2.-

Taartkaarsjes H-A-P-P-Y B I-R-T-H-D-A-Y

taartkaarsjes h-a-p-p-y b i-r-t-h-d-a-y

Set van 13 gekleurde taartkaarsjes op een houten prikkertje, die samen het woord 'happy birthday' vormen. Het kaarsje is zo'n 2.5 cm hoog, inclusief prikker 5 cm.

2.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Taartkaarsjes 11.5cm Goud - 10 Stuks

taartkaarsjes 11.5cm goud - 10 stuks

Een set van tien goudkleurige taartkaarsjes en tien houdertjes. Verras iemand die jarig is of gebruik het als een leuke toevoeging bij het decoreren van je gebak. Plaats de kaarsjes eerst in de houder en zet ze dan op je taart.

2.-

Taartkaarsjes H-A-P-P-Y B I-R-T-H-D-A-Y

taartkaarsjes h-a-p-p-y b i-r-t-h-d-a-y

Set van 13 goudkleurige taartkaarsjes op een houten prikkertje, die samen het woord 'happy birthday' vormen. Het kaarsje is zo'n 2.4 cm hoog, inclusief prikker 5.5 cm.

2.50