transparante nagellak

categorieën

filters

prijs
2 tot 4
9 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Long Lasting Nagellak 401 Going Dutch (transparant)

long lasting nagellak 401 going dutch

Een lang houdende nagellak met keratine op plantbasis en rozenolie. Gebruik voor het aanbrengen van de nagellak een basecoat. Dit is een sterke nagellak die dankzij een krachtige formule langer blijft zitten, een intense kleur heeft en extra glanst.

3.-

Topcoat Nagellak (transparant)

topcoat nagellak

De nagellakken bevatten biologische ingrediënten die afkomstig zijn van aardappelen, suikerriet, katoen, tarwe, klei of maïs. Een topcoat beschermtje kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen en je brengt hem aan over je nagellak. De topcoat met extract van rode algen bevat ten minste 70% natuurlijke ingredënten.

3.50

2.-

Top Coat 19 Longwear (transparant)

top coat 19 longwear

Een transparante topcoat die je aanbrengt over je nagellak. De topcoat beschermt de kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen en zorgt dat de kleur extra lang stralend en intens blijft.

3.50

Top Coat Extreme Longlasting (transparant)

top coat extreme longlasting

Deze extreme longlasting topcoat voor over je kleurlak werkt net als een gellak, maar dan zonder licht. De topcoat blijft extra lang zitten, is makkelijk te verwijderen en geeft al je kleurlakjes een super mooie glans.

3.60

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Base Coat (transparant)

base coat

Door de transparante basecoat verkleuren je nagels minder snel en ook blijft de kleurlak langer zitten. Om je nagels te beschermen gebruik je een basecoat, voordat je ze in kleur gaat lakken. Helemaal als je daarna ook nog een top coat gebruikt.

3.-

Top Coat Quick Dry (transparant)

top coat quick dry

Deze quickdry formule zorgt ervoor dat de kleurlak extra snel droogt. Een transparante topcoat die je aanbrengt over je nagellak. De topcoat beschermt je kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen.

3.50

Basecoat Nagellak (transparant)

basecoat nagellak

Door de basislak zullen je nagels minder snel gaan verkleuren en blijft je nagellak langer zitten. De nagellakken bevatten biologische ingrediënten die afkomstig zijn van aardappelen, suikerriet, katoen, tarwe, klei of maïs. Deze basecoat met extract van rode algen bevat ten minste 70% natuurlijke ingrediënten.

3.50

2.-

Topcoat 18 Gellook (transparant)

topcoat 18 gellook

Topcoat nagellak breng je aan over je nagellak. Een topcoat beschermt de kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen. Deze formule legt een hoogglans gellaag over de nagels.

3.50

Nagelverharder 11ml (transparant)

nagelverharder 11ml

Deze nagelverharder met watermeloenextract geeft een mooie glans aan je nagels. Breng twee lagen nagelverharder aan op je schone en ongelakte, droge nagels. De dop is gemaakt van gerecyclede materialen.

3.60