transparante nagellak

categorieën

filters

prijs
3 tot 4
7 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Top Coat Extreme Longlasting (transparant)

top coat extreme longlasting

De nagellakken bevatten biologische ingrediënten die afkomstig zijn van aardappelen, suikerriet, katoen, tarwe, klei of maïs. Deze basecoat met extract van rode algen bevat ten minste 70% natuurlijke ingrediënten. Zowel het dopje als het flesje zijn gemaakt met gerecycled materiaal.

4.-

Base Coat (transparant)

base coat

Door de basislak zullen je nagels minder snel gaan verkleuren en blijft je nagellak langer zitten. De nagellakken bevatten biologische ingrediënten die afkomstig zijn van aardappelen, suikerriet, katoen, tarwe, klei of maïs. Deze basecoat met extract van rode algen bevat ten minste 70% natuurlijke ingrediënten.

3.50

Top Coat Quick Dry (transparant)

top coat quick dry

Deze quickdry formule zorgt ervoor dat de kleurlak extra snel droogt. Een transparante topcoat die je aanbrengt over je nagellak. De topcoat beschermt je kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen.

4.-

Long Lasting Nagellak 401 Going Dutch (transparant)

long lasting nagellak 401 going dutch

Een lang houdende nagellak met keratine op plantbasis en rozenolie. Gebruik voor het aanbrengen van de nagellak een basecoat. Dit is een sterke nagellak die dankzij een krachtige formule langer blijft zitten, een intense kleur heeft en extra glanst.

3.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Top Coat 19 Longwear (transparant)

top coat 19 longwear

Een transparante topcoat die je aanbrengt over je nagellak. De topcoat beschermt de kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen en zorgt dat de kleur extra lang stralend en intens blijft.

4.-

Nagelverharder 11ml (transparant)

nagelverharder 11ml

Deze quickdry formule zorgt ervoor dat de kleurlak extra snel droogt. Een transparante topcoat die je aanbrengt over je nagellak. De topcoat beschermt je kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen.

4.-

Topcoat 18 Gellook (transparant)

topcoat 18 gellook

Topcoat nagellak breng je aan over je nagellak. Een topcoat beschermt de kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen. Deze formule legt een hoogglans gellaag over de nagels.

4.-