vazen wit

categorieën

filters

prijs
6 tot 20
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Vaas 26xØ17 Keramiek Wit (wit)

vaas 26xø17 keramiek wit

De opening is iets smaller aan de bovenkant zodat takken rechterop blijven staan. Een keramieken vaas in een witte kleur met kleine spikkels. De vaas is groot, zodat je er zelfs de grootste bossen bloemen in zet.

20.-

Vaas Ø16x20 Keramiek Wit (wit)

vaas ø16x20 keramiek wit

Een witte vaas gemaakt van keramiek met een bijzondere vorm. Zet er mooie bloemen in en het wordt echt een eye-catcher in je huis. Het zijn drie verschillende ronde vormen die scheef op elkaar staan.

15.-

Vaas Ø14x30 Keramiek Wit/bruin (wit)

vaas ø14x30 keramiek wit/bruin

Een grote vaas gemaakt met een reactief glazuur met de kleuren wit, grijs en bruin, waardoor hij extra glans krijgt. De vaas loopt taps toe en heeft een smalle halsopening van 6 cm voor een klein boeket of een enkele bloem. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor elke vaas er anders uitziet en uniek is.

17.50

Vaas Ø7.5x15 Keramiek Wit/bruin (wit)

vaas ø7.5x15 keramiek wit/bruin

Een grote vaas gemaakt met een reactief glazuur met de kleuren wit, grijs en bruin, waardoor hij extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor elke vaas er anders uitziet en uniek is. De vaas loopt taps toe en heeft een smalle halsopening van 2.

6.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Vaas Keramiek Ø12x25 Keramiek Stippen (wit)

vaas keramiek ø12x25 keramiek stippen

De onderkant heeft een zandstructuur, de bovenkant is afgewerkt met een glanzende glazuur. Een witte vaas met een halsopening van 5 cm. Door gebruik te maken van verschillende texturen, staat er echt een eyecatcher.

15.-