vitamine c 1000 mg

categorieën

filters

prijs
2 tot 7
4 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Vitamine C 1000 Mg Time-released / Hoog Gedoseerd

vitamine c 1000 mg time-released / hoog gedoseerd

Vitamine C stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning bij dagelijkse inname van minimaal 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine C. Daarnaast draagt Vitamine C bij aan de vorming van collageen wat de conditie van het tandvlees ondersteunt. Samenstelling per tablet: Vitamine C 1000 mg 1250% ADH*, Bioflavonoïden complex 100 mg, Rozenbottel 20 mg *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Door de speciale samenstelling wordt deze time-released tablet niet onmiddellijk in de maag afgebroken, maar geeft het geleidelijk de vitamine aan het lichaam af.

4.-

Vitamine C-1000 Mg Hoog Gedoseerd - 60 Stuks

vitamine c-1000 mg hoog gedoseerd - 60 stuks

Vitamine C stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning bij dagelijkse inname van minimaal 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine C. Daarnaast draagt Vitamine C bij aan de vorming van collageen wat de conditie van het tandvlees ondersteunt. Vitamine C-1000 draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en heeft een antioxidatieve werking. Een vitaminecomplex met capsules die je weerstand ondersteunt en helpt bij vermoeidheid.

4.-

Vitamine C 1000mg Hoog Gedoseerd Bruistablet - 20 Stuks

vitamine c 1000mg hoog gedoseerd bruistablet - 20 stuks

Vitamine C stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning bij dagelijkse inname van minimaal 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine C. Daarnaast draagt Vitamine C bij aan de vorming van collageen wat de conditie van het tandvlees ondersteunt. Vitamine C-1000 draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en heeft een antioxidatieve werking. In de verpakking zitten 20 bruistabletten met sinaasappelsmaak met zoetstoffen.

2.50

Vitamine C 1000mg Time Released En Hoog Gedoseerd - 120 Stuks

vitamine c 1000mg time released en hoog gedoseerd - 120 stuks

Vitamine C stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning bij dagelijkse inname van minimaal 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine C. Daarnaast draagt Vitamine C bij aan de vorming van collageen wat de conditie van het tandvlees ondersteunt. Door de speciale samenstelling wordt deze time-released tablet niet onmiddellijk in de maag afgebroken, maar geeft het geleidelijk de vitamine aan het lichaam af. Vitamine C draagt bij aan een normale energiehuishouding en activeert je natuurlijke energie in het lichaam en heeft een anti-oxidatieve werking.

7.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels