vitaminen d3

categorieën

filters

prijs
2 tot 6
8 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Calcium - Magnesium

calcium - magnesium

Gebruik: dagelijks 1 bruistablet oplossen in 200 ml water, flink roeren en meteen opdrinken. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding of compensatie voor een ongezonde leefstijl. Bevat tevens vitamine D, wat de opname van calcium in de botten verhoogt.

2.50

Vitamine D3 10 Mcg - 180 Stuks

vitamine d3 10 mcg - 180 stuks

Vitamine D3 verhoogt de opname van calcium in de botten en helpt bij het behoud van sterke botten en tanden. Kinderen tot 4 jaar hebben het hele jaar door een verhoogde behoefte aan vitamine D3. Een vitaminesupplement voor het behoud van sterke botten en tanden voor kinderen.

3.-

2.-

Vitamine D3 10mcg - 180 Stuks

vitamine d3 10mcg - 180 stuks

Vitamine D3 verhoogt de opname van calcium in de botten en helpt bij het behoud van sterke botten en tanden. Kinderen tot 4 jaar hebben het hele jaar door een verhoogde behoefte aan vitamine D3. Een vitaminesupplement voor het behoud van sterke botten en tanden voor kinderen.

3.-

Vitamine D3 Op Oliebasis - 90 Stuks

vitamine d3 op oliebasis - 90 stuks

Vitamine D3 10 μg/mcg voor het behoud van sterke botten en soepele spieren. Dat geldt voor kinderen tot 4 jaar, zwangeren, vrouwen vanaf 50 jaar, bij een donkere huidskleur of weinig zon op huid, mannen vanaf 70 jaar. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine, die tijdens de spijsvertering het best wordt opgenomen als er ook wat vet of olie aanwezig is.

5.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Vitamine D3 Druppels - 25 Ml

vitamine d3 druppels - 25 ml

Een vitaminecomplex op oliebasis voor kinderen tot en met 4 jaar, die het hele jaar door een verhoogde behoefte hebben aan vitamine D. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten en helpt bij het behoud van sterke botten en tanden. Samenstelling per 4 druppels: Vitamine D3 10 mcg 200 RI%*. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding of compensatie voor een ongezonde leefstijl.

3.-

Vitamine D3 25mcg - 90 Stuks

vitamine d3 25mcg - 90 stuks

Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 20 mcg vitamine D uit alle bronnen. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten, wat van belang is voor het behoud van sterke botten. Een vitaminencomplex dat helpt valrisico door spierzwakte en houdingsinstabiliteit bij 60-plussers te verminderen.

5.-

Vitamine D3 10mcg - 360 Stuks

vitamine d3 10mcg - 360 stuks

Voor kinderen tot 4 jaar, mensen van 70 jaar en ouder, mensen met een getinte huidskleur, mensen die weinig buiten komen en zwangere vrouwen geldt het advies om extra vitamine D3 te nemen. Met het ouder worden kan de huid dunner worden, waardoor de huid minder vitamine D3 zou kunnen aanmaken. Vitamine D3 verhoogt de opname van calcium in de botten.

5.50

Vitamine D3 Op Oliebasis 25ml

vitamine d3 op oliebasis 25ml

Kinderen tot en met 4 jaar hebben het hele jaar door een verhoogde behoefte aan vitamine D. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten en helpt bij het behoud van sterke botten en tanden. Een vitaminecomplex dat een rol speelt bij de botaanmaak, zonder conserveermiddelen.

3.25