het HEMA klantenpanel

Vind jij het leuk om regelmatig mee te werken aan verschillende onderzoeken van HEMA? Meld je dan aan voor het HEMA klantenpanel en geef je mening over HEMA en allerlei onderwerpen die te maken hebben met HEMA. Het klantenpanel is een groep geïnteresseerden die regelmatig meedoet aan internetonderzoek. De panelleden worden via e-mail uitgenodigd om een korte vragenlijst in te vullen.

eenvoudig aanmelden
Ben je ouder dan 16 jaar, dan kun je je eenvoudig aanmelden door je e-mailadres in te vullen. Na het beantwoorden van enkele vragen kan je een persoonlijk wachtwoord instellen. Hiermee krijg je toegang tot je persoonlijke profielpagina ‘mijn panel’. Na je aanmelding kun je uitgenodigd worden om deel te nemen aan enquêtes. Al je antwoorden blijven anoniem en worden niet gebruikt voor verkoopdoeleinden. Je bent vrij om deel te nemen aan onze onderzoeken, er is geen enkele verplichting. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

enquête invullen op internet
Per e-mail ontvang je een uitnodiging om via internet deel te nemen aan een enquête. In de e-mail wordt vermeld waar de enquête over gaat en hoeveel tijd het invullen in beslag neemt. Je antwoorden worden vervolgens anoniem verwerkt. Enkele weken nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, kun je in de meeste gevallen de belangrijkste resultaten terug bekijken.

overige opties voor het klantenpanel
inloggen      wachtwoord instellen      uitschrijven