Team Jumbo-Visma

HEMA, trotse sponsor van Team Jumbo-Visma

HEMA is sinds januari 2020 trotse sponsor van Team Jumbo-Visma. Schaatsen en wielrennen zijn oer-Hollandse sporten, net als HEMA. Eigenlijk zijn deze sporten al jaren aan HEMA verbonden. Zo heeft HEMA fietsaccessoires, een lease e-bike, de allereerste glij-ijzers en warme mutsen. Nederland is niet alleen het land met de meeste fietsen, maar heeft ook echte schaats fanaten zoals we afgelopen winter hebben kunnen zien.

Sporten is voor iedereen, net als HEMA. Daarom is HEMA sinds januari 2020 voor vier jaar trotse sponsor van Team Jumbo-Visma.

aftermovie kidspersconferentie HEMA x Team Jumbo-Visma

Afgelopen maandag (12 juli) hebben 15 kinderen eigen verzonnen vragen aan Mike Teunissen en Steven Kruiswijk mogen stellen op het hoofdkantoor van HEMA. De twee wielrenners van Team Jumbo-Visma belde in vanuit Frankrijk, waar zij momenteel zitten voor de Tour de France. Barbara Barend was de host van de persconferentie.

Er waren 15 kinderen uitgekozen die meest unieke vragen naar ons hadden opgestuurd, zo stelde zij vragen als: ‘Wat is je favoriete berg die je ooit op hebt gefietst? Hoe oud was je toen je begon met wielrennen? Eten jullie ook een broodje HEMA rookworst tijdens de Tour de France?’

Steven en Mike hebben alle vragen van de kids beantwoord, van tips en tricks voor beginnende wielrenners tot het engste dier wat zij ooit op de fiets zijn tegen gekomen. De kids waren in het begin zenuwachtig, maar presentatrice Barbara Barend stelde de kids goed op hun gemak. Alle kids durfde uiteindelijk hun vragen te stellen, waar Mike en Steven leuk op reageerde. Er werd vaak een grapje gemaakt door de mannen, waar de kids weer scherp op ingingen. Zoals toen Mike zei: ‘Ik ben twee jaar geleden heel hard gevallen tijdens een afdaling.’ Hier reageerde Irsa (5 jaar) heel scherp op: ‘Dan moet je goed sturen Mike!’ .

fan van fietsen

Fietsen is leuk, makkelijk, gezond en een leuke manier om de wereld te ontdekken, voor jong en oud. Omdat fietsen voor iedereen is, zijn we bij HEMA groot fan van fietsen én van fietsliefhebbers. Daarom hebben we andere fans gevraagd om hun geluksmomentjes te delen met #fanvanfietsen, zodat wij ze in deze video konden... fietsen."

zonnebrand

aanbevolen door Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma zit dag in dag uit, urenlang in de zon op de fiets. Om goed beschermd in de zon bezig te zijn, beveelt het team HEMA zonnebrand aan voor beginners, winnaars en iedereen ertussenin.

shop nu

Link

HEMA is fan...

fan van de winter

Dat zie je niet alleen aan ons assortiment om lekker warm binnen te zitten of om juist sneeuw en ijs te trotseren. Sinds 2020 zijn we namelijk ook sponsor van het ijzersterke Team Jumbo-Visma. En daar zijn we heel trots op.

Bij HEMA vind je alles voor beginnende schaatsertjes: de allereerste glij-ijzers, de kruk als houvast, een warme muts en dikke wollen wanten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen vanaf moment één beslagen ten ijs komt. Bij HEMA weten we namelijk als geen ander dat de beginners van nu, de winnaars van de toekomst zijn. Wij volgen de hele rit, als hun allergrootste fan. Daarom zijn we er niet alleen voor de beginners, maar zijn we sinds 2020 ook sponsor van Team Jumbo-Visma. En daar zijn we heel trots op.

Team Jumbo-Visma