menu sluiten
Team Jumbo-Visma

HEMA, trotse sponsor van Team Jumbo-Visma

HEMA is sinds januari 2020 trotse sponsor van Team Jumbo-Visma. Schaatsen en wielrennen zijn oer-Hollandse sporten, net als HEMA. Eigenlijk zijn deze sporten al jaren aan HEMA verbonden. Zo heeft HEMA fietsaccessoires, een lease e-bike, de allereerste glij-ijzers en warme mutsen. Nederland is niet alleen het land met de meeste fietsen, maar heeft ook echte schaats fanaten zoals we afgelopen winter hebben kunnen zien.

Sporten is voor iedereen, net als HEMA. Daarom is HEMA sinds januari 2020 voor vier jaar trotse sponsor van Team Jumbo-Visma.

nu live

deel jouw geluksmomentje op de fiets

Fietsen is leuk, makkelijk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Hoe groot of klein die ook is. Van jong tot oud, iedereen heeft een fiets en iedereen herinnert zich zijn of haar eerste meters. Een gevoel van vrijheid. Fietsen is gezond en duurzaam. Fietsen is er voor iedereen, voor het hele gezin. Net als HEMA dat is. Daarom is HEMA fan van fietsen en van Team Jumbo-Visma.

Dit jaar vragen we jou je geluksmomenten op de fiets te delen. De eerste meters van je kindje zonder zijwieltjes, een mooie, zomerse tocht met de fietsclub op zondagochtend of genieten van een prachtig uitzicht tijdens een recreatieve rit. Daarmee maak je niet alleen kans op een limited edition HEMA wielrenshirt, ook kan het je een plek opleveren in onze ‘Fan van fietsen’-brandvideo.

Deel jouw foto of filmpje onder de #fanvanfietsen op jouw social kanaal (Facebook, Instagram of Twitter).

 

stuur je vragen in voor de kindspersconferentie

HEMA is er voor iedereen, dus ook voor kids. Daarom organiseren we dit jaar voor kinderen tussen 6 en 14 jaar iets leuks; de Kids Persconferentie. Ben jij benieuwd naar het lievelingsdier van Robert Geesink? Of naar wat Wout van Aert het liefste eet?

Stuur jouw vragen naar HEMA op voor 4 juli via HEMA.nl/kidspersconferentie. Op de tweede rustdag in de Tour, maandag 12 juli, worden de leukste en/of meest originele inzendingen uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA. Daar krijgen zij de gelegenheid hun vragen via een livestream te stellen aan de renners van het team.

stel je vraag
zonnebrand

aanbevolen door Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma zit dag in dag uit, urenlang in de zon op de fiets. Om goed beschermd in de zon bezig te zijn, beveelt het team HEMA zonnebrand aan voor beginners, winnaars en iedereen ertussenin.

shop nu

Link

HEMA is fan...

fan van fietsen

Nederlanders zijn gek op fietsen. Naar werk, school, boodschappen en de kroeg; waar de fiets je maar kan brengen. Fietsen is voor iedereen. Net als HEMA. Daarom is HEMA fan van fietsen en sinds januari 2020 voor vier jaar trotse sponsor van Team Jumbo-Visma.

Fietsen en HEMA zijn al jaren met elkaar verbonden. Zo heeft HEMA fietsaccessoires, een fietsverzekering en sinds kort een lease e-bike. Nederlanders fietsen heel erg veel. In dorpen en steden, over dijken en onder bruggen, langs het water en de weilanden. Naar werk, school, boodschappen en de kroeg. Met je hele hebben en houden aan het stuur of achterop door dorpen en steden. Onze infrastructuur voor fietsen is uniek in de wereld. Nergens is fietsen zo thuis als bij ons. Het is leuk, gemakkelijk, gezond, en brengt ons verder. De wereld ontdekken, hoe lang of kort je tocht ook is – dat doe je het beste op je trouwe tweewieler.

Fietsen is voor iedereen. Net als HEMA. Daarom is HEMA fan van fietsen.

fan van de winter

Dat zie je niet alleen aan ons assortiment om lekker warm binnen te zitten of om juist sneeuw en ijs te trotseren. Sinds 2020 zijn we namelijk ook sponsor van het ijzersterke Team Jumbo-Visma. En daar zijn we heel trots op.

Bij HEMA vind je alles voor beginnende schaatsertjes: de allereerste glij-ijzers, de kruk als houvast, een warme muts en dikke wollen wanten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen vanaf moment één beslagen ten ijs komt. Bij HEMA weten we namelijk als geen ander dat de beginners van nu, de winnaars van de toekomst zijn. Wij volgen de hele rit, als hun allergrootste fan. Daarom zijn we er niet alleen voor de beginners, maar zijn we sinds 2020 ook sponsor van Team Jumbo-Visma. En daar zijn we heel trots op.

Team Jumbo-Visma