Team Jumbo-Visma

HEMA, trotse sponsor van Team Jumbo-Visma

De komende weken draaien bij HEMA om twee dingen: het zomerzonnetje én de Tour de France. Dat is als oer-Hollands bedrijf niet zo gek: we zijn fan van fietsen en sinds 2020 trotse sponsor van Team Jumbo-Visma.

wie gun jij een elektrische Dolly bakfiets t.w.v. €4699.-?

Er bestaat maar één stroopwafelbakfiets en jij kan hem winnen voor een ander! Dus oui, eh...wie verdient deze bakfiets volgens jou? Nomineer jouw kandidaat met een sterk, ontroerend, grappig of mooi verhaal. Dat kan tot en met 2 juli in iedere HEMA-winkel in Nederland.

1. kom naar jouw HEMA
2. nomineer daar jouw kandidaat vóór zondag 2 juli
3. de winnaar hoort van ons, duimen maar!


vind jouw HEMA

bekijk de actievoorwaarden

gelukssokken

Fiets je op karakter, maar kan je ook wel wat geluk gebruiken? Wissel dan 50 HEMA pas punten in tegen deze limited edition gelukssokken! Leuk bij de bolletjestrui, maar ook bij je trainingspak op de bank. Je activeert de voucher in de HEMA-app of op hema.nl.activeer voucher
Link

HEMA is fan...

fan van fietsen

Fietsen is leuk, makkelijk, gezond en een leuke manier om de wereld te ontdekken, voor jong en oud. Omdat fietsen voor iedereen is, zijn we bij HEMA groot fan van fietsen én van fietsliefhebbers. Daarom hebben we andere fans gevraagd om hun geluksmomentjes te delen met #fanvanfietsen, zodat wij ze in deze video konden... fietsen."

fan van de winter

Bij HEMA vind je alles voor beginnende schaatsertjes: de allereerste glij-ijzers, de kruk als houvast, een warme muts en dikke wollen wanten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen vanaf moment één beslagen ten ijs komt. Bij HEMA weten we namelijk als geen ander dat de beginners van nu, de winnaars van de toekomst zijn. Wij volgen de hele rit, als hun allergrootste fan.

Team Jumbo-Visma