kom lekker eten bij HEMA

Bij HEMA kun je ’s morgens terecht voor een heerlijk ontbijtje voor 2.-. Een vers kopje koffie met een glas verse jus d’orange, een croissant, jam en een broodje ei. Zo wordt buiten de deur ontbijten nog leuker. Je kunt het ontbijt tot 10.00 uur krijgen in de HEMA winkels met een restaurant.

start de dag met een heerlijk ontbijtje
Bij HEMA kun je ’s morgens in de restaurants terecht voor een heerlijk ontbijtje voor 2.-. Een vers kopje koffie of thee naar keuze met een glas verse jus d’orange, een roombotercroissant, jam en een broodje met omelet van scharrelei. Zo wordt buiten de deur ontbijten nog leuker. Je kunt het ontbijt tot 10.00 uur krijgen in de HEMA winkels met een restaurant. Maak je ontbijt extra lekker met: vers fruit, bacon, kaas of pancakes. Heb je even geen tijd om lekker te gaan zitten voor je ontbijtje? Ook bij de take aways kun je een heerlijk ontbijtje voor 2.- halen.
ontbijt
lunchtime!
Voor tussen de middag hebben we in ons restaurant en bij de take aways alles voor een heerlijke en gezonde lunch. Vers belegde broodjes, verse sappen, diverse soepen, salades, fruit en aantrekkelijke combideals vanaf 3.50. Zoals bijvoorbeeld een 100% spelt broodje belegd met mozzarella en tomaat met een vers sapje naar keuze. Kom dus lekker lunchen bij HEMA.
lunch
als beste getest: HEMA filet americain
Een all time favourite voor velen is het broodje filet americain. Bij HEMA verkrijgbaar op een vers afgebakken stokbroodje met rucola en heerlijke filet americain. En deze is zo lekker dat hij bij Kassa de hoogste waardering kreeg bij de paneltest. Dit heerlijke broodje is alleen verkrijgbaar bij onze take-aways vanaf 2.50.
filet americain
warme maaltijden vanaf 3.50
Bij 9 van onze grotere winkels kun je dagelijks vanaf 12.00 uur terecht voor een warme maaltijd. Per seizoen passen we de maaltijden aan. Zo heb je voor 3.50 al een stamppot andijvie met aardappelen en groente van Hollandse grond geserveerd met een lekkere HEMA rookworst, of voor 50 cent extra een bal gehakt. En voor 6.50 bijvoorbeeld een biefstuk van Hollands rundvlees met frites en kruidenboter. Elke dag een andere heerlijke maaltijd die vers wordt bereid. De warme maaltijden vind je in de onderstaande vestigingen. Kom lekker eten bij HEMA!

Den Haag Centrum
Nijmegen Centrum
Rotterdam Centrum
Amstelveen
Breda Centrum
Utrecht Centrum
Zaandam
Zwolle
Groningen Centrum

Gebruik de winkelzoeker onderaan de pagina om het adres op te zoeken.
warme maaltijden
voor de kinderen
Voor onze jongste klanten hebben we een leuke kinderbox of vers gebakken pannenkoeken. De kinderbox bevat een speciale kindertosti of een portie poffertjes, vers sap, fruit en een cadeautje. De pannenkoeken mogen door de kinderen zelf worden versierd. Kom lekker eten voor de lunch of met een kinderpartijtje. En zijn ze uitgegeten? Dan kunnen ze lekker even spelen in de speelhoek.
kinderen
haal lekker eten en drinken bij HEMA
Behalve dat je lekker kunt eten bij ons, kun je natuurlijk ook lekker eten halen bij ons. Bijvoorbeeld gebak en lekkere wijnen. Wil je zeker weten dat je het gebak of de wijn van jouw keuze op tijd in huis hebt voor bijvoorbeeld een feestje? Bestel dan gebak uiterlijk twee werkdagen voor je het wilt afhalen. Je wijnbestelling kun je gratis afhalen in de winkel. Laat je het liever thuis bezorgen? Voor 3.95 leveren we het aan huis en het wordt zelfs gratis thuisbezorgd als je voor meer dan 50.- besteld.

online gebak bestellen

online wijn bestellen