bronzing

Een gezonde, zongebruinde huid laat je stralen. Maar omdat niet iedereen de tijd en luxe heeft om lekker van de zon te genieten, heeft HEMA een uitgebreide collectie bronzing producten, waarmee je die gezonde glow gewoon kunt namaken. Cynthia van Miss Lipgloss laat het je zien in onderstaande video.

 

bronzing producten

 

Cynthia: "Een bronzer is iets anders dan een shaping powder. Met shaping powder geef je wat meer vorm aan je gezicht met matte poeder, terwijl een bronzer je huid een zonnige, gebruinde look geeft. Een bronzer heeft dan ook meestal een warme ondertoon en een glansje of een glittertje. Ik breng bronzer bij voorkeur aan op plekken die van nature ook gebruind worden door de zon, zoals mijn voorhoofd, mijn wangen en mijn neus.

Zorg dat je je basis make-up goed hebt afgepoederd, want zo vlekt je bronzer niet. Gebruik een grote poederkwast om de bronzer aan te brengen."


 

HEMA heeft bronzing- en highlight producten in verschillende kleuren en tinten. Ga hiervoor naar ons hele assortiment blush en poeder producten.