menu sluiten

Paasbrunch

een mooi gedekte tafel

Gezellig met elkaar aan tafel met Pasen voor het paasontbijt of de paasbrunch. Met een mooi gedekte paastafel wordt dat nog leuker. Bij HEMA vind je alles om ook dit jaar er weer een groot feest van te maken. We geven je vast wat paasbrunch ideeen.

aan tafel!

Je kunt de paastafel dekken zoals je wilt natuurlijk. Eet je met kinderen? Dan heeft HEMA tafelkleden en servies met vrolijke paasprints. Met de kleurplaatplacemats wordt de paasbrunch voor kinderen nog leuker. Je kunt ook kiezen voor een bepaalde stijl. Met veel wit en hier en daar een kleuraccent, blijft je paastafel strak. Houd je meer van bont en veel kleur, ga dan los met kleurrijke tafelaankleding en servies.

vrolijke paastaart

Bij een paasbrunch zet je de heerlijkste dingen op de paastafel. Afbakbrood, lekker beleg en natuurlijk paaseieren. Maar wat dacht je van een lekkere paastaart? Bij HEMA vind je voor Pasen heerlijk paasgebak. Bestel je paasgebak vooraf gemakkelijk op onze site of in de winkel.

shop nu

servies

voor een mooi gedekte paastafel

shop nu
Link

glazen

mooie glazen voor de brunchtafel

shop nu
Link

paasdecoratie

breng je huis in paassfeer

shop nu
Link

kaarsen

vrolijke kaarsen voor Pasen

shop nu
Link
 

Pasen rocky road

Bij Pasen horen natuurlijk paaseieren. Wil je zelfs iets speciaals maken met chocola? Wat dacht je van rocky road?

Leg een vel bakpapier in een grote ovenschaal. Smelt 1000 gram witte en 1000 gram melkchocola in aparte kommen. Roer paasspekken, paashaas en paaskoek in stukjes door zowel de witte als de melkchocola. Doe de melkchocolade eerst in de schaal. Laat dit vijf minuten staan en giet daarna de laag witte chocola eroverheen. Steek tenslotte nog wat paassnoepgoed bovenin de chocola. Zet het een nachtje in de koelkast. Breek of snijd de chocola in stukken.


 

creatief met servet

Bij een mooi gedekte paastafel horen natuurlijk servetten. Bij HEMA vind je papieren servetten in vrolijke kleuren en met leuke prints. Wil je het wat luxer voor de paasbrunch, kies dan voor damasten servetten.

paashaas servetten

Geef je paastafel een nog vrolijker accent door de servetten te vouwen. Of door er bijvoorbeeld een paashaas van te maken. Hiervoor heb je gekookte eieren en servetten nodig. Vouw de servetten helemaal open en leg de twee buitenste punten op elkaar zodat je een grote driehoek krijgt. Rol de servet losjes op, vanaf de punten die je op elkaar hebt gelegd. Je hebt dan een lang rol. Leg het gekookte ei in het midden van het servet, met de bolle kant naar beneden. Vouw de lange stukken van het servet naar boven, langs het ei, en maak deze net boven het ei vast met een lintje of een stukje touw. Geef het servet oren nog een beetje meer de vorm van een oor en je bent klaar. Vrolijke paashaasservetten die je eitje ook nog warm houden.


vrolijke servetring

Bij HEMA vind je in het paasassortiment ook houten servetringen in de vorm van een paashaas. Je hoeft er alleen nog een opgerolde servet in te doen en je paastafel is op zijn paasbest voor de paasbrunch.

servetten en tafelkleden

voor een mooi gedekte tafel


shop nu
Link

tafeldecoratie

geef nog meer sfeer aan je paastafel

shop nu
Link

wijnen

heerlijke wijnen voor Pasen


shop nu
Link

paassnoepgoed

heel veel lekkers voor Pasen


shop nu
Link