klik en print met de instax camera

leef je uit met direct afgedrukte foto’s

instaxfoto's afdrukken

de mogelijkheden van de instax klik-en-print camera
Een foto is zo gemaakt met je mobiele telefoon. Alleen blijven die foto’s daar ook vaak staan en worden ze niet afgedrukt. Met instax maak je een foto die meteen wordt afgedrukt. Een leuke herinnering waar je allerlei leuke dingen mee kunt doen.

naar de instax camera in de webshop
instaxfoto's afdrukken

maak je foto’s nog persoonlijker
Met de accessoires van instax maak je je foto nog persoonlijker. Zo kun je er leuke stickers op plakken of ze in een magnetisch fotolijstje doen voor op de koelkast of een wand met magneetverf. Met waterproof stift kun je er wat bij schrijven en wil je ze ergens in bewaren, dan kan dat in een leuk blikje of in een klein fotoalbum. Je kunt ze ook opsturen in de kant en klare instax kaarten met envelop.

naar de accessoires in de webshop

camera specs
De instax direct-klaar camera is heel makkelijk te bedienen en maakt scherpe foto’s. De foto’s worden geprint op fotopapier en hebben een brede witte rand waar je teksten op kunt zetten.

de camera beschikt over eenvoudige functies:
  • High-Key functie: hiermee kun je je portretten een zachte impressie geven.
  • Eenvoudig in gebruik: Het enige wat je moet doen om perfecte shots te krijgen is de belichtingswijzer aan te passen!
  • Constante Flits: De flitser van deze camera flitst altijd, met een recycle tijd van 0.2 tot 6 seconden - afhankelijk van je batterijen. Het bereik van de flitser is 0.6 tot 2.7 meter.