HEMA voor het raam

gordijnen

 

Bij HEMA vind je raambekleding echt in alle soorten en maten. Gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, dupli plisségordijnen, horizontale jaloezieën, duo rolgordijnen en vouwgordijnen. Je hoeft alleen maar de kleur, het materiaal en de uitvoering te kiezen die past bij jouw interieur. En HEMA maakt het helemaal voor je op maat.

 

precies op maat

Lees voordat je gaat meten onze tips op het meetformulier en bekijk de instructievideo’s. Zo weet je zeker dat je gordijnen straks ook echt op maat zijn. Het meetformulier kun je na het invullen uitprinten en meenemen naar de winkel. Of sla het op en haal de gegevens in de winkel weer op.

 

meetinstructies gordijnen


 

bekijk hier het meetformulier gordijnen

 

in de plooi

Plooien zorgen ervoor dat een gordijn mooi ‘valt’. Kies voor een enkele plooi, een dubbele plooi, een driedubbele plooi of een vlinderplooi. Hoe dikker de plooi, hoe meer stof je nodig hebt. HEMA kan je precies vertellen hoeveel stof je nodig hebt bij jouw afmetingen en gewenste plooi. En natuurlijk maken we ze ook voor je.raambekleding opmeten


 

bekijk hier het meetformulier raambekleding

 

iets anders voor het raam

Bij HEMA heb je keuze uit meerdere soorten alternatieve raambekleding: rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën, duo rolgordijnen en vouwgordijnen. Ook deze alternatieve raambekleding maken wij helemaal voor je op maat

 

 
kindveiligheid

Opgroeiende kinderen spelen in huis en onderzoeken de wereld om hen heen. Daarom is het belangrijk dat raamdecoratie veilig is voor kinderen. De producten van HEMA voldoen altijd aan de laatste regels op het gebied van kindveiligheid. Dit betekent dat een aantal producten zijn uitgevoerd met onderdelen om de kindveiligheid te garanderen. Bij het ontwerpen van deze onderdelen is natuurlijk ook rekening gehouden met het esthetische aspect.


Als je raamdecoratie is uitgevoerd met een koord- of kettingbediening, dan wordt de lengte van deze bediening vanwege kindveiligheid aangepast. Voor meer informatie over kindveiligheid en raamdecoratie verwijzen we je naar 1 van onze winkels.