de fijnste handdoeken
vind je bij HEMA

handdoeken

 

 

bamboe

Deze handdoeken zijn heerlijk zwaar en zacht. Ze zijn gemaakt van 70% katoen en 30% viscose die gemaakt is uit bamboe. Hema gebruikt graag natuurlijke materialen zoals bamboe dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Door het gebruik van de bamboe is de handdoek zijdezacht. Bovendien neemt hij het vocht beter op en is hij van nature geur remmend. Bekijk hier ons assortiment handdoeken.

 

washandje vanaf 2,25 | baddoek vanaf 7.50

 

handdoeken bamboe

 

zware kwaliteit

Deze handdoeken zijn van zware kwailiteit. Wat dat betekent? Dat ze van 100% katoen zijn gemaakt en dicht zijn geweven. Wel 500gr katoen per vierkante meter. Dat maakt ze lekker zacht en dik. Al onze handdoeken zijn zeer vochtabsorberend. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk hun absorptievermogen. Bekijk hier ons assortiment handdoeken.

washandje vanaf 1.- | baddoek vanaf 3.50

 

handdoeken zware kwaliteit

 

zware kwaliteit met structuur

Deze handdoeken zijn van zware kwaliteit en hebben leuke structuurdessins. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn dicht geweven. Wel 580gr katoen per vierkante meter. dat maakt ze lekker zacht en dik. Al onze handdoeken zijn zeer vochtabsorberend. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk hun absorptievermogen. Deze handdoeken zijn leuk te combineren met de zware kwaliteit handdoeken zonder structuur. Alle HEMA handdoeken zijn speciaal voor ons gemaakt. Zo zijn ze exclusief en bewaken we zelf de kwaliteit. Bekijk hier ons assortiment handdoeken.

washandje vanaf 1.- | baddoek vanaf 4.50

 

handdoeken zware kwaliteit met structuur

 

hotelkwaliteit extra zwaar

Deze hotelkwaliteit zware handdoeken zijn heerlijk dik en zacht. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn extra dicht geweven. Wel 630gr katoen per vierkante meter. Daardoor zijn ze super vochtabsorberend. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk pas hun absorptievermogen. Bekijk hier ons assortiment handdoeken.

washandje 2.25 | baddoek 7.-

 

hotelkwaliteit extra zwaar

 

hotelkwaliteit ultrasoft

De ultrasoft kwaliteit handdoeken zijn de dikste en zachtste handdoeken in ons assortiment. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn dicht geweven. Wel 670gr katoen per vierkante meter. Al onze handdoeken zijn zeer vochtabsorberend. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk hun absorptievermogen. Bekijk hier ons assortiment handdoeken.

washandje 2.50 | baddoek 8.-

 

handdoeken hotelkwaliteit ultrasoft