woonmaand bij HEMA

woonmaand

 

Oktober is woonmaand bij HEMA. We hebben namelijk vier prachtige nieuwe wooncollecties die we tijdens de woonmaand introduceren. Ga jij voor frisse woonaccessoires uit de ‘pastel perfect’ collectie, of creëer je liever een stoerdere look met kussens, plaids en vazen uit onze ‘gorgeous grey’ lijn? Een luxe en rijke sfeer bereik je met accessoires uit de nieuwe ‘bordeaux bloss’ of ‘petrol paradise’ collectie. Welke woonmaand collectie is jouw favoriet?

 

woonmaand thema: Pastel Perfect

 

pastel perfect
Pastel zacht en zoet? Niet als je woonaccessoires in deze tinten combineert met kussens, vazen en plaids in okergeel en bordeauxrood. Ook in onze nieuwe collectie kaarsen en kandelaars komen deze kleuren terug en samen vormen ze een spannend geheel. Een frisse en stijlvolle variant op de inmiddels veel geziene pastel-look, maar dan één die niet soft is. Combineer deze kleuren met lekker veel groen, zoals vetplanten en cactussen.

 

Bekijk hier ons assortiment "Pastel Perfect"

 

pastel perfect producten

 

gorgeous grey

 

woonmaand thema: Gorgeous Grey

 

gorgeous grey
Zwart-wit en grijs: monochrome, maar zeker niet saai! Zwart is terug van weggeweest en mag weer in je interieur. Niet alleen in prints en in combinatie met wit, maar ook op zichzelf staand of gecombineerd met grijs. Onze ‘gorgeous grey’ collectie bevat plaids, kussenhoezen, vazen, kandelaars en kaarsen, waarmee je je interieur in no time een ‘gorgeous’ touch geeft. Combineer woonaccessoires in verschillende dessins en diverse materialen met elkaar voor een stoer en stijlvol geheel.

 

Bekijk hier ons assortiment "Gorgeous Grey"

 

gorgeous grey producten
woonmaand

 

woonmaand thema: Bordeaux Bloss

 

bordeaux bloss
Voor een zacht en warm interieur heeft HEMA woonaccessoires in warme, luxe kleuren zoals bordeaux- en donkerrood. Door het gebruik van diverse dessins en verschillende materialen in onze plaids, kussenhoezen en vazen, geeft dit kleurenpalet je interieur een moderne uitstraling. Helemaal als je het combineert met zachtroze. Ook woonaccessoires in andere pastelkleuren, zoals mintgroen, matchen goed met deze rode tinten en zorgen samen voor een warme en tegelijkertijd eigentijdse sfeer.

 

Bekijk hier ons assortiment "Bordeaux Bloss"

 

 

bordeaux bloss producten
petrol paradise

 

 

woonmaand thema: Petrol Paradise

 

petrol paradise
Petrol, donkergroen en mint vormen samen een spannende combinatie. Met de kleur groen haal je een warm en natuurlijk gevoel in huis. Helemaal als je deze kleur niet alleen in planten laat terugkomen, maar ook in kussens, plaids en vazen. Door hier woonaccessoires in diepblauw aan toe te voegen creëer je een luxe sfeer. Voor een frisser en eigentijds geheel voeg je ook nog een aantal items in de kleur mintgroen toe.

 

Bekijk hier ons assortiment "Petrol Paradise"

 

 

petrol paradise producten