menu sluiten
  • voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels

kerstversiering van HEMA

Als de kerstdagen weer in zicht zijn kunnen we niet wachten om weer een kerstboom in huis (of van zolder) te halen. Hoe leuk is het om alle kerstspullen tevoorschijn te halen en de boom op te tuigen? Hoewel de kerstboom vaak het middelpunt van de woonkamer is, is het natuurlijk ook leuk om je huis op andere manieren klaar te maken voor de feestdagen. Dat kan met de kerstversiering van HEMA in allerlei soorten en maten. Hoe ver je hierin gaat, kun je uiteraard zelf bepalen. Tover je jouw huis om tot een compleet kersthuis? Of kies je enkel voor wat kerstversiering die je op een paar plekken in huis neerzet? In de vensterbank bijvoorbeeld, op de kast of de salontafel. Het is helemaal aan jou. Een ding is zeker: met kerstversiering kom je helemaal in de sfeer en kan het aftellen tot kerst beginnen. Ben je op zoek naar inspiratie om je kersttafel zo mooi mogelijk te dekken? Lees dan ons artikel over de kersttafel dekken.

kerstdecoratie en kerstversiering voor binnen

Bij HEMA hebben we kerstversiering waarmee jij je huis helemaal gezellig kunt maken. De feestdagen (en de dagen daarvoor) betekenen vaak een heleboel avonden die we in huis doorbrengen, dus komt onze kerstversiering voor binnen wel van pas. Om te beginnen is het dan leuk om allerlei soorten kaarsen in huis te hebben. Dat kan variëren van theelichtjes tot dinerkaarsen in verschillende soorten, maten en kleuren. Die zijn trouwens niet alleen leuk als kerstdecoratie, maar ook voor en na de feestdagen. Dubbel zo fijn. Voor de theelichtjes hebben we verschillende houders in ons assortiment die je meteen dat kerstgevoel geven. Denk aan aardewerken huisjes of kandelaars in een mooie kleur. Dat is nou echt kerstdecoratie die in ieder huis past. Kies een kleur die bij je interieur past, dan kun je ook van die kaarsenhouders het hele jaar door genieten. Ook hebben we kerstversiering voor binnen die je kunt ophangen. Denk hierbij aan kerststerren, slingers en ballonnen. Het is tenslotte een feestje en feestjes moeten gevierd worden, vinden wij. Wil je dit jaar eens uitpakken met de versiering? Gebruik dan kerstsnoep als versiering. Chocolade ballen zijn leuk én lekker. Voor wie ieder jaar stiekem blijft hopen op een witte kerst, hebben we ook nog iets leuks. We hebben namelijk kunstsneeuw in ons assortiment kerstversiering. Sprenkel dit over je kerstboom en je hebt gegarandeerd een witte kerst. 

kerstversiering kopen

Als je zo veel moeite hebt gedaan om je huis te versieren met kerstdecoratie is het zonde als je dit al snel weer moet inpakken. Laat die kerstversiering dus vooral lekker op z’n plek tot oudejaarsavond. Vooral gouden en zilveren accessoires zijn heel feestelijk. Deze passen niet alleen goed bij kerst, maar ook bij oud en nieuw. Wil je nieuwe kerstversiering kopen? Dan nodigen we je graag uit om langs te komen in een van onze filialen. Je vindt er voor ieder wat wils. Bij HEMA kun je trouwens ook kerstbomen kopen. Als je die nodig hebt, kun je deze meteen meenemen. Kies er wat gezellige kerstverlichting bij en jouw huis is helemaal klaar voor de feestdagen. Online kerstversiering kopen kan natuurlijk ook gemakkelijk op hema.nl. Je vindt op onze website alle artikelen uit de kerstcollectie, dus die kun je uiteraard ook in je digitale winkelmandje stoppen. Wij bezorgen ze zo snel mogelijk bij je thuis, dan kun jij er lekker van gaan genieten. Een fijne kerst met HEMA.

of wil je liever contact met ons?

ga naar onze klantenservice