menu sluiten
  • voor 22:00 besteld, binnen 2-3 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels

kerst met HEMA

Wanneer de dagen korter worden en de winterjassen weer uit de kast mogen, beginnen de kerstkriebels te komen. Zeg nou zelf, Kerst is toch de mooiste tijd van het jaar? Nu moet het dit jaar allemaal net even anders. Dat betekent niet dat het niet net zo gezellig kan worden als normaal. Het is niet alleen héél fijn om tijd met het gezin door te brengen rondom de kerstboom of aan een mooi versierde kersttafel. Het versieren van de kerstboom en decoreren van je huis met de mooiste kerstaccessoires is minstens zo leuk.
Als kerstliefhebber weet je natuurlijk dat wij net zulke kerstfans zijn als jij. Alles voor een fijne Kerst vieren vind je bij HEMA, van kerstboomversiering tot lekkers en een feestelijke outfit. Leun achterover, ontspan, pak er een glühwein, warme choco of een kerstkransje bij en bekijk ons prachtige kerstassortiment.

kerst vieren

Bij HEMA zijn we dol op kerstspullen! Het liefst versieren we de hele buurt met lichtjes en slingers en knutselen we zelf nog extra decoratie in elkaar. Leef je helemaal uit en haal alles in huis om van de kerstdagen een waar festijn te maken. Onze kerstelfjes hebben dit jaar hard gewerkt om de online winkel te vullen met alles wat je nodig hebt om deze Kerst een geweldige tijd te hebben. Van de mooiste kerstversiering waarmee je je huis heel gemakkelijk in kerstsfeer brengt tot kerstballen in verschillende stijlen en kleuren en kerstverlichting die iedere boom laat stralen. De echte creabea knutselt de kerstkrans aan de voordeur of ornamenten voor in de boom natuurlijk helemaal zelf. Ook dat kan met de knutselspullen van HEMA.
Naast alles voor een mooi versierd huis, liggen de schappen vol met producten voor een prachtig aangeklede kersttafel. Denk aan mooie servetten, handige menu krijtbordjes, naamkaartjes en tafelconfetti waarmee je de tafel extra feestelijk maakt. Kerst is natuurlijk niet compleet zonder lekkers: van hapjes tot de lekkerste kerstwijnen die goed passen bij het diner en een Christmas cracker toe. Inclusief knalbonbon, spreuk, kroontje en stickers voor het 'wie-of-wat-ben-ik-spel' natuurlijk. Bij HEMA zijn we ook helemaal fan van het jezelf makkelijk maken. Liever een gourmetstel shoppen en zo smullen aan de versierde kersttafel? Wij keuren het goed! Hoe jullie ook Kerst vieren, het is in ieder geval zeker dat niemand meer van tafel wil en het een lang en gezellig kerstdiner wordt bij jou thuis. Precies zoals Kerst hoort te zijn.
En vergeet de accessoires voor de jaarlijkse kerstfoto, cadeautjes om een adventskalender mee te vullen of een kerstwaardige outfit niet. Kortom; HEMA maakt van online kerstinkopen doen echt een feestje. Ben je op zoek naar inspiratie om je kersttafel zo mooi mogelijk te dekken? Lees dan ons artikel met tips voor het dekken van je kersttafel

kerst: zo maak je dit jaar het leukste kerstfeest ooit

Met het afstrepen van verlanglijstjes, het koken van een fantastisch kerstdiner en het decoreren van je huis is kerststress geen onbekend fenomeen. Gelukkig kun je bij HEMA eenvoudig de kerstversiering, cadeautjes én het lekkers voor het kerstdiner op één plek vinden. Zo heb jij meer tijd om te genieten van het kerstfeest en om de volgende tips uit te proberen:
De beste manier om dit jaar de leukste Kerst ooit te maken, is door een nieuwe traditie te beginnen. Het is leuk om elk jaar een nieuwe kerstversiering voor de boom uit te zoeken, maak een kerstavondwandeling of geniet van een kersttraktatie. Maak van je kersttraditie iets waar je naar uitkijkt en je je alvast op kunt verheugen voor volgend jaar.
Iedereen heeft een favoriete kerstfilm, dus zet gezellig je favoriete film op voor een fijne avond op de bank. Haal lekkere kersttraktaties in huis en zet deze klaar. Zei er iemand chocolade met gingerbreadmannetjes? Yum! Nu is het een kwestie van achterover leunen en genieten van de Grinch, Love Actually of een andere kerstfavoriet.
Grote kans dat je geen brief aan de Kerstman meer hebt geschreven sinds je kind was. Hoewel het misschien een beetje kinderachtig klinkt, is het schrijven van een brief aan die vrolijke man in Lapland hartstikke leuk. Helemaal met een gouden pen en de leukste kerstaccessoires van HEMA. Maak geen verlanglijstje met cadeaus, maar schrijf eens een paar doelen op voor het nieuwe jaar.
Nu kun je dit jaar je kerstcadeautjes niet meteen geven. En wat is nou leuker om er dan extra veel aandacht aan te besteden? Welke kerstcadeautjes je jouw dierbaren ook geeft, je kunt ze nog leuker maken om te geven én te krijgen door ze mooi in te pakken. Wees lekker origineel en maak het zo bont of juist stijlvol als je zelf wilt. Door tijd en aandacht te steken het inpakken van je kerstcadeaus geef je jouw cadeaus een persoonlijk tintje. Én, zo laat je de ontvanger zien hoe belangrijk hij of zij voor je is. Dat past natuurlijk perfect bij Kerst. Omdat ze zo mooi zijn wanneer je ze langsbrengt of opstuurt, willen je vrienden en familie ook nog eens de tijd nemen om hun kerstcadeautjes open te maken, in plaats van het papier er meteen af te scheuren. Vrolijk kerstfeest!