We nodigen jou graag uit voor een speciale koopavond. Als klantenpashouder ontvang je veel extra voordeel op je kerstinkopen, tussen 18:00 en 21:00. Daarnaast kun je lekkere kersthapjes proeven en maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen.

bekijk hier alle deelnemende filialen en datums >

ontdek hier alle acties, speciaal voor deze koopavond

alle panty's en pantysokken

2+1 gratis

dames bovenmode

20% korting

erwtensoep met katenspek en roggenbrood in ons restaurant

2 voor 5.-

gratis lipbalm

shop voor 10.- aan beauty artikelen, scan je klantenpas en deze barcode

lopende acties zijn:

Bergen servies

3+1 gratis

wijn- en champagneglazen

20% korting

actievoorwaarden 'meer HEMA' shopping nights

Tijdens de speciale 'meer HEMA' koopavonden is er veel leuks in jouw HEMA winkel te beleven. Er zijn proeverijen van ons kerstfood, kersthapjes, kerstchocolade en kerstsnacks en er zijn speciale acties geldig op vertoon van je geregistreerde Meer HEMA klantenpas.

Bovendien kun je je aankoopbedrag tot een bedrag van maximaal € 400.- terug winnen in de vorm van HEMA giftcards. Je maakt automatisch kans bij elke aankoop met een geregistreerde klantenpas.

  De speciale 'meer HEMA' acties zijn:
 • 20% korting op alle dames bovenmode
 • 2+1 op alle panties
 • 2 erwtensoep (met echte HEMA rookworst) met roggebrood & katenspek voor 5.-.
 • een gratis lipbalm bij een minimum besteding van 10.- aan beauty artikelen.

 

  Lopende acties zijn:
 • 3+1 gratis op kersthangers, -ballen, -verlichting en -slingers
 • 3+1 gratis op servies Bergen
 • 20% korting op wijn- en champagneglazen

 

Deze acties zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Voor alle acties geldt: op = op. De actie op dames bovemode geldt niet op ski-, regen-, thermo- en sportkleding, nachtmode en ondermode. De actie op panties geldt niet op sokken. De actie op erwtensoep geldt alleen in de filialen met een restaurant. Ben jij de gelukkige winnaar die zijn of haar aankoopbedrag terug wint? Dan krijg je binnen 2 weken per e-mail bericht. Je hebt dan twee weken de tijd om de door jou gewonnen prijs te claimen. Je krijgt het aankoopbedrag na e-mailbevestiging uitgekeerd in de vorm van HEMA giftcards. Kijk voor de volledige actievoorwaarden op www.hema.nl/meerhema.