0 punt

winactie: event Yolanthe Bananas&Bananas collectie

  • geldig t/m 18 september
  • alleen online

over deze voucher

Vanaf maandag 7 oktober is de nieuwe kindercollectie Bananas&Bananas van Yolanthe Cabau in een aantal geselecteerde HEMA-winkels en online te vinden. Na het grote succes van de samenwerking tussen HEMA en Yolanthe Cabau in het voorjaar, komt er nu ook een wintercollectie. Om dit succes te vieren en om jou als klantpashouder, een eerste indruk te geven van de nieuwe collectie, organiseert HEMA een evenement in op het hoofdkantoor in Amsterdam op woensdag 2 oktober. Tijdens dit evenement word je ontvangen met een hapje en een drankje, wordt er een kijkje genomen in de nieuwe fotostudio van HEMA en mag je zelf op de foto met Yolanthe. Bij afloop ontvang je ook nog eens een leuke goodiebag. En jij kan daarbij aanwezig zijn! Hoe? Door deze voucher te activeren voor 0 punten. Je ontvangt binnen een week een e-mail of je bent uitgekozen.

ga terug naar hema.nl

voorwaarden

Met deze voucher maak je kans op een deelname aan het HEMA evenement op woensdag 2 oktober 2019 vanaf 11:00. De voucher is te activeren t/m 18 september. Na activatie ontvang je binnen een week een e-mail of je bent geselecteerd voor deelname aan het evenement op het Support Office van HEMA in Amsterdam. Er zullen 50 HEMA fans worden uitgekozen. Wanneer je bent uitgekozen mag je 1 vriend(in) meenemen naar het evenement. De voucher is slechts eenmaal te activeren per klant.

meedoen met meer HEMA

Spaar mee voor extra korting, met de digitale pas in de HEMA app of met de plastic pas.

spaar mee met de digitale pas

Download de gratis HEMA app en registreer voor 'meer HEMA'. Daarna vind je in de app je digitale pas. Die scan je aan de kassa voor spaarpunten en korting.

digitale pas

spaar met een plastic pas

Deze haal je voor 50 cent aan de kassa. Heb je al een plastic pas, registreer dan je pasnummer en geniet van alle voordelen.

registreer je pas

spaar punten met je pas bij elke aankoop

spaar punten

spaar punten

Bij elke aankoop spaar je punten, in de winkel en online. Je spaart 1 punt per euro. Bij 50 punten kun je een leuke korting uitkiezen!

kies je korting

kies je korting

Wissel je punten in voor exclusieve kortingsvouchers. Deze vouchers wisselen elke maand. Op hema.nl of de HEMA app kies en activeer je een voucher.

naar de kassa

naar de kassa

Bij je volgende aankoop in de winkel scan je de pas. Dan verschijnen je geactiveerde vouchers op de kassa. Als je online shopt, staat je voucher klaar in je winkelmandje. Vergeet niet in te loggen!

meer informatie

meer weten?

bekijk de meest gestelde vragen