25 punten

gratis kopje koffie of thee

  • geldig t/m 15 november
  • alleen in de winkel

over deze voucher

Wil jij even lekker genieten in het HEMA-restaurant onder het genot van een kopje koffie of thee of haal je deze liever af bij de take-away? Activeer nu jouw voucher voor 25 punten en trakteer jezelf!

vind een HEMA restaurant of take-away

voorwaarden

De voucher is na activatie 4 weken geldig en geeft recht op een gratis kopje koffie, thee, cappuccino, espresso, koffie verkeerd, chocolademelk, latte macchiato, babyccino, ijskoffie, verse munt-, citroen en gemberthee. Uitgesloten van deze actie zijn koffiespecialiteiten (zoals hazelnoot latte en karamelcappuccino). De voucher kan alleen ingewisseld worden bij de take-away en het restaurant en kan niet ingewisseld worden voor andere artikelen van de take-away, het restaurant of contant geld. Het product kan na aankoop niet meer gretourneerd of geruild worden. Je kunt deze voucher één keer per winkelaankoop laten verzilveren en daarna weer opnieuw activeren.

meedoen met meer HEMA

Spaar mee voor extra korting, met de digitale pas in de HEMA app of met de plastic pas.

spaar mee met de digitale pas

Download de gratis HEMA app en registreer voor 'meer HEMA'. Daarna vind je in de app je digitale pas. Die scan je aan de kassa voor spaarpunten en korting.

digitale pas

spaar met een plastic pas

Deze haal je voor 50 cent aan de kassa. Heb je al een plastic pas, registreer dan je pasnummer en geniet van alle voordelen.

registreer je pas

spaar punten met je pas bij elke aankoop

spaar punten

spaar punten

Bij elke aankoop spaar je punten, in de winkel en online. Je spaart 1 punt per euro. Bij 50 punten kun je een leuke korting uitkiezen!

kies je korting

kies je korting

Wissel je punten in voor exclusieve kortingsvouchers. Deze vouchers wisselen elke maand. Op hema.nl of de HEMA app kies en activeer je een voucher.

naar de kassa

naar de kassa

Bij je volgende aankoop in de winkel scan je de pas. Dan verschijnen je geactiveerde vouchers op de kassa. Als je online shopt, staat je voucher klaar in je winkelmandje. Vergeet niet in te loggen!

meer informatie

meer weten?

bekijk de meest gestelde vragen