150 punten

5.- korting bij 50.- besteding bij Jumbo.com

  • geldig t/m 3 juli
  • alleen op je online Jumbo boodschappen

over deze voucher

Met deze voucher krijg je 5.- korting bij een besteding vanaf 50.- bij een online bestelling via Jumbo.com of de Jumbo app. De korting van deze voucher is geldig op een online bestelling bij Jumbo. De kortingscode is na activatie geldig tot en met zondag 17 juli 2022.

shop nu

voorwaarden

- De voucher is te activeren t/m zondag 3 juli 2022 en is in te wisselen t/m zondag 17 juli 2022.
- De voucher geeft recht op 5.- korting bij besteding vanaf 50.- op Jumbo.com. Aankopen via de Jumbo Gebakshop (hallo.jumbo.com/gebak/) zijn uitgesloten van deze actie.
- De voucher blijft na het activeren actief staan op de klantenpas van HEMA. De kortingscode van de voucher is eenmalig te gebruiken op Jumbo.com.
- De korting is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties die worden geactiveerd met een servicecode. (Door de wet) uitgesloten productgroepen zijn: tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, cadeaukaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten.
- Meer algemene voorwaarden over deze voucher lezen? Bekijk https://www.jumbo.com/service/voorwaarden/voorwaarden-kortingscode
- Heb je vragen opmerkingen of klachten over deze voucher? Neem dan contact op met de klantenservice van HEMA.

meer weten over de HEMA pas?

bekijk hier de veelgestelde vragen